Usch vad dålig jag varit på blogga de senaste dagarna, men som jag nämnde i det tidigare inlägget har jag så himla mycket att göra fram tills Lördag... Har idag gjort mitt första arbetspass på nya jobbet i Göteborg, har varit en superbra dag som bara swishat förbi. Förutom det har jag tränat och ska nu käka kvällis, plugga och kolla idol!

I brist på bilder fick det bli en från min trip till Norge jag gjorde i somras!

Hoppas ni haft en bra dag!
Tusen Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR


Har idag jobbat mellan 09:00-17:00 , ska alldeles strax ut och springa, därefter blir det plugg för på Onsdag åker jag till Stockholm för den allra första träffen med klassen igen. Vi kommer ha redovisningar och förmodligen genomgång av nästa uppgift. Känner mig dock ganska stressad, jobbar hela dagar fram tills onsdag så har lite ont om tid känns det som!
Men man får helt enkelt ta sig tiden.

Ha en fortsatt bra Lördag
Tusen Kramar

Likes

Comments

Ligger just nu i min säng och ska snart sova ! Imorgon väntas ett arbetspass från 12:00-20:30, en sen fredagskväll ! Min bror och hans flickvän kommer hit imorgon kväll , tråkigt att jag inte kan käka ihop med hela familjen! Men får iallafall träffa dem senare !!

Hoppas ni haft en bra dag!
Tusen Kramar

Likes

Comments

This post contains adlinks from AdviralRed Lip - Here / Eye set - Here / Eyeshadows - Here

Jobbar idag från 11:00-15:30, därefter ska jag möta upp en barndomsvän för ett träningspass. Först och främst ska jag filma henne till ett skolarbete jag har, men vi tänkte även köra lite träning tillsammans när vi ändå är på gymmet tillsammans.

Hoppas ni får en bra dag!
Tusen Kramar

Likes

Comments

Har fått kommentarer om Receptet på nutellapizzan jag gjorde idag!
Det är inte så krångligt som man tror!

1. Pizzadeg,
jag köpte en färdig deg ur en vanlig mataffär, som jag sedan rullade ut på bänken för att sedan göra till min egna. Valde att vika in kanterna för att få den lite mindre! Hade en träskiva under som jag hade som mått !

2.
Ugn
När du är klar med det, lägger du den i ugnen, håll koll och välj graderna själv, jag tog 200 från början men sänkte efter hand!

3.
Nutellaburken
Dags att ta fram nutellaburken!!!! , eftersom jag inte gjorde en så stor pizza valde jag den lilla burken, behövde inte ens ta hela!

4.
Frukter
Välj de frukter du själv vill ha på! Jag kan rekommendera jordgubbar och blåbär, det blev riktigt fräscht !

5.
Florsocker
Slutklämmen! FLORSOCKER, som pricken över i:et! Själv tog jag lite med fingrarna och "skvätte" på, för att det skulle landa uppe på frukterna!

Lycka till! , kan garantera att det blir gott !


Tusen Kramar

Likes

Comments

Instagram@lovisaketerlins