Såå mysig liten stad. Om man kan kalla det för stad? Finns det något mått för hur stort ett bebyggt område behöver vara för att kallas för en stad? Tarifa var iallafall så mysigt. Vi bodde precis i centrum bland alla restauranger och barer. Helt perfekt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag lägger all min tid på jobb och min pojkvän just nu. Vet ni varför? För han åker om endast 4 dagar. Vi vet fortfarande inte riktigt hur vi ska göra. Hur vi kommer att ta oss igenom det. Hur vi kommer att lösa situationen över huvud taget. Vad gör man egentligen? För vissa är valet självklart. För andra inte. Inte för oss. Vi vill inte såra vår fina relation och den fina bilden vi har av varandra. Kanske förstörs den om vi försöker hålla? Kanske blir vi frustrerade på varandra och inte orkar med varandra tillslut? Kanske blir vi bättre än någonsin? Ärlig talat har jag svårt att tro att vi kommer att bli starkare än någonsin. Jag vet att det låter främmande för många av er, kanske er alla. Kanske är det ingen som förstår vår situation som vi förstår den. För de flesta anser ju att det enda distans gör är att ta varandra närmre, att bygga relationen starkare.

Jag orkar inte riskera att min syn av honom ska förstöras pga tjafs, oförstådda bråk och oklarheter. Vårt förhållande är så rent och fint det bara kan bli just nu. Och vet ni varför? För att vi kan prata om allting. För att vi kan åka hem till varandra och hålla om varandra när det behövs. Men det kommer vi ju inte kunna göra om 4 dagar.

Jag förstår att ni inte förstår. "Du älskar ju honom, då är det väl klart att ni ska vara tillsammans". Fast anledningen till att jag kanske funderar över att ta distans just under detta halvåret, är ju endast pga att jag älskar honom?

Likes

Comments

Min absolut favorit-köttrestaurang i Malmö. Ligger i västra hamnen relativt nära Turning Torso. Tips tips tips!!

______________________________________

Idag har vi åkt runt och sett ännu mer av vad denna delen av Spanien har att erbjuda. Sedan har vi också surfat! Så himla kul, men svårt!? Varje gång jag lyckats ställa mig upp känns det som vågen sviker mig och ba brottar ner mig. Lyckas man inte fånga vågen så trycks man ner som en hjälplös liten myra under vattnet och får kämpa sig upp för att simma ut i vattnet igen. Haha, nu får jag det att låta jättedrygt. Jag hade verkligen SVINKUL, och trots allt är det första gången någonsin för mig så är ändå nöjd med min insats...

Imorgon ska vi åka och besöka staden Cadiz och efter det surfa. Tydligen ska vågorna vara större/bättre mot eftermiddagen så då ska vi vara på plats. Självfallet blev mitt minne på kameran fullt idag när vi skulle surfa, får ta bilder imorgon så ni kan få se hur snygga vi är i våra våtdräkter.


Likes

Comments

Hemmagjord pizza

Med pojkvännen.

Holidaydippa (!!), morötter & gurka, GODIS!!

____________________________________________

Sitter just nu i en lägenhet i Tarifa, Spanien. Tog flyget tidigt imorse så haft i princip hela dagen här. Åkt runt en massa med hyrbilen, käkat gott och fått se mycket av stället! Nu ska vi fräscha till oss för att gå ut och käka middag.

Likes

Comments

Idag fyller jag hela 19 år. Känns konstigt. Har iallafall haft en superbra dag hitintills. Väcktes imorse med presenter och sång av familjen. Jobbade 10-14 för att sedan bli upphämtad av Theo för en tur in till stan. Fick present av kollegorna tillochmed!! Så himla fina. I stan åt jag och Theo lunch på Piccolo Mondo, gick i lite affärer och sedan slog vi oss ner på Pronto för vars en cappuccino. Tänkte visa er några bilder från mitt firande som jag hade förra fredagen. Bjöd in mina 15 närmsta tjejer för drinkar, sedan drog vi till Köpenhamn och slog klackarna i taket aaaaaaaall night. Var tillbaka i lägenheten vid 7 på morgonen. Lagom va.

Bjöd på tapas, och popcorn ofc.

Och på lite champagne för att värma upp, vilket Sara uppskattade

Vanessa också.

Konstigt nog är Sara med på i princip alla bilder jag har..? Hmm.

Drink nr 1! Rosa Pantern. Superenkelt och supergott!

Tänkte att jag slänger in receptet här om någon skulle få för sig att testa. Receptet gäller per drink. 

  • 2 cl Vodka (ex Absolut Vodka, Smirnoff)
  • 2 cl Licor 43
  • 1,5 cl Grenadin
  • 12 cl Mjölk


Sedan lite starkare... Appletini! Favorit från min sida. Suuuur och stark.

  • 4 cl Vodka
  • 2 cl Sourz Sour Apple
  • 1 cl Citronjuice

Vidare bjöd jag på MelonBall och San Francisco, hade dock lite för kul för att fota dem så kan tyvärr ej bjussa på mer bilder<333

Likes

Comments