Header
View tracker

Idag börjar nedräkningen. 76 dagar kvar. 72,9%.

Idag fick vi lyssna på hjärtat igen. Min lilla pojkes hjärta slår helt perfekt. Men det är nog inte så konstigt, så klart att vi kommer få ett helt perfekt litet barn!


Jag har fått en riktig kalaskula. Den är i vägen överallt, river ner saker med min mage, kan inte gå emellan där jag tror att jag ska få plats. Och det börjar bli svårare och svårare att resa mig upp ur sängen på morgonen. Snart får jag rulla ut, som en säl.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår kväll började min lilla kille sparka och röra sig så mycket att jag nästan trodde att han var på väg ut. Andreas blev nästan rädd när han såg en spark, det är inte lätt att vara blivande pappa!

Idag har vart en lugn dag, har vart hos Andreas mormor och morfar och nu tänkte jag ta ett bad och se på Grey´s anatomi. Egentligen är jag sugen på att dra fram julen men jag får nog vänta lite till. Det är ju bara en vecka kvar tills första advent, så jag får hålla mig. Jag tycker att det är så mysigt med stjärnor i fönstret och ljus överallt.

Likes

Comments

View tracker

Hej alla glada.

Här står jag och speglar magen. Den senaste tiden har magen verkligen växt så det knakar. För någon vecka sen hade jag svårt att se att det hände något. Men nu känns det nästan som att magen växt flera cm bara under natten. Den är stor och uppblåst och jag välter ner saker med den. Är inte van vid att ha en stor mage som petar ut! Och värre blir det. Det är väl bara att vänja sig.

Om mindre än tre månader kikar han ut, han där inne. Snälla låt tiden gå lite snabbare.

Likes

Comments

Helgen skulle behöva en till dag.

Nu sitter jag i soffan som jag gjort nästan hela dagen. Jag förstår inte hur folk orkar hitta på en massa saker när de är lediga. Jag är helt slut när helgen kommer. Det är tur att jag har min hund som jag måste gå ut med, så jag får lite luft.

Idag orkade jag träffa min vän Frida i alla fall, vi gick en promenad, gick till affären och sen åt vi kvällsmat och drack te. Så som det ska vara på söndagar tycker jag!


Likes

Comments

Tänk att man alltid blir lika förvånad, att man aldrig är förberedd.

Det kommer lite snö och hela världen rasar, folk kan inte ta sig till jobbet, bussar och tåg är inställda, vägar och trottoarer är inte skottade och människor blir galna. Det blir kaos!

Jag gick till jobbet, som jag gör varje dag. Idag tog det lite längre tid än en halvtimme dock som det brukar ta. Men jag överlevde och det är väl huvudsaken!

Den som hatar det mest är nog min hund Åke. Att bli blöt om tassarna är det värsta som finns. Så fort vi kom utanför dörren i förmiddags så vände han och försökte gå in igen. Löjligare hund får man leta länge efter!

Likes

Comments

Det går fortare och fortare varje vecka, jag hinner inte med.

Snart är det februari och jag har inte hunnit med allt jag vill göra innan bebisen kommer. Jag har ju tid på mig, jag vet men i den här takten börjar jag undra.

Hur som helst, den här helgen har vart bra. Clarissa och Lennart var här och hälsade på. De åkte hem idag och nu känns det tomt igen. Helgen går ju extra snabbt när man har roligt..Nu ska jag bara vara hemma, inne. Har vart ute för mycket idag i kylan känns det som fast jag bara vare ute med hundarna. Jag älskar vinter, när jag är inne. Så länge man slipper frysa.

Likes

Comments

Tända ljus, ljudbok och ett varmt bad.
Underbart! Finns det ett bättre sätt att koppla av på? Det tror jag inte.

Jag kan ju inte påstå att jag har varit speciellt aktiv idag. Vaknade sent, åt sen frukost och såg på Harry Potter. Efter det gick vi till Andreas mamma och blev bjudna på mat. Trots det känner jag mig slut i hela kroppen.
Det här med att vara gravid tar på krafterna.. Det finns inte en enda kroppsdel som inte ska reagera verkar det som.
Jag är lite trött på det här nu, redan. Men det är inte så långt kvar nu. Får trösta mig med det!

Likes

Comments

Idag var vi på ultraljud och jag är fortfarande helt till mig.
Det var det häftigaste jag varit med om i hela mitt liv.
Att få se min lilla bebis röra sig där inne var obeskrivligt.
Jag är så lycklig att allt såg ut som det skulle, allt var bra. HAN mådde bra. Vår lilla pojke.

Likes

Comments

Vart är hösten? Löven ligger på marken men det är typ 40 grader ute.. Vad händer?

Har precis gått från stan till mamma, tar mig ungefär 30 min. Höll på att dö hela vägen både jag och Åke.
Nu sitter vi här ute och väntar för mamma är inte hemma och svarar inte i sin telefon!
Livet är underbart ibland!

  • 122 readers

Likes

Comments

Den är borta.
Finns ingenstans. Om någon har lite energi över skicka hit det tack!
Vad jag än gör är jobbigt, jag måste sätta mig ner hela tiden och vila. Känner mig som en gammal tant. Det här är inte roligt längre.. Men det är värt det!

Likes

Comments