Header

- New Stuff

 Om ni läste bloggen igår så såg ni att jag var inne i Göteborg igår med Arvid och att jag hade med mig en shopping påse. Nu tänkte jag visa upp de nya plagen till garderoben.


Vitt Linne - Gina Tricot, Jag älskar alla basic grejer jag kan hitta. 

Tub kjol - HM, En sak som alltid saknats i min garderob och som man kan ha till allt


Dr.Denim - Fiorucci, mina älsklingar är tillbaka igen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- My days

Känns som att jag har plugg alla dagar i veckan, det suger verkligen.. Men finns inget vettigare än att göra det man behöver..

Likes

Comments

- My days

Idag har jag bara slappat. Jag sa hejdå till Arvid rätt tidigt för han skulle iväg med några kompisar. Efter någon halvtimma kom Jakob förbi och vi va hemma och bara pratade massa skit och åkte moppe för att jag skulle köpa pluggsnacks för måste plugga ikväll.. Nu ska jag ut och ta en spring runda och sedan ska jag ha söndags spa.. Haha!

Likes

Comments

- My days

Planerna för att äta på avenyn gjordes om för vi var alldeles för mätta efter vår sena lunch. Så vi fortsatte gå och kom sedan till super rullband. Nu sitter vi här och har det super mysigt.


Likes

Comments

- My days

Nu är vi påväg till avenyn för att äta lite god mat!Likes

Comments

- My days

Nu ska jag och Arvid åka in till stan för att äta lunch kolla kläder och kanske äta middag på en fin resturang!


Likes

Comments

- My days

Idag är det den dagen vi alla längtat efter! Haft en lång och tuff dag i skolan men jag såg fram emot att Arvid skulle komma och hämta upp mig vid skolan att så dagen kändes inte lika lång som den egentligen var. Nu är vi hemma och passar mina syskon och gjort lite mat och mys.


Likes

Comments

- My days

På min och Emmas promenad pratade vi om hur det verkligen är att börja gymnasiet. Jag har verkligen inte vant mig ännu och jag har inte vågat komma ut ur mitt skal med kompisarna för jag typ är väldigt skraj för det. Men jag ska försöka att börja tänka mindre och försöka vara mig själv mer.
Likes

Comments

- My days

 Nu är jag hemma och gör lite mat till min kära familla! Idag har bara varit skola skola skola. Hade ingen ork att stanna i stan idag så jag tog bussen hem tillsammans med Freddan för att komma hem och sätta på mig mjukisar. Idag åkte Arvid på klassresa utan mobiler så min mobil känns lite tom men men. Jobbigt att ha distans förhållande ibland, men alla saker har både nack/fördelar. Ikväll ska jag ut och ta en promenad med Emmsan för har knappt pratat med henne heller pga hennes as pajade telefon, haha!  Hoppas ni har det bra iallafall!!

Likes

Comments

- Mixed

För det är du så vill jag vara så nära som jag kan
kan springa flera dar tills jag kommer fram
du är den enda jag vill ha, i hela världen.

För det är du


Likes

Comments