Header

Godmorgon! Typ.

Inatt har jag faktiskt sovit helt okej, Milton har inte varit gnällig och somnat i princip direkt efter matningarna. Somnade om efter han hade matats vid 06 och sov tills typ 08. O sover fortfarande, har försökt väcka honom lite diskret men det är omöjligt. Var inne 2 läkare och 3 sköterskor i rummet som rondade, han vaknade inte ens då.

Nu ska vi börja amma mer, vi ska amma först varje mål och sen så beroende på hur mycket han suger ge lite på sonden efteråt. För han går upp otroligt mycket i vikt så han äter nog mer än han ska nu, idag hade han gått upp 90g från igår. De sa att om det funkar med bröstet helt och hållet snart så kan vi få komma hem denna eller nästa vecka. Det känns bra, fast ändå inte med tanke på vår boendesituation. Men det löser sig tillslut.

De snodde med sig Milton lite snabbt för att ta lite prover, när de kommer tillbaka med honom ska jag väcka O sen ska jag ta en dusch. Sen kanske vi borde äta frukost😳

Likes

Comments

Hej!

Skaffade i förstahand denna blogg för att få skriva av mig, avlasta allt som snurrar i huvudet hela dagarna. Vill inte heller ösa min instagram eller Facebook med allt, så kände att en blogg är lite mer "privat".

Idag är Milton hela veckor, 36+0. Tänk att imorgon har han varit ute i världen i 4 veckor (!!), han föddes alltså när han var 32+1. Tiden går så snabbt, vet inte om det är så överhuvdtaget när man får sitt första barn eller om det är så innanför sjukhusväggarna. Vi upplever det som att vi vaknar på morgonen och helt plötsligt är klockan 18.00, vi har fullt upp fast vi knappt har något att göra.
Vi matar Milton var tredje timme dygnet runt, byter blöjor ungefär varannan timme när han vaknar och är onöjd, lugnar Milton när han är orolig, försöker hinna äta mellan hans matningar, ta oss iväg och handla, och TVÄTTA! Milton är så liten, storlek 40 är det som passar bäst, så de få kläder vi har i hans storlek får vi tvätta ofta. Men vi klagar inte.

Snart kanske vi får komma hem, läkarna har sagt till han är 40+0, om 4 veckor alltså, men att det kan hända att det blir tidigare. Igår tog de bort elektroderna som kolla HF och RF, idag tog de bort allt övervak. Så nu är han är sladdfri bebis, allt som är kvar är sonden. Han måste lära sig äta helt själv, men vi minskar mer och mer på sondmatning och mer från mig. Tycker ändå det är lite skönt att bo här, fast det är väll mest eftersom vi inte har något eget boende att komma hem till.

Likes

Comments