Men shit vad är det för fel på mig???? Kan inte ha en blogg för glömmer bara bort den... haha

Har i alla fall haft det skitbra den senaste tiden förutom att jag har varit sjuk nu denna veckan! Vet ni vad Brännbollsyran är? Om ni inte gör det så kan ni ju googla men jag var i alla fall där förra helgen och det var så satans jävla kul!!! Det var första gången jag var där och det var typ mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara!?! Jag såg Vinai, Icona pop, The Chainsmokers, Madi Banja, Miriam Bryant, Klingande, Silvana Imam, Otto Knows och Sebastian Ingrosso sammanlagt under fredagen och lördagen och alla var verkligen sjukt bra! Träffade också jättemånga vänner vilket gjorde allt så mycket bättre, men jag tog typ nästan inga bilder?haha?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Åhhh mamma kom just hem med max-mat <3333 Nu ska jag äntligen ätaaaa

Likes

Comments

Har verkligen ingenting att viktigt att skriva! Ingenting av värde! Nada! Inga bilder heller. Skäms. Haha vilket onödigt inlägg, du slösade just en minut av ditt liv till att läsa detta helt onödiga inlägg utan bilder. Ses!

En till liten sak bara, köpte brännbollsyran biljett igår så nu är jag pank! Är iallafall jättetaggad på nästa helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Två skitbra album som jag lyssnar på exakt hela tiden just nu är Sherihan av Cherrie och Views av Drake, två helt sjuka album - HÖJER DOM TILL SKYARNA - ni borde helt klart lyssna på dom.

På tala om album så har jag inte lyssnat på Beyonces nya album Lemonade än, skäms lite om jag ska vara helt ärlig. Har ju såklart hört några få låtar men, är albumet lika bra som alla säger?

Likes

Comments

Hola amigos!

Har just sminkat mig lite och varje gång jag gör eyeliner så blir det snett och fel första gången, alltså ALLTID.

Aja, har i alla fall hunnit göra jättemycket idag.. Jag har pluggat historia, varit på promenad med min pappa och varit och handlat. Känns skönt att vara produktiv, har också gjort eget iste och det är verkligen skitgott!?!?

Ska kolla på modern family nu, adios!

Likes

Comments

​Fredagen den trettonde, hörni! 

Dagen började med otur, tåget var försenat och sen blev det inställt så jag sitter inte i skolan just nu, jag ligger hemma i soffan. Fast det kanske är tur? Vem vet?

Ska ha en sjukt nice dag idag i alla fall, ska äta nudlar till lunch och ikvöll ska jag grilla med några vänner. Skitkul!! (lite konstigt att man säger skitkul/skitbra när någonting är roligt och bra, för man säger ju skitdåligt också när någonting är fruktansvärt dåligt??)

Tänkte dra nu i alla fall, har inte så mycket att skriva om faktiskt hahah BYE, lägger in en liten fin bild också lol

Likes

Comments

Oj.... glömde blogga hela veckan i Turkiet. Helt ärligt så orkar jag inte skriva vad jag gjorde där men det var nice i alla fall! Flyget landade kring halv 8 på kvällen och direkt efter jag klivit av planet så skjutsade mamma mig till danslektion, och efter dansen så tog jag bussen hem.

Idag så började jag tio så jag tog nio-bussen in till stan. När jag kom till stan så skjutsade en kompis pappa mig och några andra med en annan buss till skolan vilket var asnice. Hade engelska sen åt jag pannkaka och åkte in till stan med en kompis och köpte en glass medans vi väntade på tåget hem.

Så nu sitter jag hemma och tittar på modern family och ska snart plugga lite naturkunskap!

Likes

Comments

Är framme i Turkiet!! Eller kom hit inatt.. Idag har jag bara solat och druckit en massa vatten och GUD vad jag älskar värmen och solen, har saknat sommaren så otroligt mycket!
Ska käka middag strax i alla fall, vi ses!

Likes

Comments

Fan hörni! Livet.

Jag haft ett sådant flyt idag, allt har gått bra och har bara chillat hur mycket som helst. MEN hur kan mitt liv vara så bra idag när en nära vän har haft en riktig skitdag? Hmm

Har packat klart nu i alla fall, drar ju utomlands ikväll yaaaayy. Kanske bloggar lite senare, har inte så mycket att berätta just nu faktiskt hahah

Likes

Comments