Header

Nu är det verkligen så. Förra veckan slutade jag jobba och nu går jag här hemma och bara väntar. Det är skönt att vara hemma nu när det är så nära, samtidigt som tiden går lite långsammare. Men jag vilar, och vilar, och vilar. Hur mycket jag än vilar så blir jag inte piggare. Bara tröttare. Han får gärna kika ut nu, två veckor för tidigt gör inget för mig.

Ni får ursäkta att jag bara skriver om min graviditet nu för tiden men det är just nu hela mitt liv. Det är inte lätt att vara en flodhäst ska jag tala om för er. Jag längtar tills jag är smidig igen!


Likes

Comments

Förhoppningsvis. Om han där inne inte väljer att stanna kvar lite längre. Men jag hoppas att han vill ut tidigare istället.. Det börjar kännas att det inte är långt kvar nu, ont i hela kroppen, är trött och sliten. Har svårt att sova på nätterna. Magen är stor och ivägen. Så du är mer än välkommen ut nu lilla plutt. För vi längtar efter dig!


Här är det exakt en månad mellan bilderna. Jag trodde att det skulle synas mer, jag känner mig ju stor som en flodhäst.

Nu ska vi äta pannkakor!


Likes

Comments

Nu är jag nästan färdig med alla julklappar. Nästa år ska jag börja köpa julklappar på sommaren, så slipper man stressen inför jul. Dock så tänker jag så varje år. Visst är det mysigt att julshoppa men det hade vart skönt att ha några färdiga redan på sommaren.

Jag var ute både igår och idag. Igår var jag och mamma på överby hela dagen och det känns i kroppen idag. Jag glömmer nästan bort att jag är gravid ibland. Borde vila mer. Idag var jag och mamma hos mormor i Partille och då gick vi lite i affärer och det var jobbigt. Var så trött. Men nu är det bara en arbetsvecka kvar, sen har jag tagit ut 9 semester dagar. Det ska bli så skönt!

Jag satt i soffan hela kvällen igår och slog in julklappar, Åke orkade inte hålla sig vaken länge och somnade.

Likes

Comments

Idag var jag och Andreas på överby. Jag fick ju tvinga med honom. Ni skulle sett vad synd det var om honom att han var tvungen att gå med mig i affärer. Men han följde med i alla fall, och det får jag vara glad för. Om ett par år kanske han lärt sig att det inte är så farligt, eller så blir det värre!

Hur som helst så hittade vi lite bebiskläder. Vi har faktiskt inte köpt så mycket till honom, har ganska mycket kvar som vi behöver.

Två bodys, strumpor, ett par vantar, ett par byxor, två par pyjamas och en liten filt. Det är så tråkigt att det finns så lite pojkkläder. Så lite till nyfödd. Men det finns gott om rosa och klänningar överallt. Köper snart en klänning till honom haha!

Likes

Comments

Vi ska flytta, inte precis just nu men om tre månader. Första mars, när bebisen är ny. Två vekor eller vad det nu blir får han bo här sen flyttar vi. Till lägenheten bredvid. Den är större, en trea. Det ska bli skönt och så mysigt att få inreda ett barnrum.

Egentligen hade vi inte tänkt flytta direkt, vi har inte haft så bråttom med det då vår lägenhet som vi har nu är stor. Men nu när våra grannar skulle flytta och vi kunde ta över deras lägenhet så känns det väldigt bra. Och jag är nöjd för vi kommer fortfarande att ha fina fönster, som jag älskar mina fina fönster!

Likes

Comments

Idag börjar nedräkningen. 76 dagar kvar. 72,9%.

Idag fick vi lyssna på hjärtat igen. Min lilla pojkes hjärta slår helt perfekt. Men det är nog inte så konstigt, så klart att vi kommer få ett helt perfekt litet barn!


Jag har fått en riktig kalaskula. Den är i vägen överallt, river ner saker med min mage, kan inte gå emellan där jag tror att jag ska få plats. Och det börjar bli svårare och svårare att resa mig upp ur sängen på morgonen. Snart får jag rulla ut, som en säl.

Likes

Comments

Igår kväll började min lilla kille sparka och röra sig så mycket att jag nästan trodde att han var på väg ut. Andreas blev nästan rädd när han såg en spark, det är inte lätt att vara blivande pappa!

Idag har vart en lugn dag, har vart hos Andreas mormor och morfar och nu tänkte jag ta ett bad och se på Grey´s anatomi. Egentligen är jag sugen på att dra fram julen men jag får nog vänta lite till. Det är ju bara en vecka kvar tills första advent, så jag får hålla mig. Jag tycker att det är så mysigt med stjärnor i fönstret och ljus överallt.

Likes

Comments

Hej alla glada.

Här står jag och speglar magen. Den senaste tiden har magen verkligen växt så det knakar. För någon vecka sen hade jag svårt att se att det hände något. Men nu känns det nästan som att magen växt flera cm bara under natten. Den är stor och uppblåst och jag välter ner saker med den. Är inte van vid att ha en stor mage som petar ut! Och värre blir det. Det är väl bara att vänja sig.

Om mindre än tre månader kikar han ut, han där inne. Snälla låt tiden gå lite snabbare.

Likes

Comments

Helgen skulle behöva en till dag.

Nu sitter jag i soffan som jag gjort nästan hela dagen. Jag förstår inte hur folk orkar hitta på en massa saker när de är lediga. Jag är helt slut när helgen kommer. Det är tur att jag har min hund som jag måste gå ut med, så jag får lite luft.

Idag orkade jag träffa min vän Frida i alla fall, vi gick en promenad, gick till affären och sen åt vi kvällsmat och drack te. Så som det ska vara på söndagar tycker jag!


Likes

Comments

Tänk att man alltid blir lika förvånad, att man aldrig är förberedd.

Det kommer lite snö och hela världen rasar, folk kan inte ta sig till jobbet, bussar och tåg är inställda, vägar och trottoarer är inte skottade och människor blir galna. Det blir kaos!

Jag gick till jobbet, som jag gör varje dag. Idag tog det lite längre tid än en halvtimme dock som det brukar ta. Men jag överlevde och det är väl huvudsaken!

Den som hatar det mest är nog min hund Åke. Att bli blöt om tassarna är det värsta som finns. Så fort vi kom utanför dörren i förmiddags så vände han och försökte gå in igen. Löjligare hund får man leta länge efter!

Likes

Comments