Idag hade jag premiär på föreställningen jag är med i, det var den första av 22 föreställningar. Vi har jobbat med pjäsen sen i höstas så det var på tiden att vi fick visa upp den! Vi spelar Robin Hood och jag spelar Marion. Trots att jag var rejält nervös innan gick det jättebra, vilket var skönt eftersom genrepet gick sådär hehe. Efter föreställningen var det premiärfest men jag drog mig hem lite tidigare, är allmänt trött och inte alls på humör för fest.

Jag har spelat teater sen jag var fyra år och i den här föreningen (RoJ) i ungefär fem år. Jag har provat många olika teatrar och jag föredrar verkligen RoJ! Det här är dock första gången jag är med i deras stora föreställning, förut har jag varit med i ungdomsgruppen. Jag tycker det här är sjukt kul, framförallt för att man blir en del i en så fin grupp och såklart för att man spelar så mycket teater (med en GRYM regissör!!). Jag måste verkligen ta vara på de här eftersom teaterlokalen är hotad, hyran har höjts med flera hundra procent så vi kanske inte kan ha kvar huset. Det är sjukt tråkigt men många jobbar hårt för att vi ska kunna behålla huset.

Det var iallfall en lyckad och rolig dag idag, vi hörs igen imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I somras bilade jag och familjen ner till Holland och hälsade på släkt då min pappa är uppväxt i där. Vi lånade min kusins hus i staden Zwolle och där bodde vi i nån vecka. Jag älskar den staden. I jämförelse med där jag bor är det en ganska liten, jättemysig stad. Tycker den har lite "gamlastan känsla" över sig. En dag åkte vi också till Amsterdam och kollade runt. Också det en jättefin stad, älskar att kanalen bryter av stadskänslan med broar och båtar. På en av broarna hittade vi en pelare full av kärlekslås, sååå gulligt!

Jag fyllde (som vanligt) år när vi var borta. Det, som tur var, var en enda riktigt soliga dagen så vi åkte tillsammans med min morbror och kusin ner till havet och låg och solade en hel dag. Jag älskar att bara ligga och sola! Hur skönt som helst. Senare på kvällen var planen att gå ut och äta men då hade alla restauranger redan stängt, vi tänkte inte på att det var söndag... Istället så bestämde vi oss för att ha picknick vid kanalen så vi köpte med oss varsin pizza och satte oss vid vattnet. Det blev en jättebra kväll, kul att göra nåt annorlunda! 

Nu måste jag gå och äta frukost så vi hörs, puss!


Likes

Comments