View tracker

Nya brillor 

Jag i mina nya glasögon... Är så nöjd att jag tillslut valde dessa, hade som vanligt svårt att bestämma mig hahah!

Nu snart ska jag iväg och träna och efter det kolla ikapp julkalendern! Ha de!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej och god morgon!

Fortsätter med lite mer frukostbilder haha, men hur gott ser det inte ut (?!) så var liksom tvungen. Är forfarande inte ett riktigt fan av avokado men håller på och lära mig. Chokladen däremot var riktigt god, så gott med grillade marshmallows på!!

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi julbakat här hemma, jag gjorde pepparkakor och de andra gjorde lussekatter och lite godis medan jag tränade! Jag gjorde även ett tappert försök till att garnera pepparkakor dock ett väldigt dåligt sådant haha! Jaja, goda var de i alla fall!

Likes

Comments

Sunday means bruncg

God morgon!

Med en månad kvar tills vi åker så är det mycket som behöver planeras och diskuteras haha, och det gör man ju helt klart bäst över brunch! Så förra veckan så bjöd jag hem mina 3 tjejer för denna goda brunch! Super mysigt!! Längtar så tills jag kommer få spendera 3 veckor med dem i Thailand!

Likes

Comments

Go pro hero 5

Nu har äntligen jag och Rebecca köpt oss en Go pro Hero 5 som vi ska ha tills vi åker! Har inte hunnit testa den jätte mycket ännu men hittills verkar helt klart godkänd!! Hoppas i alla fall den kommer funka as bra och längtar sååå tills jag kan börja använda på riktigt!!

Likes

Comments

1.HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Nu inför jul finns det så mycket fint och mysigt att köpa i inredningsväg. Blir så sugen på att köpa massa nytt! Detta är några grejer jag inte skulle tackat nej till!

Likes

Comments

She turned her cant´s into cans and her dreams into plans

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!!

Heter Lovisa Lindqvist och är en tjej på 19 år som ska resa runt i Australien och Asien. och tänkte dela mig av min resa här, hoppas ni gillar det! Kram

Likes

Comments