Header

​Idag vart det en blixtbild i mitt rum. Jag vet att spegeln är smutsig men vad gör det ? Idag så hade jag (orgenteringprov) vilket var tråkigt men jag fick i alla fall ett bra betyg. ,jag fick 27/30 vilket jag är stolt över. Men alltså varför ska jag kunna det? Jag kan säga att jag inte kommer att få någon nytta av det i alla fall. 

Men vad har ni gjort idag? Just nu har jag satt mig under mitt täcke och har skickat in jultidningar. Och det var sista året jag sålde de. Nu vill jag hellre ut i stallet och fotbollsplanen och köra mitt race. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså nu är det verkligen laddat med höst. Jag har börjat att tända ljus i mitt rum och känner att jag verkligen längtar till julen av någon konstig anledning. Men idag så fick jag reda på att jag har två prov att träna till. Och det vart väldigt dåligt tyckte jag. Men annars är det bra. Hur mår ni och hur taggar ni in till nu inför hösten?

Likes

Comments

​Hej på er! Jag har blivit så himla förälskad i granatäpple. Det var ganska konstig smak men jag gillade det. Ett tips är att ta i den i en sallad för att det blir så himla gott då. Men nu är det lördag och jag ska bara chilla framför netflix. Vad ska ni själva göra? 

Men det har blivit väldigt kallt nu och dessutom mörkt. Och nu ska jag beställa lite varmare kläder och lite mer saker. Stövlar är ju ett måste nu till höst eller ugg´s. Som jag skrev i mitt förra inlägg. Och har ni någon bra serie och tipsa om skulle behövas här. 

Halloween börjar snart skriv om jag ska göra någon video på det. Så skulle jag bli super glad. Men ha en trevlig helg <3

Likes

Comments

​Nu är äntligen hösten här. Jag tycker att det har gått super snabbt. Nyss var det ju sommar och nu 5 grader på morgonen. Det bra med hösten är ju ändå man får visa sina snygga boots eller ugg´s. Sen fina jackor, ni förstår nog. Men nu kan man mysa med sina doft ljus och ha det bäst. Men skriv gärna varför ni gillar hösten eller är det samma som jag tycker? Men ni får ha det bäst <3

Likes

Comments

​Idag vart det lite bakning i hemmet. Jag tänkte göra de höstiga men hittade ingen karamellfärg så de vart vintriga. Men det var banan muffins och de var jättegoda. Glasyren var för söt för min smak, men ni som gillar det borde verkligen testa det. Jag har även en youtube kanal där jag spelade in allt och där ni kan kolla recept. Men vad gör ni dag själv har jag varit i skolan och nu i helgen så blir det marknad vilket ska bli trevligt. Och då kommer mina två kusiner Tilda och Marcus, ni har nog sett han i det inlägget när jag var barnvakt. Men ha en trevlig dag. :)))) Mi youtube kanal är Lovisa Lagerkvist.

Likes

Comments

Omg!!!!! Jag var på Justin Bieber konserten nu i helgen. Det var det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv. Han var sjukt snygg och jag träffade även Linn Ahlborg. Och det var helt sjukt att se henne på YouTube och sedan se henne i verkligheten. Vi skojade fförst om att vi såg henne sedan så såg jag henne. Men det var en helt fantastisk kväll och jag älskar han❤️❤️ först så stod jag ungefär längst bak sedan så längst fram❤️❤️❤️

Likes

Comments

Vill bara säga att jag saknar Sthlm så himla mycket. För att när vi var där så kollade vi på William Spetz. Det var jättetrevligt och det blev några tårar både för glatt och sorg. Jag vet att jag alltid skriver vad ni har gjort och hur du mår men nu kan jag ju fråga istället vad längtar ni till till exempel jul / höst.

Likes

Comments

​Idag så vart jag förkyld eller det var i Söndags. Men du så går jag i skolan men tränar inte. Idag fick vi även reda på en ny kille kom till klassen idag, sen att vi ska ha "orgentering" prov .Fast nu är det sämre men jag satsar jag på att bli frisk. Men idag så var det långtråkigt i skolan och jag vart snabbt trött från förkylningen. Men nu ska jag bara sova lite och chilla framför "netflix". Skriv gärna vad  nu ska göra idag.

Likes

Comments

Hej alla fina! Igår så var vi på fest och jag spelade martch innan så med det kan man säga att jag var trött. Men jag är en sån tjej som brukar gilla att gå på fester, men den här sög. De tänkte inte på omgivningen och jag frös. Men alltså man kan säga att jag var arg. Men nu har dagen blivit över vilket jag är tacksam över, vad har ni gjort skriv gärna. Kjol h&m och tröja h&m.

Likes

Comments

Alltså har ni testat "ice tea" så gott om ni frågar mig. Försåten så finns det i flera smaker. Jag har testat ingefära och nåt mer och nu tog jag mint och nåt mer. Det har en speciell smak men den är helt ok. Hur mår ni denna torsdag skriv gärna:) Jag mår helt okej Barbara att det är mycket i skolan. Men annars är det helt okej , jag ja hade tänkt att försöka lägga upp nästan varje dag ❤️😍

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw
YouTube
Lovisa Lagerkvist