Tycker att det är siick att det redan är december imorgon. Detta året har gått så sjukligt snabbt verkligen! Men det ska bli mys med december tycker jag. November var en ganska torr månad haha, förutom London, men annars så har det knappt hänt något tror jag? Jag längtar i alla fall till mer jul nu och jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt mysigt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 So cozzz
Det bästa man kan göra när man inte orkar ta på sig något storslaget är att slänga på sig en go, stickad tröja, ett par bekväma jeans & sköna, cozyskor! Så snyggt men ändå gött liksom. Perfekt till skolan som exempel! 

Likes

Comments

 
Har haft en jättecozz dag. Vaknade vid 11-tiden, åt frukost, kollade på tvd, låg kvar i sängen hehe, städade lite i mitt rum osv osv. Så mys!! Annars så åt jag precis lite B&J som pappa köpte hem och nu ska jag fundera ut vad jag ska göra hehe.. Gatt med helg i alla fall eller vad säger ni?! 

Likes

Comments

 
På lördagskvällen var det ganska panik med maten. Vi hade varit ute hela kvällen, bussar var försenade och vi frös nästan sönder. Dessutom var vi ute och skulle äta exakt samtidigt så alla restauranger var knökfulla haha. Men vi lyckades faktiskt hitta en jättecool asiatisk restaurang! Vi blev placerade i ett litet "bås" med lila ljus haha, hur mysigt som helst! Dessutom var det jättegod mat och jag och mamma åt en så god varm sushi. Åhhh.

Likes

Comments

 - Ny header! Den jag har nu är lite för somrig nu tycker jag, så det ska absolut fixas. Ska tvinga någon att ta bra bilder på mig hehe..
- Hål i mina svarta byxor. Ska nog klippa två hål i mina dr.denim jeans (om mamma tillåter:pp). Dom är ändå förstora och det kan ju bli lite roligt med hål i hehe!
- Införskaffa lite nya kläder. Alltså, jag har typ inga kläder att ta på mig. Det är samma gång på gång och jag är så trött på mina outfits. Måste köpa lite basplagg, ett par bootcut & gärna en pälsjacka hehe... Vill även ha lite roliga sjalar!
- Städa i mitt rum och fixa det lite. Slänger typ mina kläder överallt och skrivbordet är kaos. Men jag ska verkligen ta tag i det, göra det cozz och städa lite så att jag trivs här inne!
 

Likes

Comments

Något jag älskar är att stoppa in hörlurarna, sätta på sin favoritlåt för stunden och somna till det. Bara ligga och tänka och drömma sig iväg. Alltså ahh. Blir kär hehe:))
Jag har jättesvårt för att dricka, alltså vatten och så. Det funkar typ inte. Däremot om jag är törstig så älskar jag det (såklart hehe).
Hatar att vara tyst och tillbakadragen men ibland så bara blir jag så. Vet inte riktigt varför haha. Har dessutom mycket lättare för att prata med killar osv. Beroende på vilken kille det är dock:pp
Jag är svarta fåret av mig, Wilma, Sandra och Blenda. T.ex. kan jag tycka att en kille är sketsnygg medan de tycker att han är ful haha. Samma sak med typ maträtter och grejer (ibland). 
 

Likes

Comments

 
Dessa goingar träffade vi på i London höhö:pp Haha, nejmen på Madame Tussauds. Vem tycker ni är mest lik originalet? Jag tycker Louis faktiskt haha.
Annars så var Madame Tussauds så bra verkligen! Trodde verkligen inte att det skulle vara så kul innan men det var väldigt mycket mer än att gå och kolla på vaxdockor. Åk hit om du ska till London!

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell