View tracker

En färg som jag tror vi kommer få se mer av 2017 är gråblå. Tycker verkligen den är harmonisk och skulle gärna ha den i mitt sovrum.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Julen är den årstid vi eldar mest ljus på hela året. Och visst är det onödigt att slänga alla stumpar som blir kvar? Jag hittade en jätte enkel "stumpastake" på en blogg (Jenny). SÅ FIN! Måste ge mig på att göra en sån här snarast!

How to do it:
Köp fat på loppis om du inte har något lämpligt.

Måla och limma fast en spik upp-och-ned mitt i tallriken.

Limma på en läderrem och fäst eventuellt ett smycke på.

KLART! Perfekt som present dessutom!

Likes

Comments

View tracker

COLLAGE, JULwishlist for christmas

Några godingar från min önskelista! Listan är lång i år kan jag lova... Men hittar ju så mycket fint och då åker det upp på önskelistan. För önska kan man ju alltid, eller hur? Det mesta kommer från LagerHaus.

Likes

Comments

COLLAGE, INSPO, JUL

Mycket roligt kan man göra med granris och växter! Imorgon ska vi bland annat försöka oss på att göra kransar. Update kommer!

Likes

Comments

JUL

Snart närmar den sig hörrni, första advent! Här får ni en liten tjuvkik på årets adventsljusstake. Älskar verkligen allt som har med julen att göra och längtar så tills det är dags att åka hemåt och träffa släkt och familj.

För övrigt så rullar Affärsredovisning och Budgetering på i skolan med en hel del plugg... Imorgon kommer några klassisar hit och julpysslar. Ska bli så mysigt!

Hej!

Likes

Comments

INREDNING, INSPO
Bjuder på en annan drömmig lägenhet. Även denna är benägen i Göteborg om jag inte minns fel. Fortsätter drömma mig bort om att en dag få bo i en sånhär charmig lägenhet!

Likes

Comments

DIY - DO IT YOURSELF, INSPO, COLLAGE
Gör din egna

adventsljusstake

Snart är det inte långt kvar hörrni, tills man får tända det där första ljuset. Jag älskar verkligen julen och har längtat sen ungefär förra julen. Jag brukar alltid pyssla ihop en adventsljusstake och i år tänkte jag mig något med mina mässingsljusstakar, som bilden längst ned till vänster. Här får ni lite inspiration på snygga alternativ!

Likes

Comments