Vill lyssna till Sofi & Sincerely Jules. Ett par Birkenstocktofflor och en vit skjorta hade gjort susen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och pappa åkte in för att fixa busskort och min klocka som jag sa och det gick jättebra! Trivs jättebra med klockan så den sitter på än hehe. Jag fick faktiskt med mig en bok också, den här jättekända boken som alla snackar om. Den börjar bra och jag är typ helt fast så vi får väl se vad som händer... Nu ska jag läsa lite bloggar och bara ta det lugnt!

Likes

Comments

1 Selfie / Jordgubbar i mängder / En glad snap från lägret / På promenad genom skogen med en favvis / 1 Selfie / Jag och en going / Finaste paradiset hos Lisa / 1 Selfie again

Likes

Comments

Min brorsa körde ner mig till gymmet vid tolv där jag tränade med Soffe, så skönt! När jag kom hem åt jag lite rester ifrån gårdagen och kollade på Kardashian. Så skönt att vara ledig! Senare ska jag in och fixa busskort och kanske fixa min klocka, men vi får se! Hoppas att ni får en bra dag. 

Likes

Comments

Av mamma och pappa fick jag pengar och denna fina klockan! Så nöjd!

Av mina kusiner och deras familj fick jag en skål från Jellybean & farmor och farfar en ljusstake från George Jensen!

Av mina bröder och Rebecka fick jag en så fin berlock från Thomas Sabo och av min barndomskompis fick jag dessa jättefina örhängen!

Av mina Gudföräldrar och mormor och morfar fick jag också pengar! Och jag är lika nöjd som fisken i vattnet! :)

Likes

Comments

Vår buffe som var så god / Jag njöt :)

2 bröder som kom förbi efter konfan! 
Att det är sommarlov uppskattas så mycket! Imorgon ska jag gymma med Soffe och på tisdag ska jag nog in till stan med Stina tror jag! Har inte så mycket annat planerat men vi får se vad som händer. 

Likes

Comments

Den stora dagen är över och jag är helnöjd! Några fina grejer rikare, som jag visar er imorgon, och nu sitter jag här, konfirmerad! Känns väldigt bra men också skönt att det är över. Sorgligt ioförsig när man kommit alla så nära...

Likes

Comments

Todays the day! Idag ska jag och mina kära vänner konfirmera oss. Spännande och nervöst? JA! Sedan är det släktfirande som gäller med presenter och mat, så vi hörs då! 

Likes

Comments

Min nedräkning just nu ser ut såhär. Och snart är det dags, Antibes. Ser fram emot detta såsåså mycket och det känns nästan som en liten dröm! 

Likes

Comments

Genrep inför konfan är gjord, maten ligger på grillen och jag har pappa som sällskap bredvid mig. Mycket bättre kan det faktiskt bli om man inte tänker på att lite sol på himlen skulle lysa upp istället för moln. Hur mår ni? Lika bra som mig?

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell