Contains affiliate links Vardag

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och är känner mig verkligen slut i hela kroppen. Beror nog på att jag hållit igång rätt mycket i helgen som varit, men ändå haft så kul så helt klart värt! Åkte redan tidigt på torsdag morgon med pappa ner till Stockholm, för att överraska farfar som fyllt 70 år dagen innan så vi hade bokat bord för nästan hela släkten på en ångbåt som åker runt Stockholms skärgård. Det blev en väldigt lyckad överraskning, farfar hade inte misstänkt det minsta förrän han såg våra bakhuvuden. Hade totalt räknat med att han skulle fatta då han verkligen inte är lättlurad. Då jag ändå var i Stockholm passade jag på att shoppa lite under dagen. Det blev en jeanskjol och Adidas T-shirt till mig och kunde inte heller låta bli att köpa en tröja på River Island när hade massor av bebiskläder på rea.


På fredagen efter att jag kommit hem från Stockholm var det raka vägen upp mot Hudiksvall och Hudikkalaset med Tilda. Råkade även bli lite shopping i Hudik då väderoptimisten som jag är bara packat med linnen och tänkte "nej men det slutar regna om ett tag" så passade på att köpa en collagetröja jag velat ha ett tag. Helgen över lag har varit så himla bra älskar verkligen känslan på konserter! Är verkligen den som skulle kunna gå på festival helt själv, känner mig så levande! Nej, gud vad klyschigt men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Det bästa lär ju ändå vara lördagen då det var Maggio men även Jireel och HOV1 var grymma!


(Alla plagg finns taggade i bilderna)

Likes

Comments

Vardag

Åkte till Månses med mamma efter jobbet och kikade lite. Gjorde mig inte råd med något nytt, även om jag var väldigt sugen på att köpa något. Det är ju så fint där vill bara köpa allt jag ser. Hade förvånansvärt lite självdisciplin den här gången det är inte ofta..
Vart till moster och lillkusinen nu också en snabbis på kvällen och vart sällskap då hon inte ville vara själv. Alltid lika mysigt att komma dit och få mysa lite med Harry aka lillkusinen.

Blev såklart lite fika också hehe

Likes

Comments

Vardag

Äntligen har jag träffat Tilda igen efter nästan en månad. Saknat såå mycket. Vi har grillat pratat minnen,och skit hehe.
Vi gick även ner till vår gamla skola också där jag hade mina 7 första skolår. Kändes lite konstigt att vara där igen efter alla år, men endå något mysigt i den känslan.

Likes

Comments

Hej hej minns ni mig? Haha nej, men har inte riktigt haft tid över till bloggen på några dagar, pga jobb. Som sagt, jobbat rätt mycket nu ett tag. Så den tid jag vart ledig har jag fokuserat mest på att övningsköra, och att hinna spendera sommaren med mina vänner och och med min familj, därför det har blivit som det har blivit.

Har föresten vart till frisören, äntligen! Hade innan det inte klippt mig på ca 1,5 år vilket är VÄLDIGT lång tid för mig. Och under ungefär ett halvår har jag gått runt och tänkt att jag ska ringa och boka en tid, men alltid skjutit upp det. Så himla skönt att få fräscha upp lite, måste verkligen skärpa mig och inte låta det gå så långt mellan gångerna nu.

Likes

Comments

Vardag

Varit ledig idag så vi var ut och övningskörde lite. Det slutade med att vi hämtade upp mormor och åkte på Majas Café för att fika, finns så himla mycket fina saker där. Och att dom har färg ordnade hörn med inredning, jag menar hur skön för hjärnan är inte det?! Eller så är det bara jag som är lite som jag är haha. Har i alla fall haft en jätte mysig dag. Fick även med mig nya knoppar och färg till garderoben så jag ska ta och fräscha upp dem imorgon. Super taggad på att måla, såå kul!!

Likes

Comments

Vardag

Var jätte rastlös igår eftermiddag vilket Moa också tydligt var, då hon ringde mig vid 18 och frågade ifall jag inte ville sova ute i hennes stuga i Skärså. Så vi har haft det super mysigt fiskat, ätit räckmackor och spela kort bara levt. Perfekt sommarkväll med andra ord <3

Fick tyvärr bara bottennapp kanske lite tur då ingen av oss hade vågat ta av fisken och kastat i den igen haha

Hade tur med vädret även idag så åt först mysfrukost på däcket. Nu ska vi nog bara ta vara på solen och försöka få lite färg.

Likes

Comments