Header

inredning

Den här helgen har jag haft fullt upp med att göra om i mitt rum. En ny byrå inhandlades för att ersätta skrivbordet och projektet att bygga ihop den var jobbigare än jag trott. Idag gör det ont i halva kroppen efter att ha spenderat större delen av gårdagen på golvet, men bra blev det tillsist iallafall! Hur jag ska möblera på och i den är jag ännu inte helt säker på men det kommer nog som vanligt med tiden.

Får ursäkta brusiga bilder ännu en gång, behöver fler ljusa timmar på dagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

foto-högtider, stil

Om jag älskar smycken? Älskar är en underdrift. Känner mig inte helt påklädd utan minst ett smycke och på sistone har jag fastnat lite extra för ringar. Har en sliten favorit som hängt med ett bra tag så nu till min födelsedag önskade jag någon ny. I ett av paketen jag fick idag fann jag denna fina. Från och med nu kommer denna ständigt att få pryda mitt finger!

Likes

Comments

foto-mobilbilder, Vardag

Igår tog jag och Kajsa en liten spontanutflykt till naturreservatet här där vi båda bor. Vi gick fram och tillbaka, upptäckte och återupptäckte. Såklart avslutade vi med fika och visst smakar det ÄNNU godare när man är utomhus?

Idag jobbade jag på McDonalds och har försökt att vänja mig vid tanken att jag snart har haft mina sista raster och tagit emot mina sista beställningar på det stället. Konstigt, skönt och lite sorligt. Något som inte är sorligt är att det är min födelsedag imorgon!!! Bästa dagen, tillsammans med julafton.

Likes

Comments

musik

Förra fredagen satt jag redo framför datorn för att få tag i biljetter till Coldplay på Ullevi i sommar. Besvikelsen var total när jag äntligen kom ur kön och fick se att biljetterna var SLUT?? Men snart därefter släpptes extrakonserten och snabbt som tusan bokade jag två biljetter till den 26 juni. Så i sommar ses vi äntligen, Coldplay!

Likes

Comments

Foto

Tog med kameran ut en sväng förut. MÅSTE använda den mer ofta, vill kunna sånt jag kunde förr! Det hela resulterade iallafall i några stycken bilder och målet, att fånga hösten med mer än mobilen, uppnåddes nästan. 

Likes

Comments

foto-mobilbilder, Vardag

Godkväll! Det slog mig att det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade något här. Sedan jag skrev sist har det hunnit bli höst på riktigt och cirka varje gång jag går utanför dörren uppdateras kameraalbumet med bilder på alla fantastiska färger. Min födelsedag närmar sig med stormsteg, redan på torsdag blir jag 19! Känns som om jag nyss räknade ner till min artonårsdag.
Och som om det inte vore nog med bra saker har jag även börjat på ett nytt jobb. Såklart nervöst men hur roligt som helst! Normala arbetstider och lediga helger i all ära men ni kan inte gissa hur taggad jag är på att få måla naglarna igen. 

Likes

Comments

Vardag, inspiration

Lättnaden när jag äntligen kunde stämpla ut i fredags går inte riktigt att beskriva. Efter att ha avverkat en bottendag som avslut på en åttadagarsvecka framstod två dagars ledigt som himmelriket. Helgen avslutades på bästa sätt med söndagsfika och startade förhoppningsvis något slags bra mönster för denna vecka. Trots att det är måndag gick jobbdagen rekordsnabbt och sedan blev starten på veckan ännu bättre när leveransen av min nya mobil synkar med min lediga dag. Och jag längtar SÅ till helgen, då ska hela squadet träffas och det var evigheters evighet sen sist! Vecka 38; i believe in you.

Likes

Comments

foto-mobilbilder, resor, Vardag

16 september och vi kan nog konstatera att sommaren är förbi. För att jag i framtiden ska slippa undra ihjäl mig över vad jag gjorde sommaren 2016 blir detta ett litet sommar-inlägg med ett urval av höjdpunkterna.

Sommaren kickades igång med studenten. En fantastisk vecka avslutades med att vi äntligen fick springa ut från skolan med våra vita mössor på huvudet och känslan sekunderna innan kan jag leva på föralltid.

Sen så blev det midsommar. Vi plockade blommor, gjorde kransar, lekte lekar, fick besök av cirka en miljon flugor och annat sånt som hör till denna högtid.

Någon gång i mitten av juli blev det en heldag på Liseberg med Ellen. Vi åt mer än vad vi åkte karuseller men att prata bort en hel dag när man inte setts på evigheter är ingen konst.

Och så var ÄNTLIGEN hela gänget samlat igen för första gången sedan studenten. Vi firade Linn ungefär en månad försent en fin sommarkväll hemma hos henne där hon bjöd på världens godaste mat. Om det är något man verkligen uppskattar när man inte längre träffar dessa fem dagar i veckan är det sånna här dagar!

O-ringenveckan i sälen!!!!! Vi delade ett stort fint hus (inredningsgoals x 1000) med våra kusiner så förutom att virra omkring på fjället blev det även pokemonjakt, snöletande, tårtbak och tacoslagande. Behöver nog faktiskt ännu mer fjäll i mitt liv.

Och så ungefär en månad efter vi firade Linn fick hon äntligen sin present: en liten roadtrip. Vi klättrade runt bland trädtopparna på torpön, åt glass och avslutade med hamburgermiddag i Jönköping. Kombinationen roadtrips + squadet är oslagbar.

Likes

Comments

Vardag, shopping

Välkomnade september med höstens första förkylning. Inte bara en liten förkylning utan en ligga-orörlig-i-två-dagar-förkyldning. Även fast jag inte har orkat göra så mycket mer än att sova blir jag så otroligt rastlös. Har iallafall plöjt igenom stranger things, TIPS!!!! Vill ha nästa säsong typ nu.

Blev lite piggare när det ramlade ner ett paket i brevlådan. Min nya, fina plånbok!

Från By Malene Birger i modellen Eppas

Likes

Comments

Foto, text

Well hello mitt i natten! Landade nyss i sängen efter ett sent jobbpass. Fötterna värker efter åtta timmars konstant springande medan hjärnan går på högvarv. Idéer varvas med framtidsplaner och listor på saker som vill göras/borde göras och ska göras. Hade jag varit lika produktiv som hjärnan är aktiv såhär mitt i natten skulle jag väl redan ha rest runt hela världen, byggt ett hus och haft några miljoner på bankkontot men tyvärr är inte fallet så. Istället somnar jag ifrån planerna och halvsover mig genom dagarna. Typ.

Så vart vill jag komma med det här inlägget? Ungefär ingenstans. Nästa gång ska jag väl försöka skriva ihop något vettigt men denna gång bjuder jag på ett par rader nattankar. Godnatt!

Likes

Comments