Aloha Alona beach

Idag är det vår sista dag här i Alona beach, imorn lämnar vi för en strand typ 15 minuter bort hahah! Så vi ska inte långt bort men vi kommer ändå inte åka tillbaks hit något mer så sista dagen spenderades på stranden givetvis! Och nu ska vi käka på en av vår favvis-resutrang en sista gång!! Hörs!!

Likes

Comments

Bilder från en av de två öar vi besökte!! Här hittade vi massa nya små söta vänner!! Har dessutom fler bilder att visa, var beredd på bildbomb typ!!

Likes

Comments

Fillipinnerna

Idag har vi gjort island-hoping, går inte att missa att det finns och göra här i Fill, det är det eeeenda försäljarna tjatar om här! Så vi bestämde oss för att prova och hade en privat båt och såg massa fina öar och fiskar! Har massa bilder att visa er från detta!!

Likes

Comments

Ser ni den där lilla klumpen längs därinne?? Så små var alltså halvaporna (aka största charmtrollen)

Andra delen av vår turist-turspenderades ihop med dessa halvapor! De är alltså spökdjur, kallas tarsier på engelska, och här i Bohol är typ det enda stället de finns kvar på eftersom de är utrotningshotade och påväg att dö ut :(

Vi var dock vid det sanctuary där de lyckats värna om de bra och inte det andra som finns här på panglaon där det är väldigt turistigt och "commercial". Vi betalade 60 pesos för detta (ungefär 11 kr) och det var värt varenda av de få kronorna vi betalade!

Likes

Comments

Chocolate hills in bohol

Detta var alltså ett av de två stoppen vi gjorde under dagens turist-tur haha! Över 1000 stycken likadana kullar och här i Bohol är enda stället i världen där man kan träffa på något liknande (enligt vår väldigt pratglada taxi-chaffis haha). Tyvärr hade vi otur med vädret, det regnade lite så det blev väldigt dimmigt över alla kullar. Men ändå väldigt fint, värt ett besök om man är på ön! Entrékostnaden är 10 svenska kronor och tar ungefär 1,5-2 h med taxi från Alona beach!!

Likes

Comments

Idag ska vi på äventyr igen! Vi ska efter lunch åka och träffa spökdjur (så taggad på dessa, hoppas verkligen vi får se någon) och se chocolate hills som är två av grejer som endast här på bohol!! Hörs när vi kommit hem!!

Likes

Comments

Bilder från de fina kawasan falls som jag ännu inte visat! Så fina vattenfall så är du i närheten är det ett måste tycker jag! Har några till bilder att visa och en sjukt cool sak att berätta! Men det får vänta tills nästa inlägg #cliffhanger)

Likes

Comments

Ser ni detta?? Behöver jag ens säga att detta var bland det godaste jag ätit, tror ej det va?Jag tog iallafall brownievåfflan med smält choklad på och jordgubbar och Rebecca tog banoffee-våffla!

Betydligt mycket godare än det jag beställde till lunch idag haha! Då råkade man beställa en friterad macka, föredrar våfflan om jag säger så..

Likes

Comments

Bild från igår när vi tränade i mitt nya träningslinne, tycker det är as snyggt! Idag blir det däremot inte mycket gjort! Vi ska ha myskväll på hotellrummet så vi har köpt hem munkar som vi ska äta i sängen och kolla på film! Myyys, hoppas alla får en fin lördagkväll!

Likes

Comments

Dumaluan beach 

Idag åkte vi 10 minuter med tricycle och hamnade i paradiset!! Seriöst en utav de finaste stränderna jag besökt, så stor och lugn strand! Så vi spenderade dagen där solandes, badandes (var så varmt idag så det behövdes) och drack mango-jordgubbsdrink! Kan seriöst inte få nog av fruktdrinkar, måste vara det bästa som finns!

Hela stranden ägs utav typ två lyxhotell och vi ska faktiskt tillbaka dit och bo där om några nätter! Längtar redan!!

Likes

Comments