Header

FY FAN vad jag är trött, som vanligt... eller snarare mer än vanligt. Det här blir ännu ett sådant där personligt inlägg där jag skriver av mig. Då jag är så jävla trött känner jag att det här inlägget kommer bli, tja, random, udda (you name t). Men känner för att uppdatera och då gör jag det. Har gått och blivit sjuk (utöver sjuk i huvudet då), feber vet ej, kanske lätt, och typ svullen/ont i käften och halsen, inte najs.

Vad som inte heller är najs är killar som sitter och tar selfies på snapchat och skickar med en där bara pga ute efter trekant, thanks but no thanks! Men nu ska jag kolla porr sen blir det förmodligen sova, puss och ha en fin natt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God kväll, har ni haft en bra dag? Min har varit bra på vissa sätt, mindre bra på andra (har skrivit ihop ett inlägg angående en specifik sak gällande idag, men publicerar det nog imorgon eller på onsdag), tänkte ta upp det här med snubbar från Tinder, ikväll om en gång som en kille skrev att han skulle polisanmäla mig.

Minns faktiskt inte när detta var, men var ett bra tag sedan i alla fall, matchade med en snubbe från where ever och började snacka allmänt/vanligt/chill, ja ni förstår nog? Sen vet jag inte om han fick för sig att han skulle börja jiddra (alltså driva, ''skämta'', ködde, you name it) eller om han tog något och fick en snedtändning men plötsligt spelade eller rentutav blev den här killen fett wierd och arg??

Har ju liksom bara bilder på mig på Tinder, men fejk påstod han att jag var i alla fall, försökte förklara att jag är jag liksom och att bilderna är på MIG men gick inte hem i hans skalle (så länge han inte drev då, vette fan alltså med tanke på att han ändå skrev vanligt till en början, men aja), han drog till med att han skulle polisanmäla mig för att vara fejk i alla fall, sen tog ha bort mig och där slutade vår lilla kärlekshistoria. Någon polis-anmälan blev det inte vad jag vet, sjuk verkade snubben på ett eller annat sätt vara i alla fall.


Likes

Comments

Godmorgon fina! Hoppas ni mår bättre än mig... vaknade tidigt idag, redan runt 07 med en ganska olustig känsla i kroppen. Hade på känn att min (eh före detta) kärlek tagit bort mig på Snapchat och när jag kollade då tanken på att jag inte sett hans story i mitt story-feed på ett litet tag slog mig så visade sig att magkänslan stämde.

Han hade alltså tagit bort mig.

Trodde verkligen att det kunde bli vi for real, men nä så ångrar att jag skrev till honom att han är bättre än en kebab på bakfyllan. Tar tillbaks det! Kebaben är bättre och då menar jag inte bara på bakfyllan.

Likes

Comments

TANKAR & ÅSIKTER

God kväll, kära ni som kan tänkas ha hittat hit! Sitter faktiskt och tänker tillbaks på sommaren för två år sedan, hmm, ja, vissa tider i sitt liv har en svårare att släppa än andra, kanske är det något inom en som vill hålla fast vid... Något mer som florerar i tankarna är det här med män som drar sig i k*ken, snoppen, dasen... och visar upp det, nog är det nog jävligt (rent ut sagt) när det floreras så kallade dick-pics på Snapchat (eller medier överlag, för min del typ bara Snapchat), men när det tas till den grad där det görs offentligt??

DÅ, är ju gränsen nådd, alltså ni ser ju. Nej, ni kanske inte ser dasen för den tror jag inte ens får synas här på Nouw då det nog ej är tillåtet att flasha kön (vilket det egentligen inte är på Facebook heller, vad jag vet, där jag kom över bilden, men skit-samma) om någon vet vem människan på bilden är så ge honom en uppläxning tack, det lär behövas, tydligen...

Hänger jag, Lovisa, aka the Bitterfittis (alltså alter egot Bittefittan), ut honom nu? Njaa, det jag gör är att dela vidare bilder på så kallade odågor (som tex i det här fallet då ofredat med sitt kön!) som andra redan publicerat på internet, så om ni nu känner för att ta en lektion angående så kallat ''vett & etikett'' gör det med... människor som beter sig så här. Tack, på för... hu... nej hand*, tack på förhand.

Likes

Comments

TIPSAR

Av någon anledning tycker jag inte om bindor, så använder tamponger... och jag har enligt mig själv ett riktigt bra tips till er med mens som också använder tamponger, eller som kanske inte gör det men som vill testa.

Finns kanske många som tipsat om detta förut men jag har faktiskt aldrig sett det här tipset (vad jag kommer ihåg i alla fall).

Kom då på för ett tag sedan att glidmedel kanske kunde underlätta insättandet av tampongen/tampongerna så jag testa med mitt Fifty Shades-glidmedel från Lastbryggan.se, hjälpte det? Ja, det tyckte jag absolut! Så om ni har mens, kör med tamponger eller vill testa tampong så tycker jag absolut glidmedel = the shit! <3


Likes

Comments

SEX & SAMLEVNAD

Hej fina! Ber om ursäkt fö eventuell så kallad too much information nu men tänkte faktiskt berätta vad jag gör, min blogg är ju trots allt min blogg och här skriver jag om en hel del som faller mig in. Sitter faktiskt och kollar på kulor, som man gör knipövningar till muttan med! Tycker de är riktigt snygga faktiskt, vad tycker ni? Ja ni ser ju på bilderna nedan.

Nu tänkte jag faktiskt skriva till företaget i fråga och fråga om de hade tyckt de varit kul om jag gjort ett lite mer utförligt inlägg och möjligtvis länkat till produkterna i fråga, kanske till och med fler produkter? Ja vi får se! I så fall kommer ytterligare inlägg om dessa.

Stay tuned ;-)

Likes

Comments

MUSIK

Spelas på repeat här hos mig.

Ingen lek med mig - Felicia Aweklew & Zeana (OFFICIAL LYRICVIDEO)


Likes

Comments

SOCIALA MEDIER

Fördomar och förutfattade meningar, negativitet och hat. Fy fan vad jag är trött på det. ''Du verkar så stolt'' skrev en kille till mig för bara ett fåtal timmar sedan, med negativ laddning i meningen och inte minst ordet stolt. Men stolthet, stolt, är jag det? Är jag verkligen stolt eller är han ute och cyklar?

Han är inte det, han har rätt. Jag ÄR stolt och det tänker jag ej sticka under stolen med. Men mest är jag tacksam för att leva det liv jag gör, att bo i Sverige (hade förmodligen varit lika tacksam över att bo i ett annat I-land med dem, ha tak över huvudet när jag känner att jag vill ha det, boende. Är verkligen tacksam över det och det är en tacksamhet som jag bär med mig hela tiden. Att jag dessutom har mat att äta, och annat gott (som jag för övrigt äter ofta men i små mängder), att jag kan gå ut när jag känner för det, att jag kan resa utomlands (förutsatt att jag har ekonomin till det)... ja sånt...

Jag är glad och, nu kommer det igen: tacksam över att jag har människor som bryr sig, en del kanske inte alltid visar det, men de väl ändå en väl liksom. Och sen har vi de bryr sig på ett icke bra sätt. Folk som säger att ens uppdateringar är konstiga, pinsamma och ditåt, men som ändå kollar och gjort i säkert flera månader, om inte år till & med? Hur fan går det ihop, sitta och tycka nån är konstig, äcklig och pinsam men ändå följa personen? What...

Känner att det då liksom är uppenbart att de ändå ser någonting i ens uppdateringar, alltså något utöver irritationen och ''hatet''. För jag menar om det är ren och skär irritation det handlar om, då hade jag fått block (vilket jag säkert fått mer gånger än vad jag vet). En annan gång för inte många veckor sen var det en annan som skrev till mig att jag är äcklig. Jag frågade om det har hänt/händer att han är i närheten av mig när jag är ute på stan och så där (jag visste ej vem han var och vet därav ej hur han ser ut), men nix: ''jag skulle aldrig gå i närheten av dig!'' fick jag till svar.

Men dåså, skönt för oss både liksom, så vad var problemet då? Jag frågade och fick till svar ''du är äcklig!'' (jepp han skrev det igen). Men alltså wait what, vadå äcklig? Sitter en människa som aldrig varit i närheten av mig, som enbart sett mina bilder och min text att jag är äcklig? Jepp, don't know why men någon kanske hade en dålig dag (denna någon var inte jag.) ;-)

Kanske att det sticker i folks ögon att jag har x antal tusen följare för att jag är ''fjantig'' (konstig/snuskig etc) men det är liksom det som är grejen, att jag varit mig själv och visat det. Men när jag skrivit lättsam har jag liksom varit för lättsam = fjantig, konstig, pinsam. När jag varit allvarlig

HUR FAN SKA MAN BETE SIG RIMLIGT I LILLA LANDET LAGOM AKA LÅNGA LANDET FALUKORV DÅ? Inte fan vet jag och jag orkar knappt bry mig. Nej, för på mina sociala medier hör inte skitsnack, onödigt ''hat'' och lösa irritationer hemma. Och egentligen inte på sociala medier överlag heller, MEN på mina SKA det spridas kärlek. Här får vi som hänger här tycka vad vi vill om andra människor, MEN är det negativt håller vi det för oss själva. Annars är det liksom hasta la vista och kickas ut ur gänget (<3) liksom. Klart man får vara bitter, men inte fan är det ok att sitta och vara elak for no good reason.

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att Justin Bieber är ögongodis? Och jätteduktig på att sjunga? Justin, jag diggar din musik! Nu kommer ju inte Justin läsa det här, men kände ändå att det kunde vara fint att skriva...

Sitter och lyssnar på den här versionen av Despacito nu, riktigt svängig I think! <3


Likes

Comments