JAG ÄR SÅ TRÖTT HELA TIDEN. Jobbar visserligen 11.00-20.30 i princip varje dag men det är inte så att jag inte sover. Somnar vid 23/00 och sover till 9. Sover alltså 9, 10 timmar varje natt ungefär? Då ska man väl inte vara trött?? Trodde jag va. Här går jag som en zombie. Ställer om klockan i sömnen för att få sova nån timma till och att ta mig ur sängen känns som ett helvete. Vet inte var detta kommer ifrån? Har alltid vaknat tidigt av mig själv och hoppat ur sängen så fort alarmet ringer. Vill att detta ska försvinna så har kollat runt lite på vilka orsaker som kanske spelar roll. Sedan har jag ju mina egna knep också. Slänger ihop en liten lista - som jag verkligen ska försöka ta åt mig. Så himla trött på denna känsla av slapphet?


- Motionera regelbundet
Regelbunden motion ökar blodcirkulationen (även i hjärnan) och har en allmänt stimulerande och harmoniserande inverkan på människan.

Alright. Detta har jag blivit dålig på. Ställde dessutom klockan på 8 imorse för att hinna en liten runda innan fix inför jobb. Skyllde på vädret och stannade hemma haha. Undra hur många gånger man gjort det.

- Sluta röka och dra ner på kaffet.
Tobaksbruk alkohol- och kaffemissbruk kan medföra depression.

Hääär känner jag bara va?? Kaffet är det som räddar mig tycker jag ju.

- Ät dig starkare "må bra" hormoner
Fyll din kost med ananas, avocado, banan, cashewnötter, choklad, fikon, pekánnötter, plommon, tomat och valnötter. De innehåller mycket tryptofan som stärker kroppens "må bra-" och "pigghetshormon" serotonin.

Jag äter detta ju!!!! Kan jag bara få bli pigg eller.

- Regelbunden avkoppling
Kvaliteten på de stunder vi kopplar av betyder mycket. Att i lugn och ro läsa en bok är till exempel bättre än att shoppa.

Oh well.....

- Samtal och samvaro
De flesta kvinnor tycks instinktivt veta hur viktigt det är att lufta sina känslor och därigenom lätta på det känslomässiga trycket.

Meeen, jag pratar ju jättemycket! Om allt! Finns inget bättre än att prata ut om allt man tänker på med mina bästisar.

Hmmmmm? Vad kan det vara. Fattar ej. Ska iallafall börja dricka mer vatten och motionera mer. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hmm. Efter några dagars arbete saknar jag verkligen Stockholm och den ledighet som mini-tripen innebar! Här hemma i Malmö är det även grått och tråkigt väder vilket vi i princip inte hade någonting i Stockholm! Undrar när solen ska ta sig en vända hit.. 

Imorgon är jag ledig vilket innebär städning!! Weho life's good! (?) Sen ska jag även hinna med shopping med Josie och kvällsmiddag med Sara och Hedvig. 

Likes

Comments

Jag beställde en kyckling/pesto-sallad...

och Elsa beställde en varm macka.

Något vi spenderade mycket tid på i Stockholm var att käka mat(!!). Käkade bl.a lunch på Fresco, var jag käkat förra gången jag hälsade på i huvudstaden. Testade deras sallad denna gången men blev faktiskt rejält besviken? Gott var det såklart men det var endast en massa penne-pasta i salladen. Fick typ 4 stycken körsbärstomater och 2 portioners pasta haha? Ingen sallad heller i typ... Vem fan har inte sallad i en sallad? Elsas macka såg dock supergod ut! Tror hon var nöjd med sitt val, mer nöjd än mig iallafall.

Shoppade förvånansvärt lite för att vara mig på utflykt. Fick med mig två nya klänningar och en jumpsuit hem. Hade tänkt visa bilder på det snart. Blev ingen höstshopping alls för min del. Är sugen på att köpa en massa nya höstiga plagg men samtidigt ska jag till Spanien snart och sedan drar jag i december..? Är det värt att lägga massa pengar på tunga tjocka plagg när det jag egentligen bör ha är en maaaassa sommarkläder? Well, blev sommarkläder jag fick med mig hem från Stockholm iallafall. Treeeevligt tycker jag.

Likes

Comments

Uppvärmning inför konserten igår. Supertrevligt!

Förbandet till Justin Bieber hade en privat spelning på eventet. De var SÅ duktiga wow vilka röster! Mic Lowrey tror jag dem kallar sig. Tips på låt är deras nya "Oh Lord" som de bl.a sjöng. Den är härlig.

Stod vääldigt nära under början av konserten. Gick längre bak sedan för att kunna andas, dansa och få känna på hela upplevelsen. Det är seriöst ett blodbad längst fram. Helt sjukt vad djurigt det är att stå där. Man badar seriöst i varandras svett och ser knappt någonting ändå. Lite ovärt - Fick nån bra bild iallafall haha!

​Här har vi flyttat oss lite längre bak. Här hade vi fett med space för att dansa, hänga och kunde flytta runt oss för att få bra fotovinklar haha, vilket verkligen var omöjligt längst fram. Nåja. Konserten över lag var såklart bra - Justin har ju inget annat val. Tycker dock man märker på honom att han är rätt så trött på detta. Tror han log en, kanske två gånger under hela konserten? Den enda gång det såg ut som att han njöt till fullo var när han dansade med sitt crew.. Fick lite "djur i bur"-känsla över hela grejen. Förståeligt dock att han kan tycka allt är lite 2 much. Han har trots allt turnerat sedan maj?! Var och varannan kväll sedan maj! Vem fan hade inte varit trött.. 

Likes

Comments

Myskläder hela dagen kind of day. Vaknade med finaste människan, lagade scones till frukost och sedan har jag bara myst med mig själv hela dagen. Haft hårinpackning, målat naglarna och ska färga mina ögonbryn nu. Sedan behöver jag dock vakna ur min mysvärld för att packa väskan fort som attans. Åker ju till Stockholm om några timmar! Ska bli så kul att träffa flera av mina favoritkompisar. Ska dricka en espresso nu i hopp om att bli lite pigg go och glaaaaa så jag kan ta tag i packandet.

Puss

Likes

Comments

My Instagram @lovisaliljeberg