Q: Kan du skriva lite om din LV väska, är så intresserad! Funderar själv på att köpa en men velar.. vill så gärna veta vad du tycker!

A: Åh vad roligt! Självklart kan jag det. Jag har modellen Neverfull MM och jag tycker den är perfekt. Dock önskar jag ibland att jag hade tagit den största storleken GM, men eftersom jag är såpass liten/kort (153cm) så såg den för stor ut. Men den kanske är mer funktionell när man ska ut och resa t.ex.
Jag har inte ångrat en dag att jag köpte denna väskan. Det är verkligen en så bra väska och så lätt att använda. Ju mer man använder den desto snyggare blir den ju, eftersom lädret ändrar färg vilket är så fint. Den är perfekt till vardags men också om man ska ut och resa och ha som handbagage. Den lever verkligen upp till sitt namn neverfull då man får plats med i princip allt.
Men tänk igenom flera gånger. Man vill inte ångra ett sånt här köp. Tänk funktion samt utseende - är det något du tror att du kommer vilja använda om ett år? Tre år? Jag har haft min i 2 år nu och tycker om den lika mycket än. Det är liksom inte en "trend"-väska på det sättet eftersom den är en klassiker och kommer hålla så länge. Vad behöver du för väska? Är det en vardagsväska med många användningstillfällen eller en finare väska? 
Att köpa en sådan här väska är ju en upplevelse i sig. Köp den i affär - det är roligast! Jag gjorde mina initialer också, LN. Då känns den extra speciell och personlig. Ska du köpa en begangnad - var noga med att kolla så att den är äkta. Begär kvitto etc.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon söndag! Jag gillar söndagar på något sätt, ibland är de produktiva, ibland otroligt lata. Men det är skönt så där. På schemat idag står ovan vad som ska göras. Har prov den här veckan samt redovisning och det gäller ju att prestera. Jag är verkligen en sådan person som får otrolig prestationsångest och kan känna mig otillräcklig på så många sätt gällande kunskap. Well well.  Ikväll är det yoga iallafall och det är utan att överdriva veckans höjdpunkt. 

Likes

Comments

​Hej alla kära. Idag är det torsdag vilket betyder en ganska kort dag för mig i skolan. Skönt det. Åkte hem med en död telefon som inte gick att starta och var på allmänt dåligt humör. Men lyckades senare få igång den vilket jag är extremt glad över. Känns så hemskt att vara så beroende av något materiellt... Well well. Nu tänkte jag läsa lite bloggar och blogga själv innan jag hugger in i geografin. Nästa vecka är fullproppad med plugg och prov. Hur har ni det? 

Likes

Comments

​Just nu börjar plugget öka och to do-högen växer. Men jag lever! Åkte hem med min pärla till vän och satte mig med en macka och kopp te för att plugga lite. Skönt när man tar tag i saker och ting, jag menar det händer ju inte för ofta. 

Likes

Comments

​Idag har jag bara tagit det lugnt. Druckit kaffe från vår nya espressomaskin, pluggat 1 tal matte, ätit söndagmiddag och äpplepaj samt yogat. Älskar det. Söndagar är så härliga. Nu ska jag lyssna på podd och sedan sova. Puss

Likes

Comments

​Igår var jag ute och åt med min bror och hans tjej. Åt så gott på Bord 27 som ligger i Vasastan. Det var supergott, speciellt råbiffen! Sedan gick vi vidare till en cocktailbar där jag drack drinken French 75 och pratade om livet. Fredagar i sitt esse! Sov sedan hos Sandra och idag ska jag bara vara hemma innan jag ska iväg ikväll med mina vänner för att ha kul. Yay, älskar helg.

Likes

Comments

​En spontanfika med min solstråle. Det behövs ibland. Eller ganska ofta. 

Likes

Comments

​Vet inte riktigt vad jag har för sinnesstämning idag. Känner mig varken glad eller ledsen. Har mest ångest. Usch, hatar det. Den där jobbigt ilande magkänslan, de där ständiga tankarna som ligger och gnager. Hmm... 
Just nu hade en ju helst velat vara i Cannes på Bâoli Beach och bara tagit till sig solen. 

Likes

Comments

​Igår inhandlade jag mig en spetströja från Zara. Det är spets överallt nu känns det som. Så himla fint. Sedan åkte jag på 18-årskalas för min älskade kusin. Herregud vad vi blir gamla känner jag mest.

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell