Header
View tracker

Har faktiskt hunnit med mycket idag! Jätteglad för det. Hittade en sida där man kan skriva ut Weekly Planner för att strukturera sina veckor. Verkligen bra!! Så jag har planerat hela min vecka som är proppfull. Dock ledig på fredag, och det är man ju glad över. Var och tränade förut, körde spinning. Det var så jäkla skönt att släppa ut alla aggressioner jag ofta bygger upp inombords. Blev verkligen glad av det. Men nu ska jag kolla på Jannis vloggar och sedan sova. Kram och godnatt<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Min plan idag är att vara så produktiv som möjligt. Får se om man lyckas haha. Ska få gjort en massa plugg och sedan gå på spinning ikväll. Hur härligt som helst!

Likes

Comments

View tracker

Tröja - Acne / Skjorta - Zara / Jacka - Mango / Jeans - Tiger of sweden / Zadig&Voltaire & Nividas solglasögon

Likes

Comments

Börjar känna ett lugn i kroppen som var längesedan jag hade i mig. Har hängt på stan med mamma och pappa hela dagen för att uträtta julklappsinköp. Jag suger på det där, har noll fantasi. Ibland känner jag mest att det är bättre att skänka alla pengar till välgörenhet...
Hoppas ni har haft en fin lördag. Nu ska jag gå in i duschen, sätta mina nya blommor i vas och sedan lägga mig i sängen och kolla på Skam.

Likes

Comments

Går det lika många tjejer som killar på skolan? På Sam linjen är det mer tjejer eller?
O är det mkt fester? Är det alkohol på dessa? Alltså är det lite "galna" fester?
Tkr du skolan är snobbig? Elr finns det "vanliga" elever oxå?

Hej!! Verkar som att du är lite sugen på att börja på Rudebecks, eller?
Jag älskar min skola, man känner sig hemma där. Jag skulle säga att majoriteten är tjejer, det går fler killar på naturlinjen än samhällslinjen vad jag har upplevt det som i allafall.
Ja, det är väl en del fester. Men självklart frivilligt om man vill delta i det eller inte. Skulle säga att fester på Rudebecks är som andra fester, tror inte det är någon större skillnad haha. Vet inte vad du menar med "galna" fester haha, men de är roliga.
Tycker den här frågan om snobberi uppkommer ofta, och nej min skola är inte snobbig. Man skiljer inte på elever i vår skola, vi är alla individer liksom. Många är väl medvetna om sitt yttre och klär sig gärna snyggt, men inte på ett "skrytsamt" sätt. Nej Rudebecks är verkligen inte snobbigt. Självklart är det inte en perfekt skola, det finns klart brister, men den är mycket kvalitativ och ger goda kunskaper och en god gemenskap. Lärarna trivs och brinner för sitt jobb, det märks. Har träffat så härliga människor, knytit så många kontakter och lärt känna de bästa människorna på jorden. Det är man ju tacksam för. Sedan blir ju allt vad man gör det till också. Ser man till att fånga det sociala får man mycket tillbaka av det också, så är det ju.

Har helt glömt av att posta detta, men välj Rudebecks!

Likes

Comments

Det har bränt bakom mina ögonlock hela dagen och fick till slut en ångestattack och började gråta som en dåre, så jag åkte hem. Usch, det där är inte roligt asså. Kan ibland tycka att ångest skildras genom en romantisering av den, vilket är så fel egentligen.
Tycker jag ser och hör överallt att många mår så mycket sämre på vinterhalvåret. Det är mörkt ute, kylan. Fan inte så lätt hela tiden att vara människa med känslor. Well, man är ju inte annat än tacksam för människorna runt en. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan dem.

Idag har jag i alla fall varit i skolan. Vi fick sovmorgon, otroligt skönt. Så jag har myst runt i min cashmeretröja hela dagen. Godnatt och sov gott. Kram på er

Likes

Comments

En ganska grå måndag, men Lisa lyste upp den i alla fall. Vi satte oss på Vallgatan12 som förövrigt hade kass fika, ingen rekommendation. Så vi gick till da Matteo sen haha. Åkte med mamma hem och har värmt mig under täcken ända sedan dess. Ska kanske plugga lite om jag orkar, annars försöka sova så tidigt som möjligt. Kram

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar! Pappa hade köpt en massa gott till frukost imorse, blev överlycklig <3 Så härligt att vakna till att det finns croissant hemma. Åh. Halvsov fram till 11 vilket var otroligt skönt. Älskar att göra så på lördagar, finns det något bättre än det? Tveksamt. Ikväll är det Håkan som gäller och det ska ändå bli roligt! Mamma och pappa vittnade om att det var en underbar konsert, så vi får väl se hur det blir ikväll. Kram på er och ta hand om er!

Likes

Comments

Spetsblus - Soaked / Tröja - Acne / Byxor - River Island / Skor - Vagabond

Likes

Comments

Jag måste bli bättre på att anamma uttrycket "spring inte efter bussar eller killar, det kommer alltid nya". Har så fruktansvärt lätt för att kämpa för någonting som absolut inte gynnar mig. Det är ingen bra egenskap som jag vill ska fortgå. Man vill ju liksom vara den där strong-independent-woman-girlpower. Tyvärr inte alltid lika lätt att applicera till det riktiga livet, men..

Jag har väldigt lätt att bli orolig när jag känner symptom av någon sjukdom. Kanske inte en förkylning, men jag är tyvärr den som börjar googla på symptomer vilket man egentligen inte ska göra.

Mina favoritpoddar är följande: Michaela&Dashas podd (ej pågående, men lyssnar fortfarande), Alla våra ligg, Alex&Sigge. Lyssnar mindre och mindre på podcasts men lyssnar slaviskt på "Alla våra ligg". Jag älskar deras budskap och jag älskar hur frispråkiga de är. Jag tyckte det var på tiden att en sånhär podcast kom fram. Absolut min favoritpodd! Sexualitet etc. är så naturligt och viktigt att diskutera. Ingen är ju ensam i det där, och det är faktiskt mycket intressanta vinklar man kan ta upp. Otroligt bra!

Längtar så mycket till Val Thorens V.7!! Vilken otrolig vecka det kommer bli. Antagligen blir det en rolig sommarresa också!

Tror den här bilden är ca 1 år gammal. Herregud vad tiden går...

Likes

Comments