Header

- New Stuff

Hej, Nu är jag hemma tillsammans med Arvid efter en dag på stan. Fick med mig en bad handduk hem som jag hade tänkt att ha i Seychellerna. Är iallafall super nöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- Tips

Ser så många tjejer köpa dessa grymt snygga jackor. Själv är jag så grymt sugen på att köpa en mörk grå. Vilken är eran favorit?

Likes

Comments

- My days

Nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att gå till banken åt mitt UF företag! För er som inte vet vad UF är så är det ett företag man kan starta på gymnasiet, som ett gymnasie arbete. För mitt företag går det förövrigt väldigt bra!
Hoppas ni får en bra dag, pussar&kramar

Likes

Comments

- My days

Hej alla! Idag har varit en fullrullad dag. Hade så fullt upp att jag helt glömt av att blogga. Först hade jag en lång dag i skolan och direkt efter stack jag till simhallen för att träna. Påvägen hem smsade Emma (K) mig och undrade om jag hade tid för att ta en promenad vilket jag hade så nu är jag äntligen hemma igen! Det var så skönt att träffa Emma igen och fått prata ut om alla problem, skulle aldrig klara mig utan henne! Men nu hörni måste jag ta en låång dusch för att koppla av och så jag hinner bli lite trött innan jag måste sova, så godnatt på er mina älsklingar så hörs vi imorgon. Pussar&kramar

Förlåt för den dåliga uppdateringarna idag!

Likes

Comments

Igår när jag och Arvid satt och kollade på film så ringde Arvids föräldrar från ingenstans. Jag hade ingen aning om varför och sedan satte Arvid på högtalaren och dom berätta att vi ska åka till ABU DHABI!! Känns helt sjukt. Jag satt verkligen vid telefonen med handen över min mun helt förstelnad och hur lycklig som helst. Så inte nog med att jag och Arvid ska åka tillsammans till Seychellerna om bara några dagar och så ska vi också till Abu Dhabi i December. Hur lycklig får man vara?

Likes

Comments

- My days

Det var en lång dag på jobbet men när vi satt i båten påväg hem så kändes det så härligt. Vi har vi precis ätit en middag som bestod av oxfilé & potatisgratäng vilket var helt underbart! Nu ska vi sätta oss och äta popcorn och kolla slut på filmen Micke och Veronica! Hoppas ni haft en bra lördag mina snyggingar, pussar&kramar

Likes

Comments