@Salt & Brygga, Västra hamnen

Efter en seg(läs mysig) morgon efter söndagens bravader tog vi ut på sjön igen. Jag och Daddy Cool. Vi köpte med oss varsin sallad från salladsbaren i Limhamn, nypressad apelsinjuice och lite snacks för att sedan spendera hela dagen ute på det vindstilla havet med en strålande sol och ett antal andra båtar som även dem ville njuta av det sköna vädret. Tog årets första dopp i Sverige och bara njöt av livet. Som en strandad val låg jag och solade, lyssnade på podcast och knaprade i mig några gräddfil och lök-chips för att sedan somna i solen och vakna med en bränd rumpa... Sommaaar va! Fantastiskt! Vi avslutade vår lilla ideala sommardag på Salt & Brygga i Västra hamnen. Beställde in varsin oxfilé och snackade skit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

@Västra hamnen, Malmö

Åhh dagar som dessa älskar man ju Sverige! 25 grader, strålande sol och vindstilla. Uuunderbart!

Bikinitopp här / Bikinibriefs här / Solglasögon här

Likes

Comments

@Vespa, Västra hamnen

Godmorgon kära ni!

Jag och farsan har varit hemskt duktiga på att umgås senaste tiden. Helt underbart! Tycker verkligen det är viktigt att göra tid över för familjen även ifall man har en hurtig vardag med mycket olika saker att stå i.

Idag står jobb på schemat följt av middag och tjejmys hemma hos Josefin. Imorgon ska hon ha en liten dagsfest hemma hos sig och jag och Vilma har agerat små nissar och hjälpt till med lite olika saker inför det. Älskar verkligen att planera fester, middager, event, alla olika former av tillställningar så jag ställer mer än gärna upp. Kanske borde extraknäcka som festfixare på fritiden?


Likes

Comments

Härligaste jag vet är att åka ut och bara ta det lugnt.
Kanske jobba lite, läsa en bok eller bara sitta och snacka skit. Tänkte ta årets första dopp igår
(I know it's kinda late) men det blev inte riktigt så..

Ikväll ska jag ut och käka middag och sedan se All eyez on me på bio.
Är så taggad! Tycker man borde gå och se på bio oftare, det är en så mysig och kul liten
aktivitet som verkligen kan pigga upp en tråkig regnig vardag.

Likes

Comments

Nr 1 här / Nr 2 r / Nr 3 här / Nr 4 här

Nr 1 här / Nr 2 r / Nr 3 här / Nr 4 här

Nr 1 här / Nr 2 r / Nr 3 här / Nr 4 här

Nr 1 här / Nr 2 här/ Nr 3 här / Nr 4 här

Nr 1 här / Nr 2 här / Nr 3 här / Nr 4 här

Nr 1 här / Nr 2 här / Nr 3 här

Nr 1 här / Nr 2 här / Nr 3 här

Midsommar ska vara glatt. Färg, volanger, blommor, mönster. Totalälskar det!
Har kikat runt en massa idag för att leta efter en outfit jag själv ska beställa inför midsommar, så varför inte dela med mig av några godingar?

Trots att jag älskar färg och är så glad över att det blivit en av säsongens viktigaste så finns det dock en färg som jag nog aldrig kommer känna mig hemma i, nämligen totalrosa. Ni vet sån där rosa som det skriker om.
Såndär rosa man kan ha på reflexvästar.
På något sätt så bara går det inte riktigt för mig. Får inte ihop det. Kanske ändras det snart och ni får se en bild på mig i skrikrosa kläder? Nope, don't think that would happen.

Överlag är jag så imponerad över Zaras, IvyRevels och NA-KDs utbud för tillfället. Så jävla mycket snyggt som man bara önskar att man haft hemma i sin garderob.

Likes

Comments

Instagram@lovisaliljeberg