Jag har inte kunnat blogga dom senaste dagarna för att jag har inte gjort så jätte intressanta grejer. Men iallafall igår skulle jag rida ut barbacka en runda på 8 km. När jag kommit ca halva vägen så dök det upp två älgar och då fick jag ju lite panik o skrittade framåt. Som tur var så brydde sig inte hästen om älgarna.

När jag väl kommit en bit fram och tänkte ju att nu är ju det över, och ja givetvis så kommer det fram en hare och ett rådjur haha. Men dom försvann så fort dem såg hästen.

Det var vad jag skulle skriva i detta inlägget och jag ska "försöka" blogga mer men har ont i halsen och är sjuk så ja. 👋🏼👋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den har morgonen startade ABSOLUT INTE BRA!!!!!!! Jag sa ju att jag tog brun utan sol för dem som läst mina inlägg, och jag skulle komma tillbaka och säga hur det blev. NEEJ NEEJ NEEEJ säger jag. Det kan bero på att det var första gången jag tog det, men jag vet inte.

Jag vaknade på morgonen och kollade i spegeln om det syntes något... Och jaaaaa det kan man säga. Jag såg ut som en sotare och det var inte som förväntat!!!! Man såg skarpa kanter på där jag hade missat och det blev heeeelt fel!!
Jag fick gå till skolan men tjocktröja och var inte med på gympan, ja så fick det bli.

När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen och skrubbade med en scrub. Det gick bort ganska mycket. Efter någon timme duchade jag igen för jag ville verkligen inte se ut så, det är fortfarande kvar men man ser inte lika mycket. Så ska duscha imorgon igen och se hur mycket jag får bort.
Ja ni ser på bilden hur otroligt hemskt det var!!

Nej det gör jag inte om igen!!!!!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!!
Denna dagen startade jag med att stiga upp tidigt på morgonen för att hinna men bussen som går till skolan. Att stiga upp tidigt på morgonen..njaaa det är inte riktigt mig grej.
Men så får det bli. Snart helg iallafall.
Efter skolan så åkte jag och en kompis upp till ett shopping center där vi gick i några timmar. Det var sjukt kul, vi testade en massa kläder osv. Jag köpte en brun utan sol.

Jag kom hem och skulle testa min brun utan sol, och man såg ingen skillnad och smart som jag är så höll jag sprayen ca 5 cm ifrån då man skulle ha 40 cm ifrån. Satt vid mobilen besviken i ungefär en halvtimme, såg då att jag var helt orange på handen, och sen såg man stora sträck från den färgen till min vanliga (vilket var väldigt stor skillnad).
Så jag tog på där jag hade missat och har nu lagt mig med det.
Så vi får se hur det blir imorgon♡

Likes

Comments

Hej!! Nu har jag fixat en ny blogg, och kommer börja om på nytt här då jag inte var nöjd med min gamla. För dig som inte vet vem jag är så jag skriva lite kort här.

Jag är en tjej på 13 år som älskar att rida, vara med kompisar, shoppa osv som en vanlig person.

Det händer inte så jätte spännande saker i mitt liv men jag tänkte uppdatera om vardagen och lite sånt då jag känner för det och har tid. Jag har inte bestämd kategori utan här kommer kunna komma upp allt möjligt.
Så det var vad jag ville säga idag, hej hopp!!✋🏼

Likes

Comments