Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klarar inte ens av att skriva. Detta är det hemskaste som någonsin har hänt mig, och tårarna slutar aldrig rinna. Tack älskade vän för denna tid. Tack för att du förgyllt min vardag sen jag var 6 år. Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Alltid.​

Likes

Comments

Igår skrev någon vid namn "Therese Serru Lund" till mig på Facebook och sa att "hon" jobbade för Team Models (TM) i Oslo (med studio i Göteborg). Hon skrev och frågade om jag skulle vilja ställa upp som modell för några klädkollektioner, min resa ner till Göteborg skulle bli betald för mig och för ev. personer som skulle följa med. Vi skulle ses innan och diskutera hur allt skulle gå till, och vad som gällde. Hon frågade om ålder, längd och kroppsbilder. Jag var såklart skeptisk, då hon inte kunde svara på vem som hade rekommenderat mig som modell, och hon började svamla om allt möjligt runt om kring för att inte behöva svara på den frågan.

Jag fortsatte fråga ut henne, undrade varför hon hör av sig på min Facebook, då hennes profil var låst, fanns inga bilder eller någonting. Hon svarade att hon inte ville vara för privat (det enda som stod var: ålder 43). Hon frågade om och om igen om bikinibilder, då hon sa att kroppstypen var viktig. Avslutade med att ge henne min mammas nummer så att hon kunde prata med henne i första hand, då jag är omyndig. Droppen blev när hon skrev "Hade du fyllt 18 nu, så hade jag även kunnat erbjuda dig lite andra slags modelljobb, men de fotograferingarna hade nog inte din mamma tyckt om att du ställde upp på..".

Vill bara VARNA er tjejer för sånna här typer.. Jag blev jättesmickrad till en början, såg det som en chans då Team models är en seriös grej, men man måste vara vaksam och våga fråga ut personer som dessa. Denna person har såklart inte ringt min mamma, och tack och lov så har inte jag skickat några bikinibilder som nåt äckel bakom skärmen kan använda till något. Personens konto är borttaget, men tro mig, det KRYLLAR av dessa äckel.. Var vaksamma, snälla!

Likes

Comments

I torsdags hade jag och min klass, Hagströmska och Plusgymnasiet en VM-visning i Kristineparken. Vårat tema var "United colors", och såhär blev min sminkning!
Modell: Caroline Åkerblom

Ps! Nästa torsdag är det samma visning igen 18:30, så ni som missade har chansen att få kika, komsi!


Likes

Comments

Likes

Comments

Fick ännu en fråga, om jag kunde göra ett inlägg där jag lägger ut bilder och skriver lite om "den senaste tiden". Dock har jag inte tillgång till de bilderna på den här datorn, så så fort jag har det så lovar jag att fixa det!  Pöss✨

Likes

Comments

Fick en förfrågan tidigare om att göra ett inlägg där jag skriver om jag är nöjd med mitt gymnasieval, vad man ska tänka på när man väljer, med mer, Så ja, tänkte göra det nu!

Jag går (som de flesta verkar ha förstått vid det här laget) på frisörlinjen på Kristinegymnasiet i Falun, andra klass.
Jag har en jättebra klass på 10 personer, som umgås tillsammans hela dagarna. Med tanke på att vi är så få, får vi också bra med hjälp på lektionerna vilket är skönt.

Anledningen till att jag valde frisörlinjen är att det alltid har varit något som lockat, sedan jag var liten. Därför kändes det självklart och jag behövde inte tänka som mycket. Däremot kanske jag inte ser mig själv stå på en salong och fixa folks hår dag ut å dag in i resten av mitt liv, utan nu på senare tid har jag mer känt att linjen är rätt just för att jag får lära mig mer om håret i allmänhet. Hur det fungerar, tips och trix. Det är nämligen så att jag alltid haft intresse för makeup och stylistyrket. Och jag vet att ca 80% av de som går stylistlinjen hamnar på en klädaffär eller något helt annat, just för att det inte finns tillräckligt med jobb. Vet även att det inte är så jättemycket om håret just på den linjen, och valde därför frisör, då jag får "makeup-delen" via mamma och moster, som jobbar på Lust & fägring. Så är det, haha.. Nu vet ni svaret på frågan, och lite till!

Och angående hur man ska tänka när man väljer linje, så tycket jag att man ska chilla lite mer, herregud..
Det enda hela nionde klass går ut på är att lärarna står och tjatar på en, diskuterar linjer, "nu ska du snart välja, vet du vad du vill hålla på med?".. Herregud, inte konstigt att man fick ont i magen. Hade de förklarat för mig och resten av min klass tydligare att alla kan byta linje efter att ha börjat på sitt gymnasie med sin klass utan några svårigheter, så hade många skippat ångesten om man säger så, haha! Lärarna gör det till en alldeles för stor grej. I stort sätt vilken linje du än väljer så kommer du ha nytta utav det du lär dig, och som sagt så går det att byta. Så, take a chill-pill, är mitt tips!


Likes

Comments