Godmorgon vackra. Idag hade jag sovmorgon hur länge jag ville, då jag inre börjar jobba förrän senare idag så kan ha en lugn och fin stund hemma utan stress. Blev så uppe i varv och så glad när jag såg all snö utanför fönstret, helt magiskt ! Myste ner mig i soffan med en varm kopp choklad och bara njuter.

Dagens planer nu innan jobbet blir att rensa mitt rum ifrån saker jag inte behöver ha med mig till lägenheten. Det är inte alls långt kvar nu så tänkte börja lite smått med sånt. Är så exalterad !!

Hoppas allt är bra med er & att ni får en toppendag ! Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spänningen bara stiger nu, och längtan är så otrolig, efter att få stiga in i mitt alldeles egna första hem, men alla dess flyttkartonger som är packade med endast mina grejer. Jag kan inte tänka på annat och har inget annat än grejer till hemmet på min shoppinglista.
Det är nära nu och jag ser så mycket fram emot att få vakna upp där, hemma, hos mig.

Jag har införskaffat mig lite grejer till hemmet nu, men de är långt ifrån klart.

Likes

Comments

Idag är det första december och tiden går just nu så fort. Dock är det väldigt trist att det inte har komit någon snö ännu, men håller alla tummar och tår !

Har jobbat fullt de senaste veckorna, men inget jag klagar på. Har ett 3 timmarspass idag bara och börjar inte förrän 3, vilket är skönt ! Och ikväll kommer även Jesper hit !

Inte nog med att jag längtar så sjukt mycket till att det ska bli julafton så längtar jag så extremt till att jag flyttar till min aldelles EGNA FÖRSTA LÄGENHET. Är så otroligt lycklig och förstog inte riktigt hur snabbt de gick och vilken tur jag hade med att få just den lägenheten. Det var alltså den första visningen jag någonsin varit på och bara några dagar efter det fick jag beskedet om att den var min. Jag flyttar den 2 januari vilket inte alls är långt kvar till, och jag börjar även 2018 med en otroligt härlig förändring och en ny start i livet på bästa sätt. OTROLIGT !

Kommer att komma upp massor av bilder på lägenheten framöver och hoppas ni vill följa min vardag !

Likes

Comments

Godmorgon måndag & på er underbara ! Idag är jag ledig från jobbet och har för en gångs skull tid att bara vara hemma slöa och inte göra någonting. Måste plugga körkortteori idag och tänkte samt gå en promenad i detta härliga vinterväder. Första snön kom i förrgår här i Linköping och de var verkligen tur att jag precis hade köpt en ny jacka och ett par kängor så jag var väl förbered för de som skulle komma!

Nu ska jag njuta av det sista som är kvar av min smoothie, vi hörs!

Likes

Comments

Instagram@lovisajacob