Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Häromdagen sprang ja in på kicks och köpte några produkter som gått åt, som jag använt dagligen och valde därför att köpa dem igen. Då jag tycker produkterna är riktgt prisvärda.

(Produkterna är länkade i bilden längst ner)

Likes

Comments

View tracker

Hej finaste ni!!
Har precis varit ute på en ganska lång promenad och vädret var ju underbart och hur mysigt som helst. Gick ungefär 6 km vilket var väldigt behövligt.
Hur som helst, min eftermiddag kommer spenderas i sängen med en massa plugg och eftersom det är 2a advent så blir det nog lite pepparkakor och mys framför Tv:n senare ikväll.

Likes

Comments

Västtrafik alltså...
Har nu suttit på centralen i snart 2 timmar. Gått fram och tillbaka mellan buss och tåg och fortfarande inte kommit iväg.
Jag som tänkte att det skulle vara jätte skönt att komma hem tidigt idag. Men nej.
Hoppas iallafall att ni haft en bättre eftermiddag än jag! Kramis sålänge

Likes

Comments

Godmorgon sweethearts och 1a December!!
Precis vaknat, och har inte insett förens nu att det redan är torsdag?! Men nu väntar 3 lektioner i skolan och sedan tänkte jag försöka åka hem och göra lite hemmaträning, kanske även försöka ta en lång promenad. Träningen för mig har varit riktigt dålig det senaste, shame on me.. känner att jag verkligen får ta tag i det nu.

Likes

Comments

Hur fint är inte detta skal? Själv är jag helt kär. Märket är Richmond & Finch och är köpt på raglady. Dock var detta skalet lite dyrare och kostade 450 kr.
Det stod mellan det röda i marmor och detta gröna, då jag tycker att det kan bli lite tråkigt med bara svart eller vit (självklart är dem också hur fina som helst). Men eftersom jag bara bär svarta och vita kläder, så kan det vara lite fint med någon detalj som är lite mer färg på.

Likes

Comments

Idag är min kropp helt slut, sitter på lektion just nu och känner att jag kommer somna vilken sekund som helst. I vilket fall så är detta sista lektionen för idag och efter skolan väntar lite julklappsshopping.

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter nu på tåget Påväg hem med en latte från espresso house i handen, vilket var väldigt behövligt. Btw riktigt längesen jag skrev ett inlägg.

Måste bara säga hur underbar min helg varit. Håkan alltså, Vilken människa! Inte nog med att jag fick se han ännu en gång. Fick spendera helgen med mina underbara vänner också. Här är lite bilder ifrån konserten.

Inte bara detta, vi fick biljetter till I sommar också!!

Likes

Comments

Med de här motiverande citaten säger jag Godnatt!

Likes

Comments