Header

- Travel

Haft det jätte bra här paris dom två dagarna som gått! Staden är finare än väntat och verkligen en dröm stad!! Jag har hunnit göra lite turist grejer som att se eifeltornet, triumfbågen, sacre cœur och faktiskt hunnit shoppa lite granna. Hoppas ni har det bra där hemma, puss!

Tre bilder från min och pappas typiskt franska frukost uppe vid sacre
-cœur

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- Travel

Nu åker jag snart iväg till Paris och eftersom jag är utomlands så blir det svärare för mig att uppdatera bloggen, men jag ska försöka så gott jag kan!

Ha det så bra puss

Likes

Comments

- My days

Snart kommer Arvid och hämtar mig.! Idag ska vi iväg med hans båt till någon mysig ö vilket jag verkligen ser fram emot. Annars kommer min dag bestå utav packning inför Paris som jag och pappa åker till imorgon bitti, så förväntansfull!!

Hoppas jag kommer ihåg att uppdatera bloggen underdagen med iallafall bilder!

Likes

Comments

- My days

Förlåt för sen uppdatering men min religion inlämning har tagit väldigt lång tid och jag är fortfarande inte klar! Jag har aldrig hållt på så länge med en inlämning som denna, It's killing me!!

Idag har det varit lindås loppet i skolan. Lindås loppet är en tradition på min skola där man ska springa 5 km och ta tid. Jag kan bara säga att jag inte var i dagsform. Jag brukar springa ungefär 2 minuter snabbare denna rundan men idag så ville inte kroppen vilket gjorde mig jätte besviken på min presentation.. Men jaja jag vet ju själv att jag kan bättre så de är bara att träna vidare! Ne nu måste jag tillbaka till so arbetet och slutföra det! Godnatt bloggisen

En fruktansvärt ful bild från uppvärmningen innan starten..!


Likes

Comments

- My days

sitter och pluggar med Emma just nu. Sista inlämning i grundskolan! Det leder mot sitt slut nu, helt sjukt!


Likes

Comments

- My days

Jag och Arvid hade en jätte mysig dag inne i stan! Jag fick köpt min bal klänning, äntligen! Det var något fel på mitt kort sist jag tänkte köpa den, men nu funkar det igen!! Sedan har vi bara gått runt o kikat i lite olika affärer & ätit sushi och bara myst. Nu ska jag sätta mig och försöka göra klart lite skolarbete, puss!

Bild från sushin för tog inga andra innan min mobil do
g!!

Likes

Comments

- My days

Nu är jag påväg in att åka in till stan för att träffa min älskling! Han behövde lite smakråd så tänkte hjälpa honom lite!!


Likes

Comments

- My days

Har personligen haft väldigt mycket otur idag men som tur är har jag varit med Emma som verkligen hjälpt mig igenom dagen. Haft en väldigt lugn skoldag, man märker verkligen att skolan håller på att ta slut nu när man inte har någonting att göra på lektionerna längre! Efter skolan drog jag med mig Emma hem och vi löjlade oss och gjorde massa jätte roliga videos med olika peruker osv. Nu har Emma åkt hem och jag hade tänkt att städa iordning på mitt sjukt stökiga rum och sedan ska jag nog börja skriva på min sista inlämning innan sommarlovet, helt sjukt!

löjligt fula, bild från håltimman!

Likes

Comments