Idag springer jag runt i stan och letar efter den perfekta nyårsoutfiten. Lovade mig själv att inte hypea inför denna nyår men HUR är det möjligt när jag ska få komma hem till Sverige och fira med dem jag tycker mest om i hela världen?!

Vi kommer iallafall se till att styra upp en härlig middag med lekar, god mat och härligt sällskap. Sedan kommer vi antingen att åka över till Köpenhamn efter tolvslaget, eller fortsätta vidare där vi käkat middag. Lite skildrade tankar om det, så vi får se! Jag är iallafall sjukt sugen på Köpenhamn så jag får dansa av mig på riktigt..

Har ni hittat någon nyårs-outfit än? Och vad tycker ni om nyår? Ska man göra en stor grej av det, eller är ni lite trötta på hypen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BARCELONA, LIFESTYLE, FOOD & RECIPES

Godmorgon!

Käkade frukost på mitt favoritcafé Baluard. Så gott, bra utbud och supermysig atmosfär. Dumt av mig att inte ta fler bilder där så jag kan visa er. Har dock ett gammalt inlägg från Baluard här där ni kan se mer hur det ser ut. Älskar det!

Nu ska jag flytta hem till Sverige om endast 6 dagar. Det känns lite sorgligt på ett sätt, men så himla härligt på ett annat. Får se till att njuta extra mycket dessa sista dagarna.

Kram

Likes

Comments

LOOKS

Sweater Strandivarius / Pants Bershka / Bag Valentino

Hej hjärtan!!

Hoppas ni haft en härlig tisdag. Jag själv ligger hemma med snuva och hosta vilket SUGER då jag bara har en vecka kvar här innan jag flyttar hem till Malmö igen. Tänker att jag tar det lugnt idag så man kan hitta på en massa resten av dagarna. Känns så sjukt att jag ska flytta hem igen!


#nouwoutfits

Likes

Comments

LIFESTYLE, FOOD & RECIPES, BARCELONA

Idag testade jag äntligen Brunch & Cake här i Barcelona. Har hört så mycket om det, vilket jag verkligen förstår varför! Så trevligt ställe.

I helgen har Elsa varit och hälsat på mig. Hon bor i London och vi har pga det inte träffats på väldigt länge. Så himla härligt att få ha delat min näst sista helg här med henne.

Hoppas ni haft en bra helg <3

Likes

Comments

Instagram@lovisaliljeberg