​I två hela år har han varit min. Är så himla lycklig. Han är livets bästa männsika.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hade det så himla bra i Barcelona. Önskar verkligen att vi hade kunnat stanna längre. Jag älskar Barcelona så himla mycket.  

Likes

Comments

​Mina senaste inköp. En söt necessär och en mycket välbehövlig plånbok, båda från Michael Kors.

Likes

Comments

Hade livets mysigaste midsommar och helg på Rasmus landställe med bästa gänget. Det var verkligen så himla kul, mysigt och trevligt. Väldigt skönt att få åka iväg lite från vardagen också även om det var kort! Nu har jag tusen myggbett på benen (känns det som) men känner mig väldigt pepp på livet ändå. Har haft en liten ångestsvacka ett tag nu så det känns skönt att det är påväg åt rätt håll igen. Det blir nog ännu bättre med Barcelona på onsdag också. Peeppppp!

Likes

Comments

Om ni är i Stockholm i sommar och det är fint väder så tycker jag verkligen att ni borde gå och äta eller ta ett glas på Strandbryggan. Tycker att det är ett väldigt mysigt ställe och god mat har dom också vill jag lova.

Likes

Comments

​Kavaj - Zara / Tröja - Zara / Kjol - Ginatricot / Skor - Din Sko / Väska - By Malene Birger / Solglasögon - Rut and circle

Likes

Comments

​Igår var jag ledig så då passade jag först på att städa mitt rum, mycket välbehövligt kan jag ju meddela. Sen åkte jag in till stan för att träffa mamma och ta ett glas på Strand Bistro. Vi hade sån himla tur med vädret för precis när jag började röra mig in mot stan tittade solen fram! Vi hade det i alla fall jättemysigt. Efter det mötte jag upp William för middag på Strandbryggan med hans familj. Det var också supertrevligt! Jag hade en mycket bra fredag alltså.

Likes

Comments

1 juni var det dags för en vecka på Kreta tillsammans med min favorit. Hade verkligen livets mysigaste resa. Det var så härligt att äntligen få vila ut och bara vara med William en massa. Ville verkligen inte åka hem. Men vi har i alla fall pratat om att resa igen i höst så då har vi någonting att verkligen se fram emot!

Likes

Comments

​Klicka på produkterna för att se vart du kan köpa dom.

Likes

Comments