View tracker

Nu har det varit mycket på gång de senaste veckorna med både skola, födelsedagar och annat skoj! Igårkväll förstår ni fick jag och många andra äran att få lyssna till en av Sveriges främsta triathlon utövare, JONAS COLTING!
Vilken föreläsning! Så jäkla bra var han och herregud vad snabbt orden flyger ur hans mun, men trots detta höga tempo hängde man alltid med och förstod vad han menade och sa. Himla häftigt att en människa som pratar så fort kan komma ihåg allt som ska sägas, helt fascinerande :) Rekomenderar denna föreläsning starkt, känner igen sig i mycket av det han säger om ni frågar mig!
Stort tack till Jonas för att vi fick lyssna!

Nu är det dags att krypa ner, imorgon blir det konditionstester i skolan, One Mile Walk och Beeptest!!

Godnatt!! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilmas ekologiska knäckebröd från Fjällbergets Bageri är de nya knäckebrödsfavoriter hemma i skafferiet! 👌🏻✨
Nackdelen är att de tar slut alldeles för fort, vilket är bra betyg, för det är så otroligt goda!! 😍
Rekommenderas starkt att provas :)
Dessa knäckebröd kan ni finna i hyllorna hos bland annat Coop och ICA.

Likes

Comments

View tracker

TVÅTUSENSEXTON!!
Nytt år betyder nya möjligheter! Dessutom är snart första terminen på universitetet avklarad, tänk vad tiden går! 2016 ska bli året som fylls av nya erfarenheter, till exempel så ska jag den 25 januari börja prova på thaiboxning! Älskar den peppande känslan som boxning ger så ska bli otroligt spännande att prova på!! Dessutom ska jag som jag nämt i ett tidigare inlägg åka på min första träningsresa 👏🏻 och inte nog med det så kommer Rickard Nordstrand att vara på plats, VM mästaren i thaiboxning, peppad till tusen!!!!

Årets första träningspass inleddes idag med pappa och kan ju meddela att spykänslan var nära men oj vad skönt man mår efteråt! Nu återstår det bara lite käk sen blire ett släng i soffan! ✌🏻️

Likes

Comments

Då var det dags för årets första julbord! Om några timmar sitter man säkert i matkoma, man lär sig aldrig! ;)

  • 120 readers

Likes

Comments

Nu är det bokat! 23 april bär det av till Portugal för min allra första träningsresa, ska bli så otroligt spännande! Exalterad upp till öronen!! Att få chansen att träffa och lyssna till stora profiler inom träning och hälsa och få ta del av deras kunskap och erfarenheter, något jag verkligen ser fram emot!

Likes

Comments