Header

Idag har det varit en helt vanlig måndag så jag tänker inte skriva något om den. Jag tänker istället tipsa er om WE HEART IT. Jag skaffade det för någon dag sedan bara och jag gillar det redan supermycket. Det är toppen om man behöver lite inspiration. Jag heter: larssonlovisas där om ni skulle vilja följa mig. Det skulle vara superkul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Boken på fösta bilden rekommenderar jag faktist att läsa som ungdom. Jag brukar inte läsa så mycket men denna hjälpte mig på traven ;)

Idag blev en sådan där dag då man ligger kvar i sängen till klockan 12 och sedan går man upp och bara: shit, vad gör jag med mitt liv!? Så känner jag iallafall, men jag kanske är den enda. Nu på eftermiddagen har jag spelat monopol med mah sisters och just nu sitter jag och dricker en smoothie. Ska snart ta tag i dagen och börja städa. Jag kanske också ska träna. Men bara kanske...

Likes

Comments

Hej igen! Nu har jag inte bloggat på länge (känns som jag skriver det i varje inlägg😂) men jag har varit lat. Nu sitter jag på bussen påväg hem från Stockholm. Jag var nämligen på kryssning och firade min moster på hennes 50-årsdag. Vi åkte igår kväll och kom fram 15:30 idag. Nästan hela släcktes var där och det var kul. Det som är lite tråkigt när man är under 18 är dock att man inte får stanna kvar så länge. Sånt är livet antar jag. Hörs senare!

Likes

Comments

Bilder från gårdagens sleepover med tjejgänget.

Just nu sitter jag och tittar på idol, men igår hängde jag ju istället hemma hos en kompis och käkade och hade fett kul med några kompisar. Jag hängde kvar där ganska länge idag för vi har studiedag och har därför inte gjort så mycket. Jag var och tränade tennis och thats it. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt idag så jag säger godnatt nu.

Likes

Comments

Bild från Malta i somras.

Hej bloggen! Ledsens för dålig uppdatering idag, men jag har inte gjort mycket alls. Jag har typ städat och läst. Lite senare på dagen följde jag med pappa ut i skogen för lite orientering, men deg slutade med ett sjukt jobbig pass. Men nu känner jag mig sjukt fräsch och redo för en dag imorgon. Det blir sleepover med tjejgänget!

Likes

Comments

Följ mig på Instagram@lovisalar