Header

- My days

Idag var Victors 16 års dag så hans familj hyrde vattenskotrarna på donsö så körde vi alla lite. Jag som är helt orädd när de gäller sånt lyckas såklart välta hela skotern upp och ner men ja o Arvid skrattade bara efter haha!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- My days

Snabbt text inlägg för att uppdatera bloggen lite. Idag har jag varit med Alice hela dagen och sedan har jag varit på grannön och spelat fotbolls match barnen mot vuxna vilket var super kul. Efter det tog jag och Alice och simmade lite och jag gick senare för att träna lite själv för att få ut lite aggression. Dagen slutade med film hos Arvid.

Min mobil laddade ut innan jag hann blinka så jag tog INGA bilder under dagen sry..!

Men idag fyller min super bitch till bästis 16 år o då blir de väll inte bättre med en liten bild på oss två. Jag och Emma har varit bästisar från vi va små ( räkna med ett litet glapp ) haha. Men hon finns alltid där för mig och jag saknar verkligen henne något enormt. Tack Emma för att jag får ha den bästa bitchen som bästis. Jag räknar med att vi ska sitta tillsammans två tanter en dag jag med rosa hår och du med en rock sleeve.


Likes

Comments

- My days

Haft en bra dag idag. Helt fantastiskt väder med sol och bad. Vaknade upp i ett äckligt tält imorse och nästan direkt när jag kom hem gick jag ut för lite träning. Det var så skönt att få träna för nu har jag varit lite slö på den fronten. Efter träningen gjorde jag iordning mig för lunch på resturang där vi mötte upp våra gäster som ska sova här inatt. Efter det har jag varit med dom och vi har ätit gott och Hedda kom förbi och spela lite kort och åkte lite båt osv. Nej men i övrigt så har dagen varit fantastisk.

Bilder från dagen

Likes

Comments

- My days

Idag har jag varit med bara Victor och Alice. Vi hade super mysigt o badade och åt glass o pratade en massa! Senare under dagen träffade vi Adam och Hedda o var och myste runt med dom. På kvällen var jag ensam med Alice. Det är så mycket jag känt att jag måste få ut och prata med någon, mer än så kan jag inte säga heh.
Likes

Comments

- My days

Bad bad och ännu mer bad.

Likes

Comments

- My days

Ett inlägg om dagen på g här!? Vakna super tidigt av att Arvids föräldrar ringde o väckte oss för frukost, så ingen sömn för Lovisa den natten heller.. När vi kom dit så åt vi sedan var det direkt till båten för att åka till Marstrand. På Marstrand åt vi lunch och kollade i dom super fina affärerna och sedan tog vi båtarna iväg till en ö lite längre bort där vi kunde hoppa från jätte höga klippor ner i havet. När vi kom hem så åkte jag till Jakob för att han skulle köra lite vattenskoter med mig. Det var så kul men fick tyvärr inga bilder på de..

Bilder från dagen
Likes

Comments

- My days

Haft en super dag idag i Trollhättan med nära och kära. Jag och Arvid tog färjan och tåget dit och nu sitter vi snart på färjan hem. Det har varit super varm dag utan bad så jag o Arvid ska hem och bada ett extra långt kvällsbad!
Likes

Comments