TORPRENOVERING

Har jag avslöjat här att jag och Viktor blivit med torp?! Jag kommer inte ihåg för jag bloggar så sällan nu mera... Jag tänkte iallafall att fortsättningsvis kommer bloggen handla om vårt torp och renoveringen. Vi har väl ca 1 månad om året då vi är där nonstop eftersom Viktor har sin hockey resten av året. Men då kan vi verkligen lägga all tid på det och jobba effektivt.

Jag har stora planer ska ni veta! Det är verkligen en dröm som blir verklighet och ni ska få följa med på förvandlingen har jag tänkt. Mer om mina storslagna planer kommer!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

TORPRENOVERING

Att försöka hitta en tapet till sovrummet är sjukt svårt då det finns så många fina! En jag fastnat för är denna från boråstapeter. Vi får väl se... Planen är att sovrummet ska bli klart i sommar!

Likes

Comments

JUL

I år blev det helt enkelt inte av att plocka upp plastgranen. Vi åker bort (hem) över julen så istället plockade jag in några kvistar enris. Detta får duga som årets julgran!

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

En färg som jag tror vi kommer få se mer av 2017 är gråblå. Tycker verkligen den är harmonisk och skulle gärna ha den i mitt sovrum.

Likes

Comments

Julen är den årstid vi eldar mest ljus på hela året. Och visst är det onödigt att slänga alla stumpar som blir kvar? Jag hittade en jätte enkel "stumpastake" på en blogg (Jenny). SÅ FIN! Måste ge mig på att göra en sån här snarast!

How to do it:
Köp fat på loppis om du inte har något lämpligt.

Måla och limma fast en spik upp-och-ned mitt i tallriken.

Limma på en läderrem och fäst eventuellt ett smycke på.

KLART! Perfekt som present dessutom!

Likes

Comments

COLLAGE, JULwishlist for christmas

Några godingar från min önskelista! Listan är lång i år kan jag lova... Men hittar ju så mycket fint och då åker det upp på önskelistan. För önska kan man ju alltid, eller hur? Det mesta kommer från LagerHaus.

Likes

Comments

COLLAGE, INSPO, JUL

Mycket roligt kan man göra med granris och växter! Imorgon ska vi bland annat försöka oss på att göra kransar. Update kommer!

Likes

Comments

JUL

Snart närmar den sig hörrni, första advent! Här får ni en liten tjuvkik på årets adventsljusstake. Älskar verkligen allt som har med julen att göra och längtar så tills det är dags att åka hemåt och träffa släkt och familj.

För övrigt så rullar Affärsredovisning och Budgetering på i skolan med en hel del plugg... Imorgon kommer några klassisar hit och julpysslar. Ska bli så mysigt!

Hej!

Likes

Comments