När vi är nere på franska Rivieran har vi vårat home placerat i Antibes. Så fint, mysigt och lugnt. Ska du bada rekommenderar jag dig stranden längst bort! 


Första anhalten? Grasse - parfymernas stad! 

I Cannes hittar du dyra butiker blandat med billigt, nattklubbar och lite mer storstadsfeeling. Bli inte förvånad om du hittar en kändis vid bordet bredvid.


I Eze möter du många turister, fint folk som bor på det 5-stjärniga hotellet och mysiga gränder.


Monaco är charmigt tycker jag. Priserna inte lika kanske. Att stå och studera alla som går in och ut från Hotel De Paris är en upplevelse bara det och det är gratis!


En bit ifrån där vi håller hus ligger Cap D'Antibes. Här hittar du lyxvillor som endast går att drömma om. Detta huset är min personliga favorit! Här rekommenderar jag dig att ta en PW eller springtur. Finare sådan kan du inte få!


Troppan! Tänk dig exklusivitet på ett mer mysigt sätt. Otroligt fint här.


Nice är en otroligt fin stad av det lilla jag har sett. Har inte mycket erfarenheter då vi endast stannade på en blixtvisit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skinnjackan. Självklart kvar i spotlighten i höst. Ska jag investera någonting lär det bli i en skinnjacka. Helst i gulddetaljer. 


Bu eller bä? Japp, här har vi ett solklart bä. Ta fram det inre fåret i dig till hösten genom att klä dig i fårskinn. Ytterst värmande men också snyggt. Höga boots kan du också räkna med!

Ponchos och mönster och tröjor med tryck. Kan ej gå fel där.

Likes

Comments


Dagens stopp: Gullholmen. Dagens transportfordon: båt. Dagens godaste: glass!
Vår dag har alltså spenderats på havet, badat och ätit fisksoppa och glass. Fina grejer. Imorgon väntar ännu en baddag. Tackar och bockar för det!

Likes

Comments

Jag måste erkänna att ännu ett ställe har fått mitt hjärta att klappa lite extra. Saint Tropez fina gränder blandat med all exklusivitet tyckte jag var ganska fräckt. I hamnen finner du turister, stora båtar blandat med fiskebåtar och en hel del lite finare människor med märkesväskor och manikyerade naglar. Om man nu får säga så.  

Likes

Comments

På väg hem från Saint Tropez stannade vi vid vägen och hittade en restaurang vid vatten. Det fanns många dock, men detta fick bli valet! För mig blev det en enkel mozzarellasallad som var ganska god. Men utsikten och den fläktande blåsten var bättre.

Likes

Comments

Det här innehåller min väska för stunden. Självklart är min bodylotion från Biotherm med som slår VS på alla punkter. 

Likes

Comments


Brinner du – som mig – också för dyrgripar till väskor och Chanel? Har du svängarna förbi Saint Tropez måste du ta ett kliv in till detta modehus. Här hittar du väskor i konst och en pool på baksidan.

Likes

CommentsVäskorna är packade och klara och vi ska strax rulla iväg mot båten. Sedan åker jag och pappa båt upp och mamma bil! Fint! Vi hörs senare

Likes

Comments

När Saint Tropez besöket var avklarat bytte jag ut den beiga Sand Tropez-färgen från Essie till den här. Ganska kaxigt och oerhört snyggt till en bränna, tycker jag.

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell