Allmänt

Såhär har större delen av min dag sett ut. Har tenta på fredag så just nu spenderar jag nästan all vaken tid med att plugga. Mindre roligt men behövs ju göras så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inredning

Blev nyligen klar men en lampa jag hållt på med ett tag. Är ju helt förälskad i EOS fjäderlamporna men har ingen lust att lägga ett par tusen på bara en lampa. Därför bestämde jag mig för att göra en egen. Köpte en rislampa från Ikea och fjädrar som jag har limmat på. Tog ett bra tag men är så nöjd. Själv tycker jag den är finare än om jag skulle ha köpt en, men är nog mest bara för att jag gjort den själv som jag tycker så.

Likes

Comments

Här är mina favoriter från Nelly just nu. Längtar verkligen tills det blir höst på riktigt. Tycker att höstkläder är så himla fint och mysigt. Sen blir det ju lättare att klä sig också när vädret är ungefär likadant. Är så svårt nu och veta hur varmt man behöver klä sig. Är varmt ena dagen och nästa regnar det och är lite kyligt för att sedan bli varmt igen dagen efter. Slutar antingen med att jag får gå runt och bära på min jacka hela dagen för att det är varmt eller att jag går runt och fryser.

Likes

Comments

Träning&Hälsa

​Här är en maträtt jag gjorde för någon dag sedan. Gick superfort att göra och blev riktigt gott. Hade i allt som är på första bilden + lite majs, chilisås och soja. Enkelt och ganska nyttigt. Var även första gången jag provade denna bönpasta och tycker den var riktigt bra. Konsistensen var nästan som riktig pasta och det gillar jag.

Likes

Comments

Allmänt

Såhär härligt startade jag denna dag. Dock i väntan på att tvättmaskinen skulle bli klar och med extra ingefära i mitt te då jag håller på att bli sjuk. Men trots det en ganska bra morgon. Gillar att starta dagen utan stress med tända ljus och kunna planera inför veckan

Idag är det kursupprop i skolan. Där kommer vi b.l.a få veta lite om kursen och så. Ska bli spännande att starta ett nytt ganska stort steg i livet. Mina dagar kommer nog att se väldigt annorlunda ut framöver. Nervöst men roligt också.

Likes

Comments

Inredning

Var här om dagen in på clas ohlson och köpte dessa jättefina lådor. Var egentligen ute efter lådor i ett annat mönster men de fanns inte, så fick bli de här istället. Jag är nöjd ändå. Tycker det är roligt att få in något med mönster. För det är något vi inte har mycket av hemma hos oss.

Tycker det är så bra med lådor, för det ser snyggt och städat ut även fast det kan vara kaos i lådorna.

Likes

Comments

Träning&Hälsa

Igår gjorde jag egen granola/müsli. Blev faktisk riktigt god och var superenkel att göra. Har velat göra egen granola ett tag, för vill ha en utan socker och det är typ omöjligt att få tag på i en vanlig affär.

Hittade ett recept på Ica.se som jag utgick ifrån men improviserade mest. Det jag hade i min granola var havregyn, bovetefingor. linförn, chiafrön, mandel och hasselnötter. Blandade ihop allt med lite vatten och honung (men bara pyttelite då jag inte vill ha det för sött) och la ut på en plåt, sedan in i ugnen i ca 30min på 175 grader.

Likes

Comments

Allmänt

​Tre bilder ifrån vårt vardagsrum just nu. Börjar äntligen få det lite som man tänkt sig, är fortfarande lite småfix kvar. Vill bland annat köpa ny matta, vitrinskåp, lite tavlor o.s.v. 

Likes

Comments

Allmänt

Har varit förkyld i några dagar nu, är det fortfarande men mådde mycket bättre idag. Därför blev det en liten tur till Västerås idag, känner att jag behövde lämna lägenheten ett tag. Blev även en middag på stan nu ikväll. Hann inte fota eller snarare glömde fota maten då jag var så hungrig. Men glassen fick jag med på bild iaf. Nu blir det bara en lugn hemmakväll resten av kvällen då jag börjar jobba kl 06:00 imorgonbitti.

Likes

Comments