Header

- My days

Sitter just nu hemma i nathalies lägenhet ensam med mina bästa tjejer & kollar på film med massa tacos och ska sedan sova här! Kan de bli bättre?

Haft en jätte härlig dag, hunnit träna och träffat Arvid innan jag hamnade här. Nu ska jag återgå till tjejerna, pussar&kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- My days

Ligger just nu i sängen med Arvid och kollar på Beck med tända ljus, ansiktsmask och Ben&Jerry. Kan de bli bättre?

Likes

Comments

- My days

Just nu är jag ute på Arvids sommarställe. Har varit här hela dagen och hjälpt dom både städat och flytta in. De är första gången dom ska sova över i deras nybyggda sommarvilla. Huset är såå drömaktigt, tror faktiskt jag kommer spendera hela min sommar i detta huset.

Likes

Comments

- My days

Sitter just nu på bussen påväg till Arvid för att hämta upp han från skolan. Sedan ska vi spendera helgen hos honom, mysigt!

Likes

Comments

Som min rubrik lyder så vill jag ta upp detta på min blogg. I helgen reagera jag väldigt mycket på ett inlägg på twitter där en kille jag känner blev uthängd väldigt hårt. Han hade gjort en Vine där han gjorde en väldigt taskigt sak mot en tiggare(detta var för två år sedan). Visst kan man reagera när någon gör som han gjorde men inte på det sättet då han fick grymt mycket hat och mordhot från folk som då sätt inlägget.

Jag tycker inte man är en bättre människa om man hänger ut folk som gjort något dåligt för tre år sedan utan tycker rättare sagt tvärt om, att dom värre än personerna dom hänger ut.Detta är bara två av alla kommentarer som skrevs under inlägget. Helt JÄVLA brutalt tycker jag. Ska man verkligen bli utsatta för såna här kommentarer om man gör en dålig sak som var för flera år sedan.?

Det jag tycker är mest fel i denna situationen är personen som skrev tweeten. Man kan inte sitta och leta efter misstag folk har gjort för att sedan kunna hänga ut dom och uppmuntra andra att tycka dåligt om personen.
Är du en bättre människa när du skicka så mycket hat till ett misstag, tänk på det?

 Blir du bättre människa av att hänga ut en person och uppmuntrar folk att ge han hat kommentarer för ETT fel han gjort. Du har inte rätt till att stå och kränka honom pga det. Du känner inte människan, han kan vara helt annorlunda nu.

Du kan reagera på det men du har ingen rätt att hänga ut personen för det. Du kan i sådana fall säga till personen att det var fel men du behöver inte visa upp misstaget för en hel jävla publik och uppmuntra dom att tycka dåligt om personen i fråga.

Så tänk på det du skriver och det du utsätter människan du skriver om för. För jag vet att ingen skulle må bra av att få sånna här kommentarer och själv skulle jag kalla detta för nätmobbning.

Likes

Comments

- My days

Hej, ännu en ledig dag för mig o inte nog med det så är det undebart väder ute. Detta har varit som ett litet mini lov för mig vilket har varit grymt skönt!
Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att Emma ska sluta skolan så jag kan möta upp henne! Har inte träffat min Emma (R) på hur länge som helst så ska bli så kul att få vara med henne idag och snacka om allt som hänt. Annars är inget planerat mer än att jag ska passa min lill-syrra ikväll.

Hoppas ni får en bra Tisdag i sol skenet! Pussar&kramar

Likes

Comments

- My days

Idag har jag haft en "ledig" måndag, nästan! Hade bara utvecklingssamtal vilket i övrigt gick väldigt bra. Efter samtalet mötte jag upp Stina i stan och gav henne sälskap när hon skulle äta sushi.

När jag kom hem från stan hann jag inte göra mycket innan jag skulle möta upp Johanna för att dra till gymmet. Vi körde både cykel och core och jag har aldrig tagit i så mycket som idag. Hoppas verkligen jag har lite träningsvärk imon så jag kan känna mig lite stolt!

Hoppas ni alla haft en bra måndag, pussar&kramar

Likes

Comments