Header

Med de här motiverande citaten säger jag Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Startade dagen idag med nationella prov i So, samhällskunskap, i 2 timmar och 30 minuter, vilket var lite jobbigt då jag inte är så bra på att koncentrera mig. Efter det har dagen rullat på ganska så fort, hade lunch i ca 2 timmar och efter det bara spanska. Så nu bär det hemåt, tänkte nog lägga mig ute och sola lite och även plugga, då solen äntligen tittat fram lite. Det som skulle vara så himla dåligt väder denhär veckan. Men man får ju passa på, för vi vet ju hur Sverige är med vädret. kram sålänge.

Likes

Comments

Som många utav er säkert vet, så var jag och min familj i Thailand i slutet utav 2015 till början av 2016. inlägget jag skrev innan vi åkte så skrev jag att jag skulle försöka blogga mycket och lägga upp bilder, vilket jag såklart inte gjorde. Men resan i sig var helt underbar och efter som det inte kommit upp så mycket bilder under resan så tänkte jag göra några delar sådär 1-3 kanske där jag lägger upp bilder I från Thailand.

Likes

Comments

Hej på er! hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra helg.

Redan söndag, shit va helgerna går fort ändå. Men det är bara att hålla ut för snart är det sommar och sommarlov. På tal om det. Jag går ju i 9an nu och har precis valt vilket gymnasie jag vill gå och ja ni kan nog hela den biten. Men tänkte ändå att det kunde vara lite kul att ta upp dehär, somsagt, jag ska börja ny skola till hösten och känner väll lite sådär inför det, dels för att det är en helt ny skola och en helt ny klass och man känner nästan inte någon. Sen också för att man måste lämna många utav sina vänner och gå vidare. Mem ska försöka att inte bara se från den dåliga sidan, det finns ju också bra saker som att man får en nystart och eftersom att ingen känner en och om man har rykten eller vad som hels så kan man få en nystart och faktiskt vara sig själv. Så jag tror faktiskt att det kommer bli bra i slutändan och även att få träffa nya vänner och kanske till och med få vänner för livet. Sen har ju och känner alla det likadant med att börja gymnasiet.

Tillbaks till dagen. idag har jag inte gjort så mycket. vaknade, åt frukost, pluggade, åt igen och ja, ni ser ju, inget speciellt med denna dag. Men ska försök göra den sista delen av dagen så mysig som möjligt och hoppas på att ni gör det samma. Kramis

Likes

Comments