Lovisa

Bloggen har ekat tom ett ögonblick... Precis som mitt huvud haha. Haft ett par downs, men mest ups senaste tiden, vilket är ovanligt i mitt lilla liv. Är otroligt bekväm i livet just nu. Tar det som det kommer, med en nypa (skopor) salt här och var.

Har inte haft något speciellt för mig egentligen senaste tiden... hängt i skolan, förnyat mitt kontrakt hos min terapeut, ätit så otroligt mycket (för typ 3 pers!!! så jävla sjukt!!!), fått reda på att inget växer i min mage, hängt med min brommaboi och grinat till Skam. Mysigt <3

Nu ska jag strippa out of these dirtyass clothes och tvätta ansiktet!

Lyssnat sönder So Good av Zarish btw. Den är so good. Puss

Likes

Comments

Lovisa, Tankar

Vad händer efter döden? Skulle mamma klarat av cancern idag? Varför valde han substanserna över mig? Älskade han någonsin mig? Hur gick tankarna i hans huvud när han kysste henne? Vart har mina blåa kostymbyxor tagit vägen? Varför är Trump orange? Skulle jag passa i kort hår? Växer det något i mig? Vill jag dö? Vill jag leva? Vad ska jag döpa min hund till? SAKNAR HAN MIG?

Likes

Comments

Lovisa, Skönhet

Highlight GLOW GLOW GLOW! Måste man säga mer? Ett svep på ögonbrynsbenet, nästippen, amorbågen och kindbenen så är du good 2 go. Använder MACs "soft and gentle" eller den som följer med i ABH contour-kitet!

Ögonbryn brynen är ansiktets ram. Jag har experimenterat mycket (lite för mycket kanske haha) med mina ögonbryn. Tjocka, FÖR tjocka, mörka, tunna osv. Det som funkar för mig är ABH dipbrow pomade i färgen "Taupe". Produkten applicerar jag med en snedskuren borste.

Concealer älskar! Skulle vilja bada i det om jag kunde! Är en trogen MAC-bitch, så deras pro longwear är ett måste i mitt liv. När man egentligen har lite rödtonat hår (schhh, våran lilla hemlis) och en massa fräknar, krävs det något heavyduty att tygla det hela. Bästa concealern jag någonsin stött på!

Bra borstar det måste jag inte gå in på varför. Fixa det bara och njut.

Bronzer och Contour aka det viktigaste! Jag är lika blek som en påse mjöl alla månader på året, därför är jag en trogen bronzer användare och älskare. Too Faced choklad bronzer och ABH contour-kitet ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Nästan som knark, när man väl börjat kan man fanimej inte sluta. Köp!

Likes

Comments

Lovisa

Sötnosar, hur är dagsläget? Vill mest dra täcket över huvudet och fräsa åt alla som kommer nära. Eller aa, nära får dem gärna vara, men inte för nära. Tack på förhand! 

Tillbaka till min dag... 

Måndag... USCH! Spenderade min morgon i skolan några timmar, med en kopp blaskigt kaffe i handen, tjötandes med min lärare. Siv heter hon. Riktigt cool katt. När klockan slog 11 kom min kära far och plockade upp mig. Herregud, kom precis på att han skjutsar mig överallt! Terapin, skolan, gymmet, tunnelbanan mm. Taxi 2.0 hörni!

Apropå terapi, det skulle jag haft idag, dock blev den inställd. Och guess what? INGEN meddelade mig eller dem andra i gruppen att vi var lediga idag. Jag åkte alltså hela vägen till Zinken för inget. Eller jo, köpte faktiskt en redbull innan min pappa till taxi svängde förbi. Måste nästan börja pröjsa för alla sträckor han kör mig... Stackaren.

Om en liten stund åker jag och pappa (ja, vi hänger mycket han och jag) till filmhuset på Gärdet, och ska kolla på någon förhandsvisning han fått inbjudan till! Far och dottertid aka bästa tiden. Puss

Likes

Comments

Lovisa, Tankar

Börja gymnasiet i höst, jobba och tjäna egna pengar (plånboken sinar och pappa börjar bli less på mina "kan du sätta in pengar på mitt kort" sms, som kommer stup i kvarten), fokusera på både min psykiska och fysiska hälsa, RESA RESA RESA och sist men inte minst... JAG SKA BLI MAMMA! HUND-MAMMA!!

Mer om alla mina fantastiska planer senare, när jag vet mer, just nu är jag en gnutta vilse. MEN, det är fint.

Update: Funderar på "adopt don't shop" konceptet, alltså att adoptera en liten vovve. Lite risky kanske? Hur lillen är med människor och andra hundar, beteende, historia osv. En liten pupper kommer bli min i sommar, hur som haver! Adopterad eller nykläckt, kommer jag älska lillfisen tills jag dör. PUSS

Likes

Comments

Lovisa, Tankar

Del 1 skriven våren 2015.

Hej älskling,

Snart är det 3 månader sedan vi kysste varandra för sista gången. 3 månader utan dina fina ord du viskade i din säng innan vi somnade. 3 månader utan din trygga famn. 3 månader utan din kärlek. Jag är trasig utan dig. Du var mitt solsken, utan att egentligen göra något speciellt, bara din närvaro fick mig att känna ren lycka. Jag kommer ihåg första gången vi träffades, precis utanför Grand på nyår. Jag väntade på dig ute i kylan, klädd endast i en liten spetsklänning och uggs. Kommer ihåg hur du hoppade ur taxin och sprang över gatan mot mig. Dina lockar såg så perfekta ut i natten. Du var perfekt. När våra blickar möttes föll jag. Jag föll för dig, älskling. Jag föll så jävla hårt, så jävla snabbt. Du hade mig runt ditt lillfinger på nolltid. Helt såld. Vårt förhållande var så otroligt vackert. Jag var din prinsessa och du var min prins. Och ingen i hela världen kunde ändra på det. Det var du och jag. Vi var äkta. Vi var varandras allt. Du fyllde det där gapande hålet i mitt hjärta, som jag aldrig någonsin trodde skulle lappas ihop. Men du gjorde det möjligt och du lyckades.

Del 2 skriven i januari 2016.

Hej främling,

Nu är det 1 år sedan vi träffades för första gången. 9 månader sen jag träffade dig för sista gången. Den där sista gången låg vi i din bil. Vid varvet, dit vi brukade åka. Jag var så kär i dig den natten. Jag låg naken bredvid dig, huvudet lutat mot ditt bröst, med din arm runt min kropp. Den kvällen lovade du mig världen och allt jag någonsin önskat. Du lovade att stanna. Att stå med öppen famn när jag kom ut igen. Jag lovade dig att inte vara borta i mer än en månad. Dagarna försvann och datumet kom. Jag var på behandling i 3 veckor. Du glömde mig på dem 3 veckorna. Jag blev och är en främling i ditt liv. Det gjorde ont då, och det gör ont nu. Smärtan är inte likadan idag som förr. Jag brukade vara olyckligt kär, övergiven, naiv och riktigt jävla ledsen. Idag är jag bara besviken. Du var min första kärlek, idag är du en fin erfarenhet. Du lärde mig hur man älskar. Du lärde mig även vad hjärtesorg är. Tack.

Del 3 skriven idag, 27 januari 2017.

Hej främling 2.0,

2 år efter vårt första möte, är du idag död för mig. Det slog mig för ett tag sedan, att sista kvällen i din bil, var våran begravning. Jag har en konstig men förståelig (eller?) lust att lägga en blomma vid våran "grav". Kanske tända ett ljus? Eller nej, jag skiter i det. Du ska inte få ta mer av min värdefulla tid. Farväl.


Likes

Comments