Helgen blev jättebra, blev en sen kväll lördag så låg kvar i sängen till lunchtid. Åkte sedan hem till sandfors för en löptur i skogen innan Micke kom och vi åt middag med familjen, under kvällen tog vi en myskväll. Idag har jag jobbat och som tur var så gick dagen jätte snabbt för jag har varit ganska trött. Har även tränat under kvällen, som alltid på måndagar i sandfors. Men nu ska jag bege mig mot sängen, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Superskönt med helg och började den med myskväll med Micke, även en kvällsprommis innan vi tog en tidigkväll. Vaknade med Micke när han åkte till jobbet men stig inte upp förrän 7 och tog en morgonlöptur och en sväng på gymmet innan jag städade. Jag skulle träffa Emma vid 12 men halv 12 kom Alva hit, vi åkte sen alla tre när på stan och tog en lunch vilket var helt underbart att bara så umgås. Gick en sväng på stan innan vi åkte hem, nu har jag tagit mig en tekopp och ska röja lite i garderoben innan Micke kommer hem. Ikväll blir de vinkväll med Emma sen får vi se vad kvällen erbjuder.

Likes

Comments

Idag efter jobbet skyndade jag ner till Alvas jobb för att sedan gå över till scandic för en fastighetsmässa med föreningen. Blev en inspirerande afton med god mat, kom hem just efter nio och försökte få med mig Micke på en promenad men han tyckte vi istället skulle ladda batterierna inför helgen. Så ska nog lägga oss så de snabbt kan bli fredag 🎉

Likes

Comments

Igår när jag vaknade kände jag mig rätt så hängig och att halsen inte var helt hundra. Åkte på jobbet och krigade mig igenom tisdag även att gå ner på Aquaspa för en massage. Men när jag kom hem igen kände jag inte för nått annat än soffan/sängen, idag vaknade jag med feber och en hals som var fruktansvärd så stannade hemma. Har legat i soffan hela dagen men nu till kvällen då jag tog mig lite friskluft känner jag mig mycket piggare men tar ändå en myskväll med min älskling.

Likes

Comments

Helgen i Sundsvall var jätte bra, mysigt att vara med släkten en helg. När vi kom hem igår bestämde jag och Micke oss att nu ska vi lägga på lite hårt träning, har varit mycket kalas, godmat & god dryck så nu ska vi köra lite hårdare ån tidigare. Så idag efter jobbet tog jag en löptur och la upp ett mycket tungt Tabata pass till träningen i sandfors. Vart jobbigare än jag tänkt mig men var verkligen superkul att ta ut sig till max. Nu har jag just landat i soffan efter att jag gjorde en snabb handling men ska nog gå till sängen.

Likes

Comments

Helgen är igång och känns som den går i full fart. Igår efter middagen gick vi över till Alva &Johan för att se idol och mysa med deras hund de har lånat. Idag åker hela familjen Persson/lidgren till Sundsvall för att fira mormor, nu in väntar vi bara på att bli upplockade.

Likes

Comments

Har haft en jätte bra födelsedag med massa gratulationer, presenter och godsaker. Ätit kanelbullar men även tårta och massa kakor, så efter gästerna lämnat tog jag en efterlängtad löptur. Nu har jag landat i soffan och laddar upp för torsdag och mer kalas imorgon med mickes släkt.

Likes

Comments

Veckan har börjar bra, både måndagen och tisdagen har gått snabbt. Igår fick jag med mig full bil hem på träningen +att vi var rekord många som tränade vilket var jätte kul. Idag efter jobbar har vi handlat och förberett inför morgondagens kalas, även tränat så nu känner jag mig redo för att hamna i soffan och bara rå om min underbara kille.

Likes

Comments

Helgen har varit jätte bra, på alla sätt och vis! Fredagen hade vi teambuilding med "lek" både ute och inne på Boda Borg, sen lekar på en hyrd lokal där vi även åt och hade superkul. Emma hämtade oss sen sov hon även här och vi tog en sväng till Piteå på lördagen för att shoppa lite och fick med mig en del till både garderoben och hemmet. Blev även middag tillsammans och mys i soffan innan vi körde hem henne. Idag tog jag en lite sovmorgon innan jag tog en prommis till kvantum med Villmer . Annars har jag bakat inför onsdag, tränat varit i sandfors och hängt med Lisa, men nu har jag landet i soffan och ska snart sova.

Likes

Comments

Kockstartade veckan(om man nu kan kolla detta de), jobbade som vanligt och blev en snabb middag tog sen en löptur och snabbis på stan för att köpa lite träningsredskap. Blev ett tufft pass hemma i sandfors men var svinroligt. Idag har jag haft lite träningsverk men även en seg jobbdag, vilket jag ofta tycker tisdagar är. Men känns känns att veckan snart gått halvvägs och ser verkligen fram emot hösten har jag insätt. Idag har vi haft Villmer så tog en skogspromenad sedan löpte jag och handlade, har pratat med både Olle och Emma. Men nu har jag just landat i soffan för att varva ner.

Likes

Comments