Mysepyse kväll med en godispåse, hemmagjord pizza och Let's Dance. Det ä livet, eller haha? Nejmen det fanns inte så många andra options idag så detta fick duga! För övrigt så är det en shoppingrunda som gäller imorgon då mamma läste mina tankar och frågade om jag hade lust att hänga med. Klart jag sa ja! Jag ska försöka slänga med kameran och fånga några snaps för att bjuda på. Älskar vardagssnaps:) Annars så säger jag god natt och ska lyssna på lite musik nu. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments 
Från arkivet hittade jag en lite äldre outfit.
Grå tröja - JC / Sjal & Haremsbyxor - Lager157 / Skor - Cannes (Frankrike) / Balenciaga-armband / Hunkydory-mössa

Likes

Comments


The day is here! Ormskorna var på, jeansen uppvikta, naglarna rosa och svart upptill. Om det var kallt ute i regnet haha. Det är fredag idag och äntligen helg - långhelg till och med. Ska se till att hinna med en tur på stan eller två samt plugg så att man ligger i fas. Har ni haft en bra dag annars? Det har jag!

Likes

Comments

Stylish
Väldigt stilrent och snyggt vilket jag älskar:)) Hade lätt gått klädd i detta om jag fick chansen!

Likes

Comments


Thank God it's Friday tomorrow! 

Veckan är almost done, två studiedagar nästa vecka så helgen blir två dagar längre, fredag imorgon och läxorna är så gott som inlämnade och klara. Yay haha:)) Jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag klättrar på topplistan vilket är svinroligt och det känns bra att jag bytte hit. Är så bloggsugen så vet ju inte vart jag ska ta vägen hehehehe. PUSS

Likes

Comments

Key Pouch

Förut tyckte jag att dessa var jätteonödiga och bara en waste men jag har faktiskt ändrat mig lite nu. Har man bara bankkort/sedlar och några få mynt så funkar denna jättebra. Jag har nästan en för stor plånbok som inte går att ha i fickan om man inte har väska då. Nej denna hade varit najs!

Likes

Comments


Ready for action. 

Efter skolan blev det en snabbis in till stan med Sandra. Vi köpte med oss lite saker från kondomeriet (skämtsaker haha) och tog en sväng in på Raglady för att fråga om praoplats och kika på deras väskor. Annars har jag varit i full sjo med en massa kungar på stomaktstiden vilket inte är det roligaste, men nu är det gjort i alla fall. Bara spanskan kvar och svenska sedan är jag klar. Den känslan är fabolous.

Likes

Comments

Beach waves
Jag har börjat med en ny sak - att leva i nuet. Jag tycker faktiskt om våren en del då man kan ha mycket fina kläder på sig och solen börjar komma fram sådär fint, men självklart längtar jag väl till sommaren som de allra flesta gör. Här har ni lite tips på bikinis inför beach 2014 haha. Jag tycker att trekants-bikini är det snyggaste!

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell