Varför är ni så bra och fina för? Helt ärligt. Jag blir lika glad och lycklig varje gång jag får en sånhär kommentar! Ni anar inte, ååh haha. 
Och jag tycker också att vi ska fortsätta med att skicka vidare nätkärlek. Hur bra är inte det? Fuck näthat, for real! Älskar er mina fina bloggläsare, tack tack tack för att ni är så goa och söta som ni är!!!
 
Tusen kyssar!!!!!
Large
2011-victorias-secret-fashion-show-red-carpet-11102011-55-682x878_large
Tumblr_mglp3pccr41rv3sfko1_500_large

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skäms återigen över uppdateringen. Men ni vet, det är mycket de sista veckorna innan sommarlovet.. Så stay strong hihi! 
För övrigt så sitter jag i min säng och planerar lite inför imorgon. Ska dra ut och grilla med lite friends vilket alltid är nays. Ska även försöka uppdatera er med lite roliga inlägg och sen tar Wilma baby med sin kamera så kan jag lägga upp några bilder här!! Hur bra?! Men mer om det imorgon. Är fruktansvärt trött och imorgon har jag teknik prov på morgonen vilket nog kommer gå bra. Btw, ska dra till stugan på lördag så vi får se med uppdateringen än en gång, men jag ska försöka göra allt! puss
 
 Bild från skolan

Likes

Comments

Haha, glöm att jag tyckte att celsiusdrickan var god. Eller okej, det var den. Men fy fan vad dåligt jag mådde efter haha.. Hade såå ont i magen! Är ju inte van vid så mycket koffein, så ni som dricker kaffe osv bör nog klara er och kunna dricka den. Men nej, det är inget för mig!
 
Jag har i alla fall precis fixat klart en början för en väldigt viktig teknik-uppgift. Skriver om nätverk (ip-nummer, routrar, htpc osv). Rätt kul ändå, men papsen fick hjälpa haha. 
Innan det tränade jag cirkelgym så jag är dead right now.. Hoppas att ni har haft en go onsdag och att ni kämpar igenom det sista av skolan innan sommarlovet! Puss
 
Dröm
Large

Likes

Comments

 
Heeey. Har suttit med matten en liten stund today, för imorgon är det prov. Heja mig haha. 
Ska anyway till cirkelgymmet med mami och träna, så jag har precis slängt i mig en celsius, asgod btw. Så det är hur min dag har sett ut! :)

Likes

Comments

 
Tycker ni att dessa videosar är roliga? Isåfall fortsätter jag gärna att göra såna! :)

Likes

Comments

Heey what's uup? Om ni undrar varför uppdateringen är kass right now så är det för att det är en massa prov osv i skolan nu det sista. Så såklart har jag lagt krut på det. :) Men jag ska bättra mig!
Tror i alla fall att jag och mami ska ut och gå 5 km sen. Ska bli skönt. Annars då? Hade grammatikprov i svenska och det gick la bra tror jag, lite nervös över berättelsen jag skrev men det löser sig hehe.. But I got to go now, love ya
 

Likes

Comments

Tyvärr vet jag inte då jag fick den av mamma.. Den är även rätt gammal så ja, men kolla i sminkaffärer så hittar du säkert liknande! Taaaack!!! :)
Fanta och rosé :)))) Haha nej, vi är fjorton år och vi dricker ej vin, endast cola i vinglas. Untz untz! Nejmen allvarligt, det är töntigt att dricka i denna åldern tycker jag. Börjar man för tidigt blir det ju inte roligt sen om ni förstår vad jag menar, bättre att vänta. Dessutom är jag inget stort fan av alkohol, verkligen inte.
 

Likes

Comments

Instagram@lovisanorell