View tracker

Hade en toppen kväll igår, blev mysigt och gott i magen även massa snack. Idag bakade jag&emma pepparkakor, varit på stan och shoppat lite julsaker. Innan vi skulle till mickes bror tog jag en löptur, sen firade vi mickes pappa som fyllt år. Blev där efter middag hos mickes mamma och en kvällsprommis, nu har vi gjort matlådor och landade i soffan för att se Hellenius Hörna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll!
Helgen drog i gång på riktigt 15.00 då jag slutade och vi åkte direkt till Umeå. Där vi checkade in på hotellet sen gick ut och åt middag, efter de blev de "teater" och avslutade kvällen på Olles. Idag har vi varit på stan där de blev lite shopping men nu är vi hemma och inväntar kvällens sällskap vilket jag vet är ett toppen sällskap.

Likes

Comments

View tracker

Godkväll!
Jobbade 7-17 idag, dagen gick fort och jag hann allt jag tänkte. Blev en lite snabbare middag sen blev de bakning för fulla muggar, vi bakade kokoschokladbollar, franska baguetter och gjorde en pepparkaksdeg. Tog en löptur och tränade lite här hemma, vi landade i soffan för ett tag sen och ska snart sova så de blir snabbare ledig helg för nästan oss båda.

Likes

Comments

Igår när jag var ledig fixade jag lite jul i köket, satte upp en stjärna, pyntade våran ljusstake och köpte rosor så nu är jag nöjd med köket. Idag har jag jobbat 7-17 blev dock en långrast för att ta sista sprutan inför resan. Blev middag hos mickes mormor sedan tog jag en löptur innan Micke köpte på träning. Nu gör jag de jag alltid brukar göra på onsdagar, ser unga föräldrar och kollar på massa hemsidor.
Hoppas ni har haft en bra dag❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag och Micke köpt lägenhet tillsammans!! Är så glad och de känns så sjukt bra att äntligen få våran lägenhet som är våran tillsammans . Har även varit ledig idag så har promenerat med Villmer, handlat, lunchat med pappa, gjort jul i lägenheten och tränat. När Micke slutade åkte vi på banken, lunchade på stan sen möte med mäklaren och skriva kontrakt om lägenheten vi köpt. När vi kom hem tog vi en prommis och gjorde matlådor, nu har vi just landat i soffan för att se SverigeQuizen.

Likes

Comments

Fick idag en adventspresent av mamma&pappa, en jul påse med massa fina och goda saker. Vi ska även ikväll har lite advents mys jag&micke på grund av att vi inte hade någon i morse för han började 6. Men först ska vi ut och springa hade vi tänkt, vi har varit ganska lata/trötta i helgen efter allt jobb och lite stök i lägenheten.

Likes

Comments

Vi har köpt en del nya julpynt till mickes lägenhet, blivit en ljusstake från Ernst och en stjärna från room99. Jag tycker de är jätte mysigt dock kommer jag inte köpa och pynta så mycket på grund av att jag ska bort och jag lägger hellre pengarna på saker till våran nya lägenhet.

Likes

Comments

Godmorgon!
Fredagen jobbade jag 7-15 sen hämtade jag Villmer hos pappa, han ska vara med oss i helgen för dem är i Luleå. När jag kom hem bestämde vi mat sen åkte till Kåge hämtade ett packet sen till Maxi för att handla middag som fick bli lite plock vilket är våran favorit. Gick en lång prommis innan vi landade i soffan och bara myste alla tre. Har på morgonen varit ut med Villmer och ska snart åka på jobbet för ett kortpass, dock känns de int som lördag idag tyvärr..
hoppas ni får en fin dag❤️

Likes

Comments

Godkväll!
Igår var jag ledig, var med Villmer och vi tog en mysig prommis, bjöd pappa på lunch, handlade, städade lägenheten och garderoben sen tränade jag innan Micke kom hem. På kvällen kom Lisa hit för kaffe och mysigt prat. Idag har jag jobbat 7-17 tog sen en löptur hem där middag väntade av världens bästa. Har nu städat lite och ska slå på unga föräldrar med en kopp te vilket är mitt onsdags tradition.
Måste även gratta Alvi som fyller 19 år idag, Grattis bästa du❤️

Likes

Comments

Söndagen har varit bra, lunkat på i vanlig takt. Testade att springa med podd i öronen i stället för musik och de var verkligen jätte skönt&trevligt om man nu kan säga så. Blev middag hos mickes pappa sen prommis förbi Ica och köpa något gott till kvällen. Blev en ny glass och salami med rån, ska nu sova för är sjukt trött och börjar6 imorgon vilket jag alltid gör på måndagar.
Godnatt ❤️

Likes

Comments