Header

HEJ PÅ ER!
Det var inte igår! Sjukt längesen var det faktiskt. Om ni undrar har mitt liv bestått av en period av jobb jobb och lite mer jobb. Jag har jobbat på media markt här i Malmö men nu är det slut med det! Jag är rent av ledig ett tag framöver och har tid över till att blogga igen!

För tillfället ser inte våran lägenhet ut som på bilden alls... Vi har nämligen en flytt framför oss till Växjö. Så allt har börjat packas ned i lådor.

Vi får se om det blir några inlägg här framöver. Hej så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, ibland lyssnar den där lilla filuren lite extra bra när matte ropar. Min underbara lurviga lilla vän 💕

Idag har vi varit i bokskogen med några härliga vänner. Hur fina är inte dessa soliga klara dagar? Ibland älskar jag hösten!

Likes

Comments

I dag är jag ledig och jag älskar att få tid till lite pyssel! Jag har målat en byrå och även pimpat våra nattduksbord! Tog ett gammalt skärp och klippte 4 lika långa bitar. Tog mått på mitten och sen spikade jag fast remmarna med små svarta fina spikar. Så enkelt och så fint! 👍🏼

Likes

Comments

När jag och Nalle var ute i det fina vädret stötte jag på några kastanjer som låg på gatan och självklart var jag tvungen att plocka alla jag såg. Man kan göra mycket fint med kastanjer. Så här gjorde jag:

Likes

Comments

Hur snygga är inte dessa handdukar...!? Blev helt kär när jag såg dem. Ska skynda mig till Åhléns för att se om det finns några kvar! De finns i olika färger och storlekar.

Skulle passa bra i vårt badrum:

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från vår hall som börjar komma iordning. Hallen här är ganska mörk tyvärr. Köpte också ett armeringsjärn på Bauhaus här om dagen för 60kr, kap om du frågar mig! Perfekt att hänga och sätta saker i, ungefär som en anslagstavla. Får ursäkta de dåliga bilderna men hinner inte ta fram kameran och greja..

Idag ska jag jobba till kl.17 innan det är dags för lite festligheter ikväll. Ha en bra helg! Puss

Likes

Comments

Hej på er mina läsare!
Idag bjuder jag på en bild på vår härliga soffa. Ovanför på väggen ska jag så småningom sätta upp en tavellist. Men först ska jag få tag på fler tavlor.

Det blir en lugn dag för mig och Nalle innan jag åker till jobbet ikväll.

Puss

Likes

Comments

​Äntligen har min tomatplanta producerat lite! Trott att den varit död antalet gånger kan jag säga... Men nu äntligen har jag fått några små tomater som är söta och goda. Min dag har varit riktigt dålig faktiskt. Den började med att en arg granne sa till mig att jag (och Nalle) inte fick vistas på gräsmattan för den tillhörde bostadsrätterna och inte hyres. Han kallade mig dum i huvudet när jag sa att jag kommer fortsätta gå där eftersom vår port på baksidan leder ut dit... Vilka människor det finns. Nu ska jag vända denna dagen till något bra!

Likes

Comments

Sååå förtjust i denna växt! Det bästa av allt? Den är lättskött! (jag lyckas ju alltid ta död på alla...) Denna storbladiga växt finns bland annat på Ikea och blomsterlandet.

Likes

Comments

​Fina rosor av en fin vän

Hela veckan lång jobbar jag på Media Markt. Trivs riktigt bra som sagt. Lägenheten är nästan klar. (okej jag blir ALDRIG klar) och mitt nästa stora projekt är att måla en Malm-byrå från Ikea mattsvart med chalk paint. Hittat en för ett riktigt bra pris som jag ska tipsa om!

Likes

Comments