Clean - Shower Fresh.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här väntar jag antingen på att gå till bussen eller på att ta ut cykeln. Man vill ju inte gå för tidigt hehe..
Detta kan man nästan alltid kan hitta i min väska. Hörlurar, vattenflaska, plånka, dator & ett bra mellanmål som jag hittat i Bodylicious.

Har dagen varit lång och lunchen inte var god? Ja, då passar en omelett perfekt. Jag äter alltså 2 mellanmål per dag för att hålla igång ämnesomsättningen och jag dricker alltid en flaska och lite mer vatten varje dag. Det är bra för mycket!
Idag har jag simmat och varit i skolan, sedan slutade jag, cyklade hem och har nu ätit för att om en stund åka till friskis och jobba. Blir bra!

Likes

Comments

Måndagen är förbi men det är faktiskt inte den värsta dagen i veckan. I vilket fall är det skönt trots att det väntar en ganska stressig dag imorgon. Men det tar man sig igenom!

Annars då? Hur har min dag sett ut? Morgonpromenad, god frukost & lite tv-tittande, cykeltur till och från skolan, invigning av mina nya vita byxor, mathandling, matlagning (jag börjar bli king på det) och träning! Mmh. Love it:)) Nu väntar en skön säng och lite sömn. Najs!


Likes

Comments

Om det är någonting jag ofta använder i mina outfits så är det mycket detaljer. Armband och solglasögon som exempel. Det gör så mycket när man klär sig rätt basic och kanske inte har jättemycket färger!
Här har jag samlat ihop mina favoriter.

Likes

Comments

1 dl naturell lättyoghurt, 1 banan, hallon & blåbär samt fiber havregryn - tips efter ett träningspass!

Jag körde 1 mil idag igen! Alltså det är en sån skön känsla när man bara vill ge upp efter 4 km men kör ändå. Då känner man alltid YES!
När jag kom hem efter träningen gjorde jag snabbt iordning en smoothie, viktigt att äta direkt efter, och satte mig på altan. Det är ju så skönt ute. Blir glad av bara det haha. Imorgon väntar annars en sovmorgon som blir till en halv timmes promenad och sedan en riktigt god frukost. Ser fram emot det!

Likes

CommentsKlänning - Kate Hudson for Lindex / Päls - Tessie / Primes / Armband - Balenciaga, Hipanema, Fuck Cancer & presenter / Solglasögon - Prada 
Efter frukosten begav jag och pappa oss in till stan för att kika i butiker och uppdatera våra garderober. Jag fick med mig två vita drömmar som jag senare ska visa upp! Idag är det njutning av det fina vädret och träning som gäller! Hejaheja:))

Likes

Comments

Och jag bara njuter. Om vart befinner man sig i detta väder? Självfallet på kusten.
Båten fick sig en tur idag igen och vi åkte till en ö där vi har en massa fina minnen från segelbåtstiden och upplevde dem igen. Sedan tog vi oss en tur förbi Marstrand och sedan tillbaka för att bege oss hemåt. Najs dag. Najs väder. Najs liv. Kan ej klaga!

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell