Ikväll går jag och lägger mig med positiv energi i kroppen. Känns som jag har hunnit med mycket i dag vilket alltid får mig att känna tillfredsställelse. Det är skönt. Räknar ned dagarna till Frankrike och målar upp mina dagar där. Vet ju iprincip hur dem ser ut redan, och jag älskar det. När jag känner mig positiv känner jag alltid otroligt mycket tacksamhet. Tycker det är viktigt. Man får aldrig ta något för givet, även fast vi gör det allt för ofta.
Imorgon efter min sista dag på jobbet ska jag träffa Sandra och vi ska in till stan. Känns härligt!

​Good night xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag 13/3-15 12:00: Är det bara jag som drömmer om att skriva en bok? Ge människor, yngre som äldre, nya sätt att tänka och nya läxor och kunskap att bära med sig?

Jag vill skriva en bok om egna upplevelser, om tankar som präglar mitt sinne var och varannan dag och känslor som sätter sig borrande i hjärtat. Jag skulle vilja ha ett kapitel som handlar om just detta: "för varje gång jag intalar mig själv att det inte är värt det, gör han det värt det. Och sedan blir jag besviken."

Vissa kvällar bara överväldigas jag av alla tankar som far runt. Jag blir helt snurrig. Är det just för det faktum att jag nästan aldrig släpper på mina känslor? Att gråta framför någon finns inte i min värld, det är det jobbigaste jag vet. Är det därför jag skjuter undan jobbiga känslor som man ibland måste handskas med?
Herregud. Jag håller inte den röda tråden.

Jag vill skriva en känslosam bok i alla fall. Jag vill skriva den med franska Rivieran mitt framför ögonen. Jag vill skriva den när min fina man jag har träffat efter många erfarenheter sitter och smuttar på en kaffe vid min sida. Jag vill lyssna på Coldplay som så fint beskriver känslor. Jag vill skriva en bok.

Torsdag 30/6-16 21:07: Jag vill fortfarande skriva en bok. En öppensinnad bok med många perspektiv på livets gåtor. Kanske främst kärleksgåtor med känsla.

Jag vill forfarande skriva den med franska Rivieran framför ögonen, med en man bredvid mig. Jag älskar fortfarande Coldplay. Och jag vill fortfarande skriva en bok.

Likes

Comments

- Bokat kurs för övningskörning
Känns så långt borta att ta körkort men tiden blir snart knapp och jag närmar mig 18 mer och mer.

- Yoga inför hösten
Jag har så länge velat ta tag i yoga och på riktigt börja med det. För mig känns det som en bra träningsform och meningsfullt eftersom det ger en tid. Så i höst ska jag och mamma börja på en riktig yogastudio!

- Damsugit i mitt rum
Tyvärr något jag gärna skjuter upp, men äntligen tagit tag i!

- Handlat
Att handla så att man vet att det finns bra råvaror hemma, det är en stor tillfredsställelse och någonting man ska vara tacksam över att kunna göra!

- Tagit tag i ovanor
Typ som att äta godis ca varje dag.
Och som att missa att dricka grönt te.

- Köpa en eyeliner
Finns verkligen inget snyggare än cat eyes. Behöver verkligen en eyeliner för en härlig sommar look.

- Strukturera upp mina veckor och planera och prioritera
Man kan inte säga ja till allt, men man måste ju leva också.

- Fylla mitt rum med blommor
Jag älskar ju blommor, det är en fröjd för ögat.

- Hinna med att träna
Mina morgonpromenader är verkligen det härligaste jag vet, det måste jag hinna med. Man mår helt enkelt bättre av rörelse och aktivitet.

- Njuta av ledighet
Självklart! Tvåan på gymnasiet ska ju vara mindre rolig.

Likes

Comments

​Det är så härligt att vakna och göra sig en god, stor frukost. 

Likes

Comments

​Träffade mina kära vänner igår och tog en middag på Pinchos. Älskar dessa människor!! Så himla härligt att träffa alla. 

Likes

Comments

​Har varit väldigt produktiv idag, jobbat, handlat mat, ätit gott mellanmål, tränat och nu har jag gjort iordning mig för att åka in till stan och äta. Ska bli supermysigt! Och skönt att det endast är tre jobbdagar kvar på förskolan, det hurrar man för! 

Likes

Comments

​Satt och kollade igenom mina bilder och hittade dessa bilder på lite frukostar jag gjort. Blev ju inspirerad. Imorgon tror jag att det blir en god och härlig avokadomacka, det är jag väldigt sugen på. 

Likes

Comments

Har velat ha en fin off shoulder-tröja jättelänge och nu hittade jag en inne på Zara som dessutom var på rean! Tyckte den var jättefin och somrig och bra att ha i Frankrike!

Likes

Comments

​Träffade Cecilia efter jobbet och vi kollade in rean på Zara och tog en mysfika på da Matteo. Hur trevligt som helst! Testade även lite härliga solglasögon från Céline och Dior och fastnade speciellt för ett par från Dior. Frågan är ju dock hur kul det är att lägga tusenlappar på solglasögon... Hm... Jaja! Imorgon ska jag träffa mina älskade vänner från klassen och gå ut och äta, men först jobba! Puss och kram

Likes

Comments

Godnatt. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, läsa lite gamla tidningar och sedan sova för att inta en vecka med jobb igen. Ni är stjärnor i världen och kan klara allt ni vill.

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell