BARCELONA, FESTIVITIES & CELEBRATIONS, LIFESTYLE, TRAVELS & TRAVELGUIDES

Spenderade förra helgen på Magestic Hotel & Spa. Måste ha varit den mest underbara helgen jag någonsin varit med om. Långa pratstunder på hotellrummet med ett glas champagne i handen, shoppingturer som fick våra ben att värka, kvällsmiddagar som slutat med ett eller kanske två för många glas vin. Att vakna bredvid honom, för att sedan kila ner till hotellfrukosten. Tänk hur fantastiskt någonting kan bli sålänge man gör det med rätt person. Tack livet, för denna helgen. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FOOD & RECIPES

Hur lyxigt är det inte att vi har detta café precis utanför vår port. Deras avokadotoasts är galet goda, och islatten är lätt den bästa jag smakat!

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag testat att endast äta vegetariskt, vilket gått förvånansvärt bra. Jag har alltid tyckt om frukt och grönt och beundrats över människor med vetskap om den rätta kosten. Samtidigt har jag dock alltid totalälskat att äta en köttbit till middag eller att ta en kyckligsallad till lunch. Allt började med att jag såg dokumentären "What the Health" med Clara här i vår lägenhet. Blev helt slukad av filmen så jag såg den igen dagen efter. Det är väldigt mycket information att ta in, och minst sagt - väldigt mycket chockerande information. Efter denna filmen märkte jag hur jag omedvetet/undermedvetet (?) valde bort kött när jag skulle käka, och om jag käkade kött - hur jag under varje tugga tänkte på vad jag lärt mig. Därför valde jag att under veckan testa att medvetet vara vegetarian.

Dääärför har ni här ett stort tips på recept - BROCCOLLI/BLOMKÅL&CHAMPINJON-PASTA som verkligen var sååå god!

1. Koka pasta. Sedan börja med att skära blomkål och broccoli i större buketter och sedan i skivor, blanda ihop med champinjoner.

2. Stek blomkål, broccoli och champinjoner i 1-2 msk olja och salt. Detta gjorde jag på medelhög värme tills grönsakerna blev genomstekta och lätt brynta.

3. Under tiden blomkål, broccoli och svamp ligger på stekpannan - Skala, halvera och skiva lök och vitlök. Fräs löken glansig i 1 msk olja. Häll på 1 dl av pastakokvattnet.

4. Blanda broccoli, blomkål och champinjoner med lök och vitlök.

5. Rör ner blandningen i pastan. Tilsätt 1/2 dl parmesanost. Späd med ca 1 dl pastakokvatten. Värm under försiktig omrörning.

6. Servera med parmesanost som topping!

Voilá! Lätt som en plätt och sååååå gott!

Likes

Comments

BARCELONA, LIFESTYLE, LOOKS

Hej älsklingar!
Fick lite selfie-feeling häromdagen innan jag skulle ut på kvällens bravader.
Inte tagit foton i spegeln på hela detta året, typ, haha! Men why not? If you're feeling yourself, take that selfie.

Har legat hemma med feber nu i två dagar och börjar bli SÅ rastlös. Funderar på om jag ska gå ut och ta en promenad men vet inte om det är så bra då det känns som att huvudet bultar sönder bara jag ställer mig upp. Det är i dessa stunder man önskar att man bodde hemma .. Så tråkigt att vara sjuk och ensam. Annars så hade jag tänkt sova resten av dagen så att man kanske vaknar nästa gång utan feber, hade varit så skönt!

Likes

Comments

Instagram@lovisaliljeberg