Header

Kände mig som tio poäng igår när jag testade min outfit med denna röda skinnjackan. Älskar fan den jackan så mycket. Tyvärr var det minusgrader så jag fick pälsa på mig rejält. Synd. Gillade denna kombinationen ju. För övrigt finns det ingen härligare känsla än att känna sig bomb af!!! Jag gör ofta det när jag har snygga naglar, fått till mitt smink och har platt hår med lite volym i. Då hörni.

Likes

Comments

När det är måndag är det lätt att känna stor motgång. Tror alla gör det, iallafall jag. Därför vill jag lista några positiva saker och gå igenom mina planer för veckan. Det brukar göra mig ganska taggad faktiskt. Testa att göra samma sak!

- Mamma hittade en randig skjorta, precis en sådan jag velat ha ganska länge nu. Det är ju underbart att kunna fynda gratis i sina egna förråd.
- Det blir ljusare och ljusare och det går närmare våren.
- Jag har gjort en playlist för Val Thorens. Blir sjukt glad när jag lyssnar på den.
- Det står en grön växt i mitt rum nu! Ger grön och skön stämning haha!
- Har en väldigt bra balans med min kost. Känns bra. Gillar att kunna unna mig och njuta av saker, men också att äta renare. Mår väldigt bra!
- Har även fått rutinerna att sitta lite bättre. Alltid skönt.

Planer för veckan då?
Måndag: Plugga matte med Carro. Behöver svänga förbi statsbiblioteket och låna en engelsk bok. Måste ta tag i det!
Tisdag: Plugga matte och träna! Tänkte köra ett styrkepass. Har köpt tre träningsband som är jätteeffektiva att träna med.
Onsdag: Lämna in disposition för svenska inlämning. Även finslipa mattekunskaperna inför provet.
Torsdag: Matteprov! När det är gjort får man fira tänker jag. Men då ska jag städa hemmet. Kanske hinner med ett styrkepass.
Helgen: Känner för att dansa. Hade varit kul! Men vi får väl se ;-) Annars plugg och spinning på söndagen. Det är en viktig rutin nu!

Likes

Comments

Söndag. Thomas Tranströmers dikter. Prova kläder. Plugga matte. Dricka kaffe. Träna spinning. Sex and the City. Sova.
Söndagar i sitt esse. Nu ska jag snart släcka. Imorgon är det måndag och ny vecka. Superpepp. Godnatt och sov så gott.

Likes

Comments

Godmorgon söndag!! En av mina favoritdagar på hela veckan. Tycker alltid att man njuter lite extra av att vara ledig denna dagen. Gick upp hyfsat tidigt för att äta frukost med mamma och pappa. Sedan satte jag mig med matteboken och ska fortsätta med det hela dagen. Ikväll är det spinning som gäller och det ska bli underbart!

Likes

Comments

Q: Hej jag undrar vart du gjort dina fransar??
A: Jag brukar alltid göra mina fransar på Lily Garden, men denna gången testade jag hos en tjej som brukar göra fransar på mina kompisar. Hon kom hem till oss och har ingen direkt salong vad jag vet iallafall. Det är volymfransar hon gör och jag tycker det blir så fint. Men jag ska göra fransar snart igen och kan då fråga henne om hon vill att jag ska lägga ut hennes kontaktuppgifter!

Q: Vart är bh'n i från? Superfin
A: Åh tack, visst är den! Den är från Lindex tror jag. Egentligen mammas men jag smyglånar ibland hehe. Ganska längesedan vi köpte den, men kolla där! De har ju ganska mycket sådant. (Denna bh:n)

Likes

Comments

Har spenderat min eftermiddag med att sortera i min garderob, städa, lägga i och på nya grejer i den nya byrån. Är supernöjd. Malm, från IKEA.

Likes

Comments

Helgfrukost! Älskar att göra mig en god kopp kaffe och lite gott. Gick inte in för det jättehårt, men det var mysigt iallafall.

Tog lite snabba bilder i spegeln men insåg sedan att det är roligare med lite andra bilder som inte är inspirerade från 2012.

Sedan åkte vi till XXL, Elgiganten och Ikea. Kanske inte att rekommendera på en lördag, men vi fick gjort våra ärenden. Mycket skönt!

Likes

Comments

Tröja - Esprit / Jacka - Mango / Byxor - Lindex / Stan Smith's / Zadig&Voltaire

Likes

Comments