@Aguadulce, Spain

Titta vilken älskling jag hittade i Almeria! Så skön och fin och enkel och härlig. Perfekt att hoppa i denna jumpsuiten när man ska dra sig ner mot stranden, eller kanske bara ta en morgonkaffe på något café. Jag har ju en förkärlek för både jumpsuits som plagg och för randigt som mönster så denna känner jag mig verkligen hur bekväm som helst i! Här hittar ni den. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

@Aguadulce, Spain

Något av det mest harmoniska som finns, om du frågar mig. Sitta vid havet i Spanien med personer man tycker om. Sippa på en sangria samtidigt som man beställer in tapas efter tapas. Grejer det!

Likes

Comments

@Aguadulce, Spain

Hemma i Sverige igen efter en underbar vecka i Spanien.
Känns väl alltid lite sisådär att vara hemma och tillbaka till "det vanliga livet" igen. Brukar oftast vilja fly så fort jag sätter min fot på hemmaplan men denna gången känns det faktiskt härligt. Det ska bli skönt att vara hemma ett litet tag nu. Dags att spendera tid med sina favoriter innan man drar iväg på nästa äventyr..
Från en sak till en annan så har jag såå mycket bilder från resan som jag kommer publicera de kommande dagarna! Kul va!

Kom hem i onsdags natt från Spanien och spenderade gårdagen med Vilma. På kvällen satte vi oss ett gäng på Mello Yello på Lilla torg och snackade skit över några glas vin. Treeevligt! Ikväll ska vi fira Kajsa som fyllt 20 år. Blir super!

KramLikes

Comments

@Roquetas de Mar, Spain

Top Zara / Väska någonstans i Spanien för länge sedan / Skor H&M / Solglasögon Zara

Oj vad jag älskar den spanska kulturen. Barn som spelar fotboll på stranden klockan 11 på kvällen, familjer som går ut och käkar middag vid 10 och pensionärer som strosar runt på gatorna ända tills midnatt. Den där eftermiddagssangrian som ju är så viktig att hinna med innan solen går ner. Helt fantastiskt <3. Verkligen så himla kul att vi reste just hit då det typ inte är några turister alls här så man får minst sagt uppleva det spanska livet på riktigt. Minns när jag var i Barcelona förra året och vi så tvunget ville ha en eftermiddagskaffe. När vi frågade om det på i princip alla restauranger på La Ramla (den främsta gågatan) fick vi svaret "IT'S NOT COFFEE TIME, IT'S SANGRIA TIME!". Så jävla härligt. Och hur svenska var inte vi? Skulle tvunget ha det där eftermiddagskaffet. Haha!

Dagarna här bara flyger förbi. Känns som att jag nyss kom hit men hälften av resan är redan förbi.. I kväll ska vi till en stor marknad i Almeria. Så mysigt! Älskar att gå på marknader i Spanien, man kan hitta såna fynd! Nu ska jag kila ner och försöka sola lite. Det är helt sjukt varmt, ska ligga runt 35 grader hela dagen idag. Får hoppa i plurret var och varannan minut. Kram!

Likes

Comments

Instagram@lovisaliljeberg