Hittade alltså denna blusen på Zara i Köpenhamn i lördags!
Den är öppen i ryggen med sammets band som man knyter, mitt nya favorit plagg (vilket jag säkert kommer tröttna på lika fort..)
Tänkte skriva det här då många frågat varifrån den kommer efter alla bilder jag lagt ut med den!
Hittade den tyvärr inte på deras hemsida, men kan vara för att den inte kommit ut i Sverige ännu så ni får väll helt enkelt hålla utkik i deras butiker helt enkelt!
Jag har den i strlk small.

PUSS L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om man hittar någon som stannar uppe mitt i natten bara för att vara säker på att man är okej, någon som svarar på ens samtal kl 2 eller 3 eller fyra, någon som lyssnar på ens ständiga prat eller lyssnar på ens tystnad eller på ens ord med förståelse, då har man hittat någon som älskar en och det ska man verkligen uppskatta och vara tacksam för oavsett hur mörkt saker kan bli så ska man aldrig glömma det.

PUSS L

Likes

Comments

Igår åt jag, Liza och Lisa-Emilia på en mysig restaurang i Linné samt tog varsitt glas vin.
Tror det var någon italiensk restaurang då det i stort sätt fanns bara pasta rätter på menyn, men maten var riktigt god precis som sällskapet!

PUSS L

Likes

Comments

Igår fyllde en av mina nära vänner 18 hela år!
Först överraskade jag henne med blommor när hon satt på en restaurang med familjen (dessa planer smed jag och hennes mamma via sms)
Sedan firade vi henne på en bar på en avenyn som hette HUMM, aldrig besökt denna baren innan men Liza var tydligen stammis där så det var ett självklart val för henne.
Vi delade på en flaska vin och skålade in henne för vuxen livet samt skrattade en hel del.
Väldigt tacksam att jag har henne i mitt liv.

PUSS L

Likes

Comments

Jag vill verkligen åka på en roadtrip.
Jag vill sova på slitna motel.
Jag vill sjunga med till glada låtar samtidigt som jag åker bil.
Jag vill skratta med människor som jag älskar.
Jag vill se soluppgången i olika städer varje morgon.
Jag vill ta bilder på nya platser.
Jag vill äta på nya restauranger.
Jag vill gå runt osminkad med en toffs.
Jag vill verkligen åka iväg.

Puss L

Likes

Comments

Igår satt jag och Liza på kafémagasinet I Linné, och tro det eller ej så har vi bokat en resa bara vi två till Köpenhamn helgen efter denna! så otroligt kul och skönt med en tjej-helg!

PUSS L

Likes

Comments

Rotade runt lite i mammas garderob och hittade denna snygga kappan som jag matchade med en randig "pyjamas" skjota, kostym-bootcut och ett par klackar! (Förlåt mammaaaa)

PUSS L

Likes

Comments

har ni tänkt på hur stor skillnad det är från månad till månad? Så mycket som hinner förändras under en natt och så mycket som en gång var det som man levde för som idag inte betyder någonting alls.
Det jag vill säga är att känslor, problem, hjärtesorg, besvikelse och svek som idag äter upp dig kommer en dag vara någonting man inte reagerar alls på. Man kanske kommer att får en liten Flashback om det man gick igenom men mer än så är det inte för sekunden efteråt rullar man med ögonen och undrar varför man lät det ta så mycket onödig energi.
Låt dig själv ta den tiden du behöver att komma över något eller någon så länge du inte tappar bort dig själv under tiden och glöm aldrig att en dag, någon gång (snart.) kommer du vara över.
så under tiden får man hålla ut.

Likes

Comments

Jag och @Linngruvaeus har precis kommit hem ifrån en 6 timmars dag i backen!!
Om benen orkar så väntas Ikväll afterskii och andra festligheter, mår bäst.

PUSS L

Likes

Comments