Header
View tracker

Får endel frågor vart var redigerar mina bilder! Jag redigerar i VSCO , INSTAGRAM , AFTERLIGHT , (alltså på telefonen) de är de tre främsta jag brukar använda mig av!
Ska dock skaffa Photoshop till datorn igen för det är så mycket bättre och gör att bilderna håller sin kvalité!

Jag kan göra ett inlägg där jag visar hur jag redigerar också om ni skulle vilja? 

Tusen Kramar :))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bild från lördagens lunch med mammmmmma ♡

--------------------

Var ute och sprang 10 km förut , första längre passet på sex veckor och det kändes så himla bra! Motivationen är på plats så det är bara att köra på igen! Kommer dock ta och cykla kvalitetspasset imorgon för att inte belasta benet för mycket så skadan kommer tillbaka!

Efter mitt löppass gick jag till gymmet där jag körde , mage, rumpa, rygg, ben, höfter, bröst, samt lite rörlighet!


Hoppas ni mår bra och har det bra!

Tusen Kramar

Likes

Comments

View tracker

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat här på ett tag! Men har inte riktigt känt mig motiverad, samt inte haft så mycket att del med mig av!

Har haft massa prov och olika tester i skolan, jag har börjat springa lite smått igen, hade dock oturen idag att ramla i terrängspåret, fick fruktansvärt ont och blev otroligt chockad, trodde faktiskt jag skulle tuppa av alltså haha ....

Något nytt jag har i lägenheten är den tavlan det står "follow your dreams" på !!!! Velat ha en sån länge så igår när jag var i stan slog jag till direkt jag såg den!
Det är alltså tre olika rader, man fick med massa olika bokstäver, siffror och symboler, man kan alltså skriva nästan vad som helst på den! Det är även en lampa i så det blev helt fantastiskt bra i lägenheten!

Hoppas ni mår bra!

Tusen Kramar

Likes

Comments

Var ute på en liten runda och fotograferade under dagen, det har regnat här i Stockholm så blev några fräcka bilder med vattendroppar!
Annars idag har jag lagat mat - gjorde egna köttbullar, mos, med sås och lingon, skönt att ha mat klart inför imorgon!
Har även kört miniträning - styrka i lägenheten!

Tusen Kramar

Likes

Comments

Två rostade smörgåsar med avokado och tomat på, örtsalt som krydda, lite vindruvor, ett glas mjölk och ett glas äpplejuice blev det till frukost för mig idag!
Otroligt gott :):)

Tusen Kramar

Likes

Comments

Idag är en riktig mys-lördag har nästan inget planerat förutom att jag snart ska gå ner till gymmet och träna, förmodligen cykla ett tröskelpass! Måste dock hitta min klocka som jag inte har någon aning om vart den är först!

Blev en lugn och skön morgon, vilket jag kände att jag behövde! Har varit rätt stressad i ett par dagar eftersom vi haft flera prov och tester! Nu väntas dock en lugnare vecka, otroligt skönt!


Hoppas ni får en bra dag!
Tusen Kramar

Likes

Comments

Det är fredag, Gud så skönt!
Jag ska snart lägga mg och sova, försöka gå upp i hyfsad tid imorgon för att få en lång härlig Lördag!
Gick i skolan från 8:20 -15:00 idag, hade Idrottsmekanik samt Anatomi, mycket intressanta grejer båda två!

Har även hunnit träna, lagat mat och städat lägenheten!

Tusen Kramar
Ni är bäst

Likes

Comments

Hej på er, godmorgon!
Nu är det snart helg igen, så skönt! Har inget speciellt planerat då utan ska bara ta det lugnt och kanske åka in till stan en sväng!

Vi gör en musikal på skolan, tro det eller ej, men en idrottsfolkhögskola kan dom också haha!
Var med och dansade för första gången igår och jisses vad roligt det var! .. jag har fått en roll som jag delar med en annan tjej, alltså kommer vi förmodligen köra varannan föreställning! Har fått mycket sång, mycket dans och mellan skådespel! Detta blir intressant!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen för att plugga inför ett seminarie som vi har innan lunch!

Tusen Kramar!

Likes

Comments

- Min frukost åts idag på Stockholm Brunch Club tillsammans med en tjej som heter Julia, Vi är båda från Vänersborg och gick gymnasiet på samma skola. Riktigt skön tjej, mysig och otroligt trevlig träff!

Kan rekommendera det stället till er som aldrig varit där, det är rätt dyrt men fruktansvärt gott!

Tusen Kramar

Likes

Comments

Idag har jag och en tjej som går på samma skola som jag, varit runt i olika delar av Stockholm och fotograferat. Det visade sig att hon också har ett stort intresse för fotografering, vad är då inte mer passande än att dra ut tillsammans. Hon har bott här mycket längre än mig, så hon visade fantastiska platser.
Det var otroligt otroligt kallt, men vi krigade på tills vi inte riktigt pallade mer haha.. dååå satte vi oss på Vapiano i Gamla Stan för att få lite mat i magen!
När vi var påväg hem var vi tvungna att promenera till Slussens T-bana, då de var något som hänt nere i Gamla Stans T-bana, stod massa poliser utrustade med hjälm och stoppade så ingen fick gå ned. Var riktigt otäckt måste jag säga!

Jag kommer lägga ut fler bilder än dessa från dagen idag, men måste få över dom till datorn och telefonen först!

Tusen Kramar

Likes

Comments