Hela veckan har varit fullspäckad! När jag varit "ledig" har jag städat, städat och städat!

Måndag: jobbintervju som Fritidsvikarie (senare även gå över och vikariera i skolan)...jag fick jobbet 😏

Tisdag: Halkkörning på Stora Holm. Jag var sjukt nervös innan men fy va kul det var!! Haha, kände sig som värsta ligisten 😂 så jävla bad ass!

Onsdag: Ledig! Städa och plugga körkort hela dagen!

Torsdag: teoriprov för körkortet. Klarade det 💁🏼 Efter det åkte jag och pappa och åt thai-buffé. Supergott!

På kvällen var det ridning, red Flipper för första gången och herre va jag var ont i biceps/triceps nu 😱 Så stark och gigantiska steg men väldigt lyhörd så det gillade jag! Ett bra pass trots mjölksyran från första minut 👌🏻

Flipper ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags fyllde jag 19. Blev väckt på morgonen av familjen och öppnade paket. Detta var första gången i hela mitt liv som jag faktiskt sov när de väckta mig... 😄 I paketen låg det: Två doftljus av Daniela samt en plåtburk, två mascaror och en korthållare. Utav mamma och pappa fick jag en smart-tv, en mysig pälsfilt och en låda att förvara allt mitt smink i.

På kvällen så gick jag ut på stan med Max (som oxå fyllde år), Alex och mängder av andra människor 😊 Jag mötte Max och hans kompisar när de var påväg till "The Queen" sedan fortsatte vi kvällen på Henriksberg och avslutade kvällen på Trädgår'n. Det var en riktigt trevlig kväll med underbart sällskap och en go stämning! Tack ALLA för kvällen!!❤️

Likes

Comments

Kort film hur du lagar ditt trasiga puder.

Du behöver: sminket, ren alkohol (så ren du hittar hemma), något att bland med plus att platta ut med

1. Krossa sönder sminket till så små bitar du kan
2. Blanda i en halv kork alkohol och rör om. Är det fortfarande för torrt för att röra runt så häll i mer alkohol. Tänk på att ju mer alkohol du häller i desto längre får du vänta innan alkoholen avdunstat från sminket och du kan använda det!

Likes

Comments

Idag var familjen, mormor och mina gudsyskon iväg till Nordens Ark. Mateo och Kate fick det i födelsedagspresent i somras.

Om 45 min ska vi iväg till KRS och kvällsfodra så är hemma sent sen.

Jag fotade massor i parken som jag lägger upp antagligen i morgon. Vid 13 i morgon har jag övningskörning och sedan kl 17 är det orkester.

Likes

Comments

Ligger i sängen och pustar ut efter ridningen.

Hoppade Lazar och det gick kanoners. Fick mestadels beröm, kritiken var egentligen mest tips och inget negativt. Riktigt kul att ha Angelica som ridlärare, än så länge så har jag inte haft någon sammanbrott så jag håller tummarna att det dröjer innan det händer igen.

Nu skall jag sova, god natt ❤️

Likes

Comments

Sitter nu på körskolan och väntar på att min körlektion ska börja om ca 30 min.

Igår efter att jag hade jobbat i kiosken så åkte jag och Oskar ut med hans båt så åkte vi ut och la oss på en ö och fikade.

Efter konserten i lördags så åkte jag och Elias med Ida hen och så spelade vi och sjung i hennes garage i flera timmar tills mamma kom och hämtade mig. Mycket trevlig dag!

Nu efter körlektionen så ska jag till mimers och repa med orkestern ☺️🎷🎶

Överallt i kommunhuset stod det stora skålar med godis...vi satt runt denna skålen i ca två timmar medan Ida sjung och underhöll besökarna

Likes

Comments

Idag har jag städat hela dagen. Rummet är halvklart, resten fixar jag imorgon efter vår spelning på invigningen av Kungälvs nya kommunhus.

Mamma köpte hem pizza till mig och Daniela nu på kvällen som vi precis ätit upp ❤️🍕

Förebilder på på rummet 😁🙈

Likes

Comments

Bloggen har stått väldigt stilla sedan i torsdags och jag ber om ursäkt för det! Har egentligen inte gjort någonting, mest varit hemma o tagit det lugnt.

Igår skrev jag in mig på arbetsförmedlingen och sen fick jag även hem min personliga almanacka ifrån personligalmanacka.se 😁 Jag missuppfattade tyvärr storleken på den och valde den som var mellan när jag egentligen hade velat ha den stora....men men...den blev bra ändå och nu är den liten och praktisk att ha i väskan ☺️ Jag får se om jag kanske beställer en ny lite senare om jag inser att denna blir för liten 😘

Nu skall jag snart åka till jobbet så får jag se hur mycket folk det är där men det lär nog vara rätt så lugnt ☺️

Likes

Comments

Sååå! Igår kom ÄNTLIGEN sista lådan och denna var från cocopanda. Det tog alltså längst tid för det paketet jag beställde först... Det fraktades paket ifrån Nederländerna snabbare än ifrån Sverige....dåligt.

Likes

Comments