Positivitet. Vilken viktig sak egentligen. Att boosta självförtroendet och att faktiskt ställa in sig i en mer positiv inställning tror jag gör det mycket lättare att faktiskt vara positiv. Att göra saker man mår bra av och att skratta mycket ger också positivitet. Nu till hösten kan det vara extra svårt men gör grejer du mår bra av, skrattar av och lev för hösten och bygg upp mål till sommaren. 

Saker jag mår bra av: träning, positivitet, rutiner och skratt.
Ett betydelsefullt citat du har runt omkring dig: "Allt går om man vill."
Mitt livstips till mig själv: lev i nuet, ta allt som det kommer och skratta mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag saknar jag Saint Tropez lite extra. En guldgruva fylld med det bästa.

Likes

Comments

Prao tar på krafterna, det är en sak som är säker. Tanken var egentligen att praoa på något fancy ställe med kläder inblandat. Icke sa nicke. Jag står på ett lager med sportgrejer, haha. Jaja. När jag kom hem körde jag ett träningspass från Sofi och Julia och nu ligger jag helt död i sängen. Tänkte läsa några kapitel ur en bok som ska läsas ut i skolan och sedan bläddra i ELLE. Har ni det bra?

Likes

Comments

 

Tillsammans med en GHD-plattång och morrocanoils olja och schampoo tar jag hand om mitt hår i höst och vinter. Att ha välvårdat hår är A & O. Det spelar ingen roll hur välklädd du är om håret inte är välvårdat. Jag lovar.

Likes

Comments Från London till Livigno till Monaco till Sverige. Livets snaps. Vad mycket man får uppleva i denna värld. Vad mycket vi borde vara tacksamma för. 

Likes

Comments

Åh, vilka tabletter?? Tabletterna på bilden nedan äter jag varje morgon samtidigt som frukost. De hjälper väldigt bra mot finnar vilket uppskattas!

Vart är byxorna ifrån? :-) Gina Tricot!

hej! skulle inte du kunna förklara lite mer om vad sagovärd på friskis innebär? vad har du för arbetsuppgifter etc. skulle vart kul att höra :) Ja absolut! Jag har ett pass varje tisdag på två timmar där jag tar hand om barn som föräldrar lämnar och skriver in. Man tittar på film, ritar, leker och annat med dem. Vissa situationer är ganska svåra men oftast är det bara mysigt. Kommer det inga barn är det ganska segt men annars så!

helt rätt!! En fråga, vilken storlek har du på din bomber jacka? :) Ska nämligen beställa den imorgon, och har samma kroppsbyggnad som dig ungefär! Så jätte tacksam för svar, räcker att svara i kommentaren! Kram på dig fina du. Svarar i inlägg ändå för att du ska se det extra tydligt! Jätteledsen att jag inte har hunnit svara men jag har S på min bomberjacka! Kram och hoppas att det gick bra att beställa.

Likes

Comments

  

Inget fynd idag inte men vad gör det när man vet att inga pengar är spenderade? Jag och Sofia satte oss inne på en bänk i trädgårdsföreningen och drack lite varmt samt tacklade vinden. Hur mysigt som helst. 

Likes

Comments

Jacka - Gina Tricot / Tröja - Lindex / Byxor - Lager157 / Halsduk - Missoni / Skor - UGG's / 

Likes

Comments

Min fredag spenderades med pinglan Stina och vi köpte sushi och grejer för att mysa till det lite extra. Mamma kom och hämtade mig förut och nu håller jag på att göra i ordning mig då jag ska ta en buss in till stan med Soffe där vi ska kolla runt lite. Hur najs som helst! P&K

Likes

Comments

Jag blir så glad när jag skådar denna bilden. Bilden då jag, en kväll i Augusti, ska ta ett kvällsdopp med min käraste kusin. Min sommar var helt galen och så händelserik att jag inte vet var jag ska börja. Men den här kvällen var fin och det är dessa fina stunder vi nu på hösten kollar tillbaka till.

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell