Här är mina favoriter från Nelly just nu. Längtar verkligen tills det blir höst på riktigt. Tycker att höstkläder är så himla fint och mysigt. Sen blir det ju lättare att klä sig också när vädret är ungefär likadant. Är så svårt nu och veta hur varmt man behöver klä sig. Är varmt ena dagen och nästa regnar det och är lite kyligt för att sedan bli varmt igen dagen efter. Slutar antingen med att jag får gå runt och bära på min jacka hela dagen för att det är varmt eller att jag går runt och fryser.

Likes

Comments

​Här är en maträtt jag gjorde för någon dag sedan. Gick superfort att göra och blev riktigt gott. Hade i allt som är på första bilden + lite majs, chilisås och soja. Enkelt och ganska nyttigt. Var även första gången jag provade denna bönpasta och tycker den var riktigt bra. Konsistensen var nästan som riktig pasta och det gillar jag.

Likes

Comments

Såhär härligt startade jag denna dag. Dock i väntan på att tvättmaskinen skulle bli klar och med extra ingefära i mitt te då jag håller på att bli sjuk. Men trots det en ganska bra morgon. Gillar att starta dagen utan stress med tända ljus och kunna planera inför veckan

Idag är det kursupprop i skolan. Där kommer vi b.l.a få veta lite om kursen och så. Ska bli spännande att starta ett nytt ganska stort steg i livet. Mina dagar kommer nog att se väldigt annorlunda ut framöver. Nervöst men roligt också.

Likes

Comments

Var här om dagen in på clas ohlson och köpte dessa jättefina lådor. Var egentligen ute efter lådor i ett annat mönster men de fanns inte, så fick bli de här istället. Jag är nöjd ändå. Tycker det är roligt att få in något med mönster. För det är något vi inte har mycket av hemma hos oss.

Tycker det är så bra med lådor, för det ser snyggt och städat ut även fast det kan vara kaos i lådorna.

Likes

Comments

Igår gjorde jag egen granola/müsli. Blev faktisk riktigt god och var superenkel att göra. Har velat göra egen granola ett tag, för vill ha en utan socker och det är typ omöjligt att få tag på i en vanlig affär.

Hittade ett recept på Ica.se som jag utgick ifrån men improviserade mest. Det jag hade i min granola var havregyn, bovetefingor. linförn, chiafrön, mandel och hasselnötter. Blandade ihop allt med lite vatten och honung (men bara pyttelite då jag inte vill ha det för sött) och la ut på en plåt, sedan in i ugnen i ca 30min på 175 grader.

Likes

Comments

​Tre bilder ifrån vårt vardagsrum just nu. Börjar äntligen få det lite som man tänkt sig, är fortfarande lite småfix kvar. Vill bland annat köpa ny matta, vitrinskåp, lite tavlor o.s.v. 

Likes

Comments

Har varit förkyld i några dagar nu, är det fortfarande men mådde mycket bättre idag. Därför blev det en liten tur till Västerås idag, känner att jag behövde lämna lägenheten ett tag. Blev även en middag på stan nu ikväll. Hann inte fota eller snarare glömde fota maten då jag var så hungrig. Men glassen fick jag med på bild iaf. Nu blir det bara en lugn hemmakväll resten av kvällen då jag börjar jobba kl 06:00 imorgonbitti.

Likes

Comments

Så fint väder idag! Varmt och soligt, äntligen lite sommarväder.

Har på förmiddagen varit hos min mamma och hjälpt till lite i trädgården. Eller jag snarare stod och tittade på när hon jobbade. Men fick med mig lite gott hem. Egenodlad potatis , sallad och sockerärtor.

Har nyss badat och ligger nu och torkar mig i solen. Har det alltså väldigt bra idag på min lediga dag. Tycker synd om min syster och alla andra som måste jobba idag.

Likes

Comments

Åhh denna höst alltså. Så mycket som kommer hända. Längtar så extremt mycket samtidigt som jag bara vill att tiden ska stå till. Ser fram emot allt men är även fylld av en nervös spänning. Känns även väldigt läskigt. Att det kan få plats så mycket känslor, känslor som dessutom är helt tvärtemot varandra. Att man kan känna så mycket på en och samma gång.

Ibland vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta för att jag inte orkar med alla känslor, för att i nästa stund känna mig oövervinnelig som att jag kan klara allt. Får ta en sak i taget så går det nog bra. För trots allt så är det bara roliga saker som kommer hända, saker jag drömt om och tänkt på väldigt länge.


Likes

Comments