Header
View tracker

Vart tog denna vecka vägen? Känns som om det nyss var söndagskväll. Arbetsveckan slutade på topp med en nobelmiddag och allt som hör det till så det var en nöjd klass som gick på helg sedan. Jag var väl ganska nöjd jag med. Fredagskänslan är total när man beger sig hemåt med new music friday-listan i högtalarna.

Julen närmar sig med stormsteg, på söndag är det ju redan tredje advent! Så vad passar inte bättre denna helg än att baka julgodis och pepparkakor?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Fantastiskt att imorse åka mot jobbet med julmusik i högtalarna, snö överallt och detta på en fredag (aka veckans bästa dag). Inte heller direkt tråkigt att öppna chokladkalender, titta på julkalendern, tända andra ljuset i adventsljusstaken och se eleverna överlyckliga av det faktum att de kunde bygga snögubbar och åka pulka på rasten.

Resten av denna fredag tänkte jag fortsätta jakten på årets jultröja och försöka hitta lite inspiration till vad jag vill göra med mitt hår. Har skjutit upp det en evighet (och lär väl sluta upp det en evighet till).

6 stycken favoriter på spotify just nu.

Likes

Comments

Och så nådde vi fram till sista november. I helgen hann jag och mamma med att besöka två julmarknader, i söndags blev rummet julfint och julmusiken går varm. Det enda som saknas för 100% julkänsla är snön!

Början av denna vecka har inte bestått av så mycket mer än jobb. Tycker visserligen att det är riktigt roligt men det går ju inte att förneka att man är helt slut efter en arbetsdag på 10 timmar. Men nu är det bara två dagar kvar på den här arbetsveckan innan en oplanerad helg börjar så vad den bjuder på återstår helt enkelt att se. Vill iallafall hinna med minst en frukost framför nyhetsmorgon (en av mina favoritsysslor❤) och kanske lite julklappsinköp för att slippa i-sista-minuten-stressen detta år.

Likes

Comments

Idag spenderade jag hela morgonen framför tv:n innan jag for till jobbet. Presidentvalet i USA lär ingen ha missat och jag vet egentligen inte vad jag ska säga om det. Det enda jag hoppas är att världens numera mäktigaste man skärper till sig rejält så vi slipper fylla historieböckerna med nya hemskheter. Eller att hela detta val var ett enda stort sjukt skämt.

Arbetsdagen gick toppen och när jag kom hem landade jag i soffan där jag råkade klicka hem lite nya saker från hm. Planen var egentligen nya kläder men istället blev det bland annat pyjamasbyxor och tofflor. Skyller på snön.

Bilder genom mobilen

Likes

Comments

Hej hallå! Just nu sitter jag och laddar upp inför dagens andra arbetspass vilket är mitt allra sista på McDonalds. Blandade känslor.
Och så till en helt annan sak: igår var jag och hämtade en box full av inredning som Presenten i Mjölby börjat med. Själva boxen var en födelsedagspresent men den kom inte förrän igår så direkt när jag kom hem slet jag upp den för att få reda på vad den innehöll. Blev verkligen inte besviken! På bilderna här nere är ett par saker därifrån.

Nu börjar det bli dags att åka mot jobbet för att stämpla in 571 en sista gång. Vi hörs!

Likes

Comments

Efter en timmes extra sömn, frukost framför nyhetsmorgon och en blå himmel känner jag mig ganska redo för söndag. Idag är planerna noll så tänkte bege mig ut i det fina vädret med fredagens Alex och Sigge i öronen och sen återstår det att se vad denna dag bjuder på.


Genom mobilkameran

Likes

Comments

Efter en toppenfredag tog jag helg och för första gången på hur länge som helst vill jag nästan att det ska bli måndag igen. Trivs så otroligt bra på det nya jobbet! Idag hängde jag på kungshöga hela dagen för att skriva högskoleprovet. Även fast det nästan är lite kul hade jag nog hellre spenderat dagen ute i det fina vädret.
Nu på kvällen har jag jobbar ett par timmar på McDonalds och helt plötsligt återstår det endast 4 pass där. Såklart känns det lite konstigt att ha nått ett slut men samtidigt välkomnar jag nya äventyr med öppna armar.


Ett par bilder i höstiga toner, ihopsamlade på pinterest

Likes

Comments

Den här helgen har jag haft fullt upp med att göra om i mitt rum. En ny byrå inhandlades för att ersätta skrivbordet och projektet att bygga ihop den var jobbigare än jag trott. Idag gör det ont i halva kroppen efter att ha spenderat större delen av gårdagen på golvet, men bra blev det tillsist iallafall! Hur jag ska möblera på och i den är jag ännu inte helt säker på men det kommer nog som vanligt med tiden.

Får ursäkta brusiga bilder ännu en gång, behöver fler ljusa timmar på dagen!

Likes

Comments