​TB till min sommar

​Flytt, Båstad, Visby, OTROLIGT GOD MAT, fina människor, tårar av lycka och sorg, avslutade ett långt förhållande, druckit vin på klippor, badat som en tok, jag har levt loppan helt enkelt. Puss

Likes

Comments

Lovisa

​Del 1 skriven våren 2015. Hej älskling,

Snart är det 3 månader sedan vi kysste varandra för sista gången. 3 månader utan dina fina ord du viskade i din säng innan vi somnade. 3månader utan din trygga famn. 3 månader utan din kärlek. Jag är trasig utan dig. Du var mitt solsken, utan att egentligen göra något speciellt, bara din närvaro fick mig att känna ren lycka. Jag kommer ihåg första gången vi träffades, precis utanför Grand på nyår. Jag väntade på dig ute i kylan, klädd endast i en liten spetsklänning och uggs. Kommer ihåg hur du hoppade ur taxin och sprang över gatan mot mig. Dina lockar såg så perfekta ut i natten. Du var perfekt. När våra blickar möttes föll jag. Jag föll för dig, älskling. Jag föll så jävla hårt, så jävla snabbt. Du hade mig runt ditt lillfinger på nolltid. Helt såld. Vårt förhållande var så otroligt vackert. Jag var din prinsessa och du var min prins. Och ingen i hela världen kunde ändra på det. Det var du och jag. Vi var äkta. Vi var varandras allt. Du fyllde det där gapande hålet i mitt hjärta, som jag aldrig någonsin trodde skulle lappas ihop. Men du gjorde det möjligt och du lyckades.


​Del 2 skriven nyligen 2016. Hej främling,

Nu är det 1 år sedan vi träffades för första gången. 9 månader sen jag träffade dig för sista gången. Den där sista gången låg vi i din bil. Vid varvet, dit vi brukade åka. Jag var så kär i dig den natten. Jag låg naken bredvid dig, huvudet lutat mot ditt bröst, med din arm runt min kropp. Den kvällen lovade du mig världen och allt jag någonsin önskat. Du lovade att stanna. Att stå med öppen famn när jag kom ut igen. Jag lovade dig att inte vara borta i mer än en månad. Dagarna försvann och datumet kom. Jag var på behandling i 3 veckor. Du glömde mig på dem 3 veckorna. Jag blev och är en främling i ditt liv. Det gjorde ont då, och det gör ont nu. Smärtan är inte likadan idag som förr. Jag brukade vara olyckligt kär, övergiven, naiv och riktigt jävla ledsen. Idag är jag bara besviken. Du var min första kärlek, idag är du en fin erfarenhet. Du lärde mig hur man älskar. Du lärde mig även vad hjärtesorg är.

Tack.

Likes

Comments