Header

- My days


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- My days

Nu är jag i Kinna, hade tänkt spendera helgen här vilket kommer vara väldigt relaxing! När jag kom hit började vi med att mysa framför homeland och sedan gick min gentleman ner för att göra middag medans jag somnat i soffan.

Nu ska vi lägga oss i sängen för att sova lite. Har inte sovit ut på evigheter, så de längtar jag efter! Pussar & kramar


Likes

Comments

- My days

Sitter just nu påväg hem från stan. Stannade kvar i stan efter skolan för att vara med Stina. Vi hade super mysigt även fast vi båda var väldigt trötta! När jag kommer hem ska jag försöka ta mig ut o träna om jag fortfarande inte är alldeles för mätt.. Ätit alldeles för mycket idag!
Kramar och pussar!


Likes

Comments

- Outfit
2015 - träning

Detta är första året då jag faktiskt börjat ta tag i min träning! Har till och med utmanat mig själv för stora Göteborgs varvet iår, vilket är lite skrämande.  Här är några utplockade träningskläder jag gillade. Tryck på plagget för att hitta plaggen.

Likes

Comments

- My days

Sitter just nu i min älskade säng med lite musik och Arvid i mina hörlurar. Bra slut på en bra Onsdag.

Likes

Comments

- Insperation

Min största längtan är att få flytta hemifrån, få starta ett eget liv kanske med den man älskar och få dekorera inreda precis som man själv vill.

Att ha mycket kuddar & små lampor och lite varmare färger älskar jag. Vill absolut inte bo i ett vitt och kallt hem men inte heller ett alldeles för färgstarkt hem. Kräm färger, grått, vitt och svart passar alldeles utmärkt för att få ett varmare hem enligt mig!!

Jag har i hela mitt liv bott nära havet och det vill jag fortsätta att göra fast kanske i dom varmare delarna av världen.

Likes

Comments

- My days

Haft en helt normal måndag. Började med en lång dag i skolan, Bokstavligt talat sprang hem för att sedan fara till gymmet. Körde två hårda pass idag. Börja med spinning och efter det var det core. Aldrig tagit i så mycket som idag..!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite. Kramar och pussar!


Likes

Comments

Min absoluta favorit just nu. Ett tips till alla där ute som har musiktorka är att kolla på spotify´s olika listor för det finns faktisk bra musik där med.

Likes

Comments

- My days

Ligger just nu bredvid Arvid i sängen, vi har precis kollat på lite homeland tillsammans och nu sitter han och läser en bok medans jag bloggar och kollar runt lite på internet. Känns verkligen så skönt när jag kommer till Arvid för allt är så lugnt och stilla här. Man kan öppna ett fönster här och det ända man hör är verkligen inget annat än en fågel kvittra, hemma när jag går utanför dörren hör jag bara massa bruller av bilar och bussar. Att komma hit är som terapi.

Idag finns inga bestämda planer förutom att jag ska åka hem på kvällen! Hoppas eran dag blir bra, pussar och kramar.

Likes

Comments

- My days

Nu sitter jag på bussen påväg till Kinna för att ta hand om min sjuka pojkvän. Hur bra flickvän är man inte om man åker såhär tidigt! Men det ska faktiskt bli mysigt att ta hand om han. Hoppas eran dag blir bra, pussar o kramar


Likes

Comments