​Nu är det 2017!! Kan fortfarande inte förstå det eftersom att det har gått så fort. Det känns inte alls länge sen det blev 2016. Men nu när det är ett nytt år ska man ta nya tag och då ska jag börja bli bättre med min träning. Jag tycker att träning är super kul och jag vill verkligen nå mina mål när det kommer till det, jag tränar för att må bra och väldigt mycket för att sysselsätta mig på ett hälsosamt sätt. Huvudsaken är att man ska tycka att det man gör på dagarna är kul och det ända jag inprincip gör är att plugga och nå mina mål i betygen så nu har jag satt nya mål mot träningen.

Jag tycker att det är väldigt bra med att ha mål i livet. Man behöver inte alltid nå upp till dom direkt utan att det få ta den tid det tar till slutförandet i målet, men det är en bra motivation till att göra saken som man kanske inte tycker är så kul men man vet att man vill göra eller kanske måste göra. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag är det fjärde advent, så snabbt allt går. Om mindre än en vecka är det julafton, helt sjukt. Igår så köpte jag de sista julklapparna iallafall, så skönt för jag har veklingen haft en sån stress inför att hinna köpa det men igår blev den sista julklappen klar. Det är fösta gången jag inte har söndagsångest idag eftersom att jullovet börjar på onsdag, och de resterande tre dagarna i skolan är bara film och mys. Det ska bli så skönt och så kul med jullov. Jag ska ex. på nyår umgås med de absolut bästa människorna i mitt liv och sen ska jag fira jul med min älskade familj. Sedan ska mina nyårslöften uppnås i år haha. Jag säger det varje år men 2017 ska det bli verklighet. 

Likes

Comments

Hej alla!!

Nu är det söndag o jag har verkligen inte haft en bra vecka..mitt liv just nu är som en berg- och dalbana. Denna vecka har jag konstant bara känt av stress. Det känns verkligen som att jag ska gå in i väggen, jag tar för mycket vatten över huvudet och tror att jag hinner allt men nu blev det för mycket. Hela mitt liv har varigt väldigt mycket upp och ner. Jag har alltid försökt göra mer än vad jag kan och hinner göra och då blir resultatet inte så bra i slut ändan. Nästa vecka så ska jag försöka få hjälp med detta på något sätt för detta har verkligen gått över styr och jag mår inte bra av detta.
Men jag har haft en underbar uppväxt och har ett bra liv men det är bara när jag ska prestera det går över styr..jag måste verkligen bli bättre med att styra upp och organisera mitt liv på det sätter jag vill och inte sätta för höga mål som jag kanske inte når upp till direkt.

Likes

Comments

Hej igen!

Jag är verkligen så sjukt dålig med bloggandet.. jag ska verkligen försöka komma igång med det.

Men just nu iallafall så är det måndag. Jag har väldigt mycket saker att göra när det kommer till skolan. Jag tjatar bara om skolan här jag vet haha men jag är verkligen så sjukt stressad pågrund utav det, mitt liv består inprincip utav bara skolarbeten..

Men till något annat än skolan så kan vi prata om min vecka som har varigt och den som ska komma. Igår så köpte jag en ny foundation som var diorskin forever foundation. Jag brukar köpa diorskin star foundation och jag tycker om den super mycket så jag tänkte att jag skulle testa deras andra också men..jag köpte i fel färg. Jag blir såå arg på min själv för jag spara inte kvittot på den så jag får inte byta och den är väldigt dyr så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vet att det inte är värdens största grej men när det inte har gått bra för mig på väldigt länge så blir en liten sak väldigt stort tillslut.

Jag har ännu ett prov som jag ska examinera muntligt på onsdag så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. I helgen så ska jag verkligen bara släppa allt och sluta stressa ett tag och bara få vara med familj och vänner. När vi ändå talar om stress så ska ni veta att detta med blogg är en väldigt ickestressande sak, jag mår bra utav att skriva av mig stressen och det känns som att jag skriver en liten dagbok.

Ha det bra så hörs vi snart. <3

Likes

Comments

Hejsan!

Äntligen fredag, jag har längtat såå mycket till lite ledighet. Just nu så är jag sjuk..det är den tiden nu som alla blir sjuka o jag hatar det. Man missar så mycket saker som man måste göra och när man är frisk sen så har man dubbelt så mycket saker att göra klart. Jag blir superlätt stressad också så jag vet att veckan som kommer så kommer jag ha väldigt mycket saker att göra. I onsdags så hade jag mitt prov i medicin..det gick väldigt bra eftersom att jag har pluggat super mycket men precis efter det provet så fick vi reda på att vi ska ha ett nytt prov..om 1 vecka..och det är om cellen vilket är ett väldigt stort arbete, så det blir plugg plugg och plugg. Men till något roligare än plugg och att jag är sjuk så är det så att jag var hos frisören igår. Jag har ju nästan alltid varigt ljus i håret och det var jag även förut men när man är det så blir håret väldigt lätt gult och jag hatar det. Så jag gjorde det ljusare så det är mer åt det vit/grå hållet än gula hållet. Sedan klippte jag av ca 5-6 cm så det är väldigt kort nu men jag trivs mycket mer i kort och friskt hår än långt o slitet. Resten utav dagen är att ba ligga i soffan o verkligen ta det lugnt o försöka bli friskt.

Likes

Comments

Hej igen!

Det var ett bra tag sedan jag bloggade så jag kände nu att jag ska börja om och verkligen försöka komma igång med detta. Saker som hänt mig under den senaste tiden är att jag har börjat gymnasiet. Så fruktansvärt roligt, jag går programmet vård och omsorg och jag trivs så himla bra. Bra klass, superbra lärare och nu läser jag också något som jag verkligen tycker är roligt. Saker som jag har märkt är att det är väldigt stressigt på gymnasiet och det vet ju alla att det är om man jämför med grundskolan men vi har ex. prov i medicin på onsdag och vi har bara läst två dagar medicin i skolan så det är svårt att hinna med allt, men jag kämpar på. Saker som jag har gjort i sommar är att jag har jobbat. Jag jobbade på klädd affären Cubus, och jag trivdes väldigt bra. Jag gjorde allt mellan att packa upp nya varor till att hjälpa kunder. Jag trivs verkligen av att vara bland människor och vara social. Jag tror att min gymnasielinje jag har valt passar mig väldigt bra då eftersom att jag arbetar då med mycket människor. Men som sagt så ska jag verkligen försöka börja om med bloggandet så vi hörs av imorgon. <3

Likes

Comments