​Startade dagen på Espresso house som vanligt när jag åker med pappa. Väldigt skönt att börja dagen så. Nu pluggar jag och ska fortsätta med det hela kvällen. Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har verkligen inte varit på topp idag, men sakta men säkert har det ändå gått uppåt. Träffade Stina efter skolan och jag köpte blommor innan vi gick till da Matteo för att fika. Att ha nära och kära runt sig när man mår som sämst är verkligen allt och man ska uppskatta det så mycket, vilket jag verkligen gör. Är så tacksam över att ha fina själar runt mig.

Likes

Comments

​Godnatt. Jag är supertrött efter en lång fredag i skolan. Börjar typ känna mig krasslig också. 

Likes

Comments

Dagens intressanta: normbrytande personer.

Dagens insikt:
att jag älskar vasastan.

Dagens mående: bra.

Dagens viktigaste: att ta hand om medmänniskor.

Dagens bästa: frukost och morgonpromenad. Håkan du fria.

Dagens vilja: bli mer orginell.​​ 

Dagens dag: sovmorgon, sol, värme, vänner, skratt, skola hej!

Likes

Comments

jag vet inte om tiden jag fick med dig var så värst bra. Men jag har aldrig mått bättre än då. Det finns någon sorts aura runt den tiden. Jag vill aldrig glömma den.

vi kanske inte var menade för varandra. Men jag har aldrig sett på någon som jag ser på dig.

Likes

Comments

Location: Doppio, Linné
Sällskap: Hilda & Lisa
Att äta: Deras yoghurt & croissant

​Älskar det där med lite häng och lite gott att förtära och snacka och ha det härligt. 

Likes

Comments

Jag tycker också att en bild säger mer än tusen ord. Men genom sociala medier tycker jag ibland att det kan slå fel. Därför gillar jag bloggar så mycket. Det finns liksom så stor yta för att förklara med både ord och bilder, vilket ur mitt perspektiv är det bästa.

För fjärde gången åkte vi tillbaka till Rivieran och vårt hem Antibes. Att kalla det hem kanske är fel. Men det känns alltid lika rätt och hemtrevligt där. Sista dagen lade vi oss på en beach club som går varm under somrarna, när det är som mest turister. Så härligt att sjunka ned i en mjuk solbädd. Låta solen steka och knäppa med fingrarna när man vill ha dryck eller något att tugga på.

​Att sedan försvinna in i skuggan, bland de som har hus på Cap d'Antibes och länge lunchar och dricker rosé med fötterna i sanden, är så härligt. Det är väl något med semester som berikar en och ger en nya perspektiv och uppskattning. 

Likes

Comments

Att tro att man hittat hem är en underbar känsla. Att finna sin trygghet utanför familj och sina husväggar. Men när man sedan inser att man sprungit fel, tappat bort sig och fått tillsägelsen att det inte är hem. Ja, då tappar man hoppet igen. Det där hoppet om att kärleken visst är till för mig. "Är jag verkligen någon man kan älska?" tänker jag och stänger boken.

​Öppnar boken igen. Jag är någon man kan älska. Alla är vi någon man kan älska. Att handlar bara om pusselbitar. Vi alla ser olika ut, som pusselbitar ska göra, och vissa matchar medan andra inte. Och på något sätt är väl det extremt fint. Eller? Jag tycker aldrig man ska tappa hopp på sig själv. Även fast man gör det otaliga gånger. Du är din egen person. Kanske den bästa personen i ditt liv. Och det är väl det som räknas ändå. Självbilden och välmåendet. 

Likes

Comments

​Hade myskväll igår med Sandra. Börjar känna mig lite krasslig vilket det inte är läge för just nu. Så jag gjorde mig en kopp te med massor av honung och citron. Väldigt gott. Perfekt myskväll precis så som man vill ha det <3

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell