Igår efter jobbet löpte jag hem och sedan till gymmet med Micke, åt middag sedan hämtade jag Lisa och åkte hem till sandfors. Blev ett core&rumpa/lår pass vilket var super kul. Idag jobbade jag 6-15 och blev en av våran favvo middag innan vi fixade lite i köket. Följde sedan med Lisa&Emma på bodypump vilket var jätte jobbigt men superkul, verkligen något jag vill å kommer göra igen. Har hälsar på Alva och nu ser jag vänner men ska snart sova, haft en toppen vecka än så länge och känns skönt att bara ha två jobbdagar kvar innan vi åkte till fjällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Började söndagen i soffan med frulle, sen tog jag dag i dagen i köket och bakade, lagade mat, gjorde kexchoklad, lagade ännu mer mat och städade undan lite. Gick sedan till Solbacken, köpte blommor och åkte på ett litet kalas. Därefter åkte vi hem till sandfors för middag och en löptur, skönt att komma hem en stund. Nu ska vi lägga oss för en helvecka med jobb.
Puss!

Likes

Comments

Fick som sagt besök igår av några sjukt efterlängtade, Carro & jacke har jag inte träffat sen i somras och Lisa har varit i Thailand 2veckor(jo vi har träffats sen han kom hem hem men inte druckit vin). Vi spelade spel och pratade på till nattetid men var verkligen jätte kul. Idag har jag varit sjuk seg men åt frulle med Micke på grund av att vi knappt kommer se varandra idag. Han jobbar förmiddag och sen har han match och jag jobbar kväll + han börjar 6 imorgon.. men är glad för den korta stund vi får tillsammans. Hämtade i allafall min cykel som stått på sjungande sen i januari och "städade" upp den, gjorde matlådor och sprang intervaller. Nu är jag som sagt på jobbet och har en egen liten myskväll med naturgodis och läsk i fikarummet.

Likes

Comments

Redan torsdag, oj vad denna vecka har gått fort.. men de känns bra med fredag imorgon och ett litet party med Carro&Jacke som kommer hem men även Lisa . Igår tog jag och Micke en mycke skön löptur med intervaller, träffade även Alva&Johan en snabbis. Idag tog jag en löptur hem från jobbet sedan gjorde jag vegetariska broccolibiffar som jag skulle bjuda mickes mamma&martin på, blev jätte goda och något vi verkligen kommer göra igen. Har just varit ute på en prommis med Lisa, jätte skönt och härligt med en kvällsprommis och massa snack. Nu ser jag vänner och ska göra en tidigkväll när jag sovit lite halv dåligt de senaste nätterna.

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag mamma& Wilma till Umeå för att shoppa, äta gott, umgåtts och bott på hotell. Var en sväng förbi Ikea idag och nu är vi påväg hem så blev en ganska lagom shoppingdag. Ikväll blir de andra veckan vi äter ur matkassen ska bli spännande att se vad som kommer i veckan. Ska även ut och springa sen kanske gå på gymmet, hoppas ni får en bra afton ❤️

Likes

Comments

Idag jobbade jag 11-16, tog en promenad till jobbet sedan löpte jag hem. Middagen var klar när jag kom hem, efter maten gick vi till gymmet och körde ett skönt och tungt pass. Nu har vi landat i soffan för att se mästarnas mästare och fikar en god kvällsfika.

Likes

Comments

Detta är vårt sovrum som är i stort sätt helt klar, jag är super nöjd och älskar både den gråblåa väggen och våra byråer. Tycker de blev mysigt och hemtrevligt.

Likes

Comments

Har jobbat idag sedan löpt hem och gjorde mig klar för att ja hem till sandfors för ännu en påskmiddag, känns både lyxigt och mysigt att äta borta nästan hela helgen.

Likes

Comments

Detta är våran nya bänk i vardagsrummet, tycker de blev superbra och vi fick ännu med förvaring vilket jag älskar. Även kan få ordning i alla lådor och byråer, att få organisera och göra fint i lådorna är jätte mysigt tycker jag.

Likes

Comments

Igår efter jobbet tog jag en snabb löptur hem innan vi får till mickes mamma för middag. Hämtade sedan abbe på flyget som är hemma i helgen, jätte kul att ha honom här. Sedan gick jag förbi Alva & Johan med ett påskägg, de är så himla duktiga som jobbar på hela tiden och tyckte de behövde lite energi. Jobbade idag 7-16, de var verkligen en dag som var i 110 och var jätte mycket folk å saker att göra. Tog en löptur en och gick på gymmet, nu har jag gjort lite matlådor och ska snart börja städa så de blir påsk fint här hemma.

Likes

Comments