Idag har jag varit ledig och stökat på hemma, började dagen med att cykla till Maxi för att handla. Åkte till byggmax för att köpa betong och göra krukor till balkongen, nu står de på "tork" och är förhoppningsvis klara imorgon. Har även plantera lite blommor och lökar men även särat på mina tomatplantor. Tog en löptur, gick på gymmet sedan hämta ut våra kläder jag och Micke beställt. Nu har jag landat i solen och inväntar Micke för att gå på kalas för hans mamma ska sen träffa Lisa för att se fotboll ikväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen har varit jätte bra, på söndag åkte vi till Byske för att vara i stöka i stugan sen vidare till mickes stuga för middag och lite lek. Nu är de måndag och jobb som vanligt, löpte hem, solade på balkongen innan middag. Alva följde med till sandfors för ute träning vilket var superhärligt, nu ser jag&micke vännner.

Likes

Comments

I torsdag köpte vi som sagt en airfryser och igår testade vi den, de blev super gott och jätte enkelt + de är ett nyttigt alternativ med fritering. Vi åt även på balkongen vilket var jättemysigt och skönt att få starta sommaren lite. Idag är de jätte fint väder så ska ut på en löptur sedan kanske en sväng på stan innan vi åker till sandfors för pubkväll och kalas för Wilma igen.

Likes

Comments

Igår var vi på kalas för Wilma som fyllde 17 år, jätte god mat och goda tårtor mamma hade gjort. Idag efter jobbet löpte jag hem, fixade en enkel middag sen kom Alva för att klippa mig. Blev super nöjd med håret och trivs verkligen med kort hår, bilder kommer sen. Åkte på Maxi för att handla en fritös och smoothiemixar, supergoda och enkla ett bara tillsätta mjölk. Blev de till kvällsfika och nu myser vi bara i soffan innan vi ska lägga oss.

Likes

Comments

Idag tog vi lite sovmorgon innan vi började dagen med att köpa lite saker till köket, vi stötte på lite förhinder men till slut var de klart med alla lister och nu är de helt klart och vi är super nöjda. Gick sen på gymmet och en sväng på stan, blev lite shoppat. Har sedan stor städat, varit ute på en löptur, gick en prommis med Alva och städat garderoben.

Likes

Comments

Måndag igen känns bra att de närmar sig sommar, tog en löptur hem från jobbet och började med middagen från våran matkassen. Var bönplättar med mozzarella sallad var super gott och kul med något nytt som de alltid är. Lisa&Alva följde med på träning i sandfors vilket är superkul, nu myser jag med Villmer som följde med hem. Imorgon är vi lediga både jag&micke så ska ha en mysdag med lite arbete.

Likes

Comments

Helgen som varit har varit jätte mysig och skön, lugn men ändå med ganska bra tempo. Fredagen började med en prommis till jobbet sedan löpte jag hem och middagen var klar när jag kom hem, blev sen en mysig kväll i soffan då båda började 6 på lördag. Igår kväll kom Alva &johan hit för spel och mello tittande, var jätte trevligt och mysigt. Efter jobbet idag tog vi en löptur innan vi gick på gymmet, nu har jag just klippt Micke och har slagit på skam så vi ska mysa till med lite gott kvällsfika.

Likes

Comments

Såhär ser våran kök ut nu, kaklet blev super bra nu ska bara en list upp och fläkten sen är vi klara.

Likes

Comments

Ännu en ny vecka som har börjat riktigt bra, jobbade igår 6-15 sedan löpte hem åt middag och började vi foga kaklet i köket. Som de alltid är på måndagar träning i sandfors, både Alva& Lisa följde med vilket var superkul. Idag fogade jag klart, var ner på stan och köpte en klongljus"slinga" som jag kollat på länge, löpte till Maxi och handlade. Köket är typ klart men bilder kommer nog imorgon, vi ska bara sätta upp en list längst upp. Gick på bodypump och nu ska jag fortsätta virka och se vänner.

Likes

Comments

Har verkligen haft en toppenhelg, på fredag var Emma här och vi tog en prommis sedan bara myste i soffan med massa gott. Lördagen var de fullfart där vi började att städa bort så "vi" (Gunnar och Anton ) kunde kakla i köket, sen var de bara att fixa i ordning allt inför kvällen då vi hade jobbfest med innebandy. Vart en toppen kväll med mat, lekar , sång och dans, var så himla kul att umgås med både gamla och nya kollegor utanför jobbet. Idag har vi varit lite segna men har städat efter festen sedan åkte vi till sandfors och städade bilen, tvättade och byte däck. Nu är vi hemma igen och blir nog en riktig tidig kväll för är helt slut efter en helt perfekt ledig helg.

Likes

Comments