Header

Har kommit en bit på vägen hem mot Vänersborg nu, fortfarande några timmar kvar dock! Har haft riktigt bra dagar här i Norge otroligt nöjd!
När vi precis kommit ut på en större väg förut, kraschade bilen bakom oss in i mittenräcket, såå obehagligt , det small riktigt högt och blev som ett moln typ, tur det inte va vi iallafall eller att vi var bakom bilen som krascha !
--
Hemma väntas ett fotouppdrag på Fallens Dagar i Trollhättan, har fotograferingstillstånd under lördagens tre konserter på Drottningtorget , det är Peg Parnevik , HOV1 och Stiftelsen som spelar! Ska ni dit?
Förutom det ska jag jobba för fullt !


Kommer komma fler bilder från Norge, men tar det när jag är hemma, igår cyklade vi en tur vid namn Rallarvegen på 8 mil, kommer ett inlägg om jag vad tyckte om någon dag!

Hoppas ni haft en bra dag!
Tusen Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hinner ju med väldigt mycket fotande medan vi åker,har även stannat två gånger så här kommer några fler bilder! Alltså förstår ni vilket fint land detta är! Wow säger jag bara !


Tusen Kramar

Likes

Comments

Är just nu ute på en liten trip för att fota , äta och parkera en bil på ett ställe vi ska cykla till imorgon, en runda som är 8 mil och så ska vi alltså ta bilen tillbaka hem sen!
Det är såå fint här, väldigt fotovänliga , dessa bilder ovan tog jag för ca 5 minuter sedan! Mycket bra att ha wi-fi i kameran så man kan skicka över till telefonen direkt !

Ha en fin dag!
Tusen Kramar

Likes

Comments

Tåget mot Oslo gick kl 07:43 imorse, framme var jag ca 11:15 , väl där blev jag upphämtad av en fin kille som jag inte träffat på jääättelänge, vi åkte sedan vidare till båthamnen där vi mötte upp två av hans kompisar för att ta en tur med båten! Jag har som sagt inte badat än iår , eller jo nu kan jag säga att jag gjort det, först i var jag också -- applååååder applåder till Lovisa👅

Hoppas ni haft en dag, är fortfarande kvar i Norge och ska vara här till Tors så ni har massa fina naturbilder att se fram emot !!!!

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget mot Norge, så vad passar då bättre än ett blogginlägg , bilderna ovan tog jag för övrigt från Google , men båda mina grymt bra kameror är med så förhoppningsvis ska jag också knäppa några riktigt balla bilder!

Arbetsdagen igår var K.A.O.S , började 11:00 och det var fullt med folk från den tiden tills vi stängde 18:00 , alltså kön gick ända bort till hissarna (till er som vet hur det ser ut på IKEA i Uddevalla vet ni att det är långt) !
Tiden går dock så fruktansvärt fort när det är mycket folk vilket jag tycker är positivt , man hinner liksom inte tänka efter mer än vad det var som skulle vara på tallriken och att ge kunden en bra "upplevelse" om man kan säga så haha!!

Tusen Kramar !

Likes

Comments

Sitter nu på tåget påväg hem till Vänersborg! Alltså laddar jag nu upp bilderna till bloggen från telefonen vilket kan resultera till lite sämre kvalité, men vad gör det när showen och dagen har varit helt sjukt bra, vilken show hon bjöd på och vilken grymt bra konsert att fotografera! En bland dom
bästa helt klart !!!!

Innan konserten träffade jag en efterlängtad vän några timmar, gott snack och catch-up blev det!!


Tusen Kramar

Likes

Comments