Header

- Insperation

Jag vill ha en min kamel färgad kappa, dricka en kaffe på ett café med mina bästisar och bara njuta! Hösten är bättre när man njuter av den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, Nu har Emma precis åkt hem från mig. Det bästa som finns är när hon kommer och vi kan prata ut om all skit runt omkring oss! Nu ska jag duscha och sedan plugga innan jag måste sova..! Hoppas ni haft en härlig dag, pussar&kramar

Likes

Comments

- New Stuff

Nu har jag precis varit och hämtat ut ett paket som hamnade i affären idag. I paketet låg min alldeles egna kamel färgade kappa från Only. Såå grymt nöjd, även fast jag ser ganska liten ut i den! Det som är extra kul med just denna kappan är att det inte är någon jag känner som har en liknande kappa och att färgen är så modern. Klicka här här att komma till kappan. 

Likes

Comments

- Insperation

Hej allihopa! Är så grymt trött på kalla gråa Sverige. Snart åker jag i och för sig iväg till Abu Dhabi men ändå.. Här kommer några flashbacks från underbara Seychelles.

Likes

Comments

- My days

Hej goingar. Måndagen är äntligen avklarad! Men Usch så kall den var. Jag har verkligen fryst hela dagen. Jag kommer ha sååå mycket plugg denna veckan. Imorgon har jag dock en ganska kul grej framför mig, vi har pitch om vårt företag (En tävling om att marknadsföra sitt företag i ett föredrag) och jag hoppas det kommer gå bra. Imorgon ska min grupp också på en kurs om säljande och ägande av UF. Skolan tar över mitt liv just nu! Hoppas ni har haft en bra måndag och att eran vecka blir super bra, pussar&kramar

Likes

Comments

Alla har vi något som sänker vårt självförtroende. Idag har varit en dag där jag bara känt mig som en skräppåse. Att jag aldrig är bra nog, är den mening som gått om och om i mitt huvud hela morgonen. Att jag aldrig kan vara bäst eller endast bra på en sak. Usch vad det gör ont. Att alltid tävla mot en annan tjej, även fast jag inte ser henne, det är jobbigt. Jag har inte den orken att alltid försöka vara bättre än hon. Men jag kan aldrig ge upp för då förstörs mitt självförtroende helt, och det kommer påminna mig varje dag. Jag har försökt att stöta bort problemet men det är som att tanken hemsöker mig och vill få mig må dåligt, varje jävla dag.

Ni får endast se min bra sida på sociala sidor, men nu vet ni, jag är också en person som har paronida tankar som hemsöker mig varje jävla dag.

Likes

Comments

Bora Bora

Alla människor kan behöva ett ställe att slappna av på ett tag. Bora Bora är det stället där jag skulle vilja koppla av. Det ser så grymt häftigt ut och underbart. Vem skulle någonsin tacka nej till detta?

New york

Stora skyskrapor och massa shopping, det låter som musik i mina öron. Man ser alla dessa häftiga bilder från staden de flesta vill besöka. Tänk att bara för några dagar få uppleva livet som tjejerna i Sex in the City.

Likes

Comments

Hej allihopa, hoppas ni haft en härlig morgon! Imorse vaknade jag upp i Arvids säng, Det var längesedan och jätte mysigt. Idag har vi tänkt att ta det lugnt, kanske gå ut och gå, plugga och bada jacuzzi. Hoppas ni får en fin lördag, Pussar&kramar

Likes

Comments