Hey guys, hoppas ni mår bra, no karma 😂.

Så senaste tiden har jag varit lite upptagen med och vara social mot vänner, familj, skolan och sedan har jag vart upptagen med lite appointments (besök hos doktorn). Var hos doktorn idag och han sa att jag får börja träna men om det gör ont ska jag ta det lugnt (wehooo)

Men nu ska jag berätta om något jädra kul. Ikväll hade vi senior night, det är sista matchen för säsongen och för alla seniors som kör den sporten dessutom anordnade skolan en "Breast Cancer Awareness". Hela skolan bar rosa kläder, satte upp lappar på skolan och sprang runt med hashtagen BlockOutCancer sedan auktionerade de ut en volleyboll. Hade en as trevlig kväll.

Förresten hörni så är det snart Halloween och hela skolan ska gå trick or treat och sedan har vi en fest. Kommer bli as kul. Ska sova nu då jag ska upp tidigt imorgon, ingen rast ingen ro här inte.

Sov goott, love you all 😘Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellooo!! Hoppas ni mår bra, inga skador, inga sjukdomar ingen karma. ❤ jag mår toppen bara lite trött.

Borde egentligen inte vara inne på internet men kände att jag behövde ta en paus då jag i stort sett bara pluggat hela dagen. Imorse vaknade jag kl 07.00, tog på kläder drog till skolans matsal, åt frukost och sedan gick jag hem för o packa väskan och finslipa utseendet (lol). Går i skolan från 08.30 till 15.30 varje dag. Eftersom basketsäsongen inte har börjat än och jag inte spelar Volleyball längre så har jag "study hall" I 2h och 30 min tills det är middag. Har haft intensivt pluggande hela dagen och efter middagen gick jag hem för och studera ännu mer. Anledningen till allt plugg är pågrund av att det är slutet på Quarter 1 vilket menas med att alla läxor som inte är inne ska skickas in och alla prov som missats ska vara gjorda. Har tre prov då alla freshman,  sophomores och juniors ska göra ett extra test som kallas "psat".  Klockan är lite efter 22 här så jag ska gå och sova nu så jag orkar med skolan imorgon. 

God natt ❤

Likes

Comments

Hej, detta är mitt första inlägg på bloggen och då tänkte jag rent allmänt berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Lovisa, jag är född den 25 April 1998. I början på augusti månad 2015 flyttade jag till USA, Utah för High School, basket och för att få en ny början (American dream). Familj är något som betyder väldigt mycket för mig då de är dem som gjort att jag kommit så här långt, utan dem är jag inget. 😊

Jag har två systrar, en tvilling och en äldre som är 23 år gammal (Linn och Linda). Sedan har vi mina fantastiska föräldrar, Liza och Lasse❤ Hade även en vattengroda men han dog tyvärr innan jag flyttade hit.

Kommer uppdatera inlägg när jag har tid då man är väldigt upptagen här. Kommer börja skriva om hur en vanlig dag ser ut för mig och sedan berätta hur mina helger brukar vara. Inom sin tid kommer jag även berätta hur skola, sporter och gemenskapen är här och hur det är uppbyggt. och efter det kommer jag uppdatera om hur mitt liv ser ut dag efter dag. Enjoy guys, I love you❤


Likes

Comments