​Godmorgon. Det är lördagmorgon, ledighet och dagen är fullspäckad. Eftersom det varit födelsedagar ska det firas hela dagen med släkten vilket ska bli jätteroligt. Dags att göra sig fin! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har haft en jättemysig fredag<3 Fick skjuts till skolan och tog mig igenom dagen snabbt. Vi avslutade med intervjuer på svenskan så vi satte oss på ett café i Haga, så himla mysigt. Så fina vänner man har fått genom sin klass nu, underbart. Åkte sedan hem till Sandra och åt mysmiddag med henne innan jag åkte hem för att bara dega framför Made in Chelsea (ja, ännu en reality-serie jag börjat kolla på). Hade köpt med mig godis från 4-gott, benefits när man går i stan haha. 

Likes

Comments

Känner du att du blir sårad? Lämna det som sårar dig. Känner du att du blir smutskastad? Lämna det som får dig att känna så. Lämna. Radera. Du är värd så mycket bättre.
Det är så lätt att tänka det bästa om folk. Jag gör det hela tiden, tänker att folk kan förändras. Det är så många chanser jag ger som jag egentligen inte borde, men jag gör det för att jag tror att folk är värda det. Ofta är de inte det.
Det handlar om självrespekt. Att respektera och förstå vad en själv inte bör såras av.

När en kille sårar dig och behandlar dig som skit. Lämna omedelbart, han är inte värd dig. När en tjej sårar dig och behandlar dig som skit. Lämna omedelbart, hon är inte värd dig. Det spelar ingen roll om det ät ett kärleksförhållande eller en vänskap. Det är exakt samma sak.

Vi måste ge oss själva den respekt vi förtjänar. Inte låta andra trycka ned oss till det mörka. Det är så viktigt för välmåendet men också självbilden vi har av oss själva. Du är bäst, lovar.

Likes

Comments

Mexikanska Monarkin

​Igår var vi ute och firade min bror som fyllde 25 år. Vi hade bokat bord på Mexikanska Monarkin som ligger vid Haga ungefär. Det bjöds på olika tacos på mexikanskt vis vilket är väldigt mycket annorlunda än vår "svenska" tacos. Roligt att testa något annorlunda!!

Likes

Comments

​Efter mycket strul med tåg och grejer kom jag och Lisa hem till mig. Vi gjorde iordning mellanmål och gick igenom tankar om skolan hittills. Jag är otroligt nöjd med mitt val och jag tycker att allt lite eftersom lägger sig på plats. Det känns så bra helt enkelt, och helt rätt att hänga i Göteborg på dagarna, älskar Göteborg. 

Likes

Comments

Det gäller ju att ha lite koll på livet nu när plugget sätter igång. Kalla mig gammalmodig men jag har faktiskt köpt en kalender för att hålla iordning på datum och inlämningar och händelser i livet. Roligt att man fick reda på att jag har namnsdag imorgon, hade inte haft nån aning annars haha. Jag tycker i alla fall att det är jättebra för att hålla iordning.

​Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och har hunnit plugga historia och ätit lite. Ska strax iväg för att träna vilket ska bli så himla skönt, var så längesedan nu. 

Likes

Comments

Måndag. Ny vecka, nya tag.

​Jag börjar bli riktigt sugen på svarta kläder, polotröjor, hattar, skinnjackan och halsdukar. Kanske får jag äta upp det här när jag sitter och fryser den 9:onde november. Men så är det alltid. Men tänk vad skönt att komma in i alla rutiner nu, boka sig en klipptid, plugga och lära sig saker som, okej, kan vara segt, klä sig i snygga höstkläder. Alltså det finns mycket positivt. Jag gillar hösten. Börja planera lite höstresor är också kul. Vi har redan bokat en i jul som ska bli otroligt härligt. 

Likes

Comments

My weekend

Lördagen firades som sagt med lite kalas för Smilla som fyllde år. Mycket mysigt!!

Söndagen har spenderats ute till havs med familjen. Är väldigt solkysst i ansiktet just nu kan man säga haha.

​När jag kom hem drack jag en kall dricka och satte mig i soffan för att koppla av lite. Sedan gick jag och mamma en promenad för att sedan komma hem till pannkakor. Var såå sugen på det. Finns ju inget bättre än glass, sylt och pannkakor. Himla mysigt. Nu ska jag städa mitt rum, sätta upp mål inför veckan samt planera och gå och lägga mig. Dags för vardag igen!

Likes

Comments

​Har haft en så trevlig kväll med fina vänner för att fira Smilla som fyller år idag. Grattis!! 💗 Mamma kom och hämtade mig sen och jag ska strax krypa ner. Är verkligen helt slut efter en hetsig vecka och har dessutom varit ute på havet hela dagen idag. Så det känns haha. 

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell