Rotade runt lite i mammas garderob och hittade denna snygga kappan som jag matchade med en randig "pyjamas" skjota, kostym-bootcut och ett par klackar! (Förlåt mammaaaa)

PUSS L

Likes

Comments

har ni tänkt på hur stor skillnad det är från månad till månad? Så mycket som hinner förändras under en natt och så mycket som en gång var det som man levde för som idag inte betyder någonting alls.
Det jag vill säga är att känslor, problem, hjärtesorg, besvikelse och svek som idag äter upp dig kommer en dag vara någonting man inte reagerar alls på. Man kanske kommer att får en liten Flashback om det man gick igenom men mer än så är det inte för sekunden efteråt rullar man med ögonen och undrar varför man lät det ta så mycket onödig energi.
Låt dig själv ta den tiden du behöver att komma över något eller någon så länge du inte tappar bort dig själv under tiden och glöm aldrig att en dag, någon gång (snart.) kommer du vara över.
så under tiden får man hålla ut.

Likes

Comments

Jag och @Linngruvaeus har precis kommit hem ifrån en 6 timmars dag i backen!!
Om benen orkar så väntas Ikväll afterskii och andra festligheter, mår bäst.

PUSS L

Likes

Comments

Ännu en vecka (eller två?) utan inlägg. Vet faktiskt inte varför jag varit såhär inaktiv men har haft brist på blogg idéer och energi nu det senaste... MEN ska bättre mig nu när jag på söndag åker en 6 timmars bilresa till Sälen tillsammans med @Linngruvaeus !!
Är hur taggad som helst så kan garantera massor av bilder mellan söndagen till torsdag, håll utkik;)

PUSS L

Likes

Comments

min helg har verkligen varit riktigt bra, alltifrån mysiga frukostar till vin med mina närmsta, helt perfekt!!

Likes

Comments

det kommer ordna sig, det blir bättre snart.
Denna låten, så jävla bra.
Wow

PUSS L

Likes

Comments

im fucking gold, but if you prefer silver thats okay

PUSS L

Likes

Comments

Inatt sov jag hos min vän Melissa i Ulricehamn, måste säga att jag trivs väldigt bra i hennes sällskap<3
Vi har mest suttit och pratat skit och fikat på Borås alla möjliga cafér...

Skall nu vidare på lite festligheter hos min vän Fanny i Ljungskile, hoppas på en riktig rolig kväll med mina vänner!!

PUSS L

Likes

Comments

Jag grät några glas natten efter du lämnade mig. Några glas vin. Men jag minns inte riktigt hur många jag tog, kanske för att du just hade lämnat mig och jag gjorde allt för att inte minnas det.

Jag förstår först nu att det inte fanns något att glömma då det aldrig fanns där. Visst, det var inte så att jag låg i koma eller drömde alltihop, men det fanns aldrig där eftersom det aldrig var påriktigt.
För om det var påriktigt hade det väll aldrig slutat som det gjorde? Det är iallafall vad alla säger till mig nu i efterhand.
Och Jag vet att fastän vi talar samma språk och bor i samma land så kommer jag aldrig förstå varför du ljög och varför jag trodde på det.
Det måste stå i min panna "varsågod att ljuga mig rakt upp i ansiktet", för det var precis det du gjorde när du kollade mig i ögonen och förklarade hur livrädd du var att förlora mig.
Jag känner mig lurad, tom, ledsen, arg, sviken och besviken för att jag var såpass naiv.

Men jag är inte sårad, inte längre.

Det som gör mig mest ledsen är att jag någonstans innerst inne visste att han var för bra för att vara sann och att det han sa var för bra för att vara sant. Men VEM skulle lyssna på den magkänslan när man får kärleks förklaringar uppradade,komplimang efter komplimang och när någon annans skratt smittar på en sekund.
Visst är det läskigt att man inte har någon aning om vad man ska tro, lögn eller sanning? Lek eller allvar?vad kunde jag ha gjort annorlunda för att slippa denna känslan av otillräcklighet och vänner som med förståelse i blicken säger "han lurade verkligen oss alla".
Hur man vaknar klockan 3 på natten,vrider och vänder och konstant undra var jag inte tillräckligt för honom?
Så många som lär känna personen man träffar när det är slut, man lär känna den bättre då, man ser sidor man aldrig trodde fanns och får en bättre inblick i vem han är.
Så många andra killar man träffat efteråt och man lyssnar extra noga på deras ord för att avgöra vad som är lögn och vad som inte är.

Så jag Antog jag att drack dem glasen för att glömma det som aldrig fanns där. Dumt va?

puss L

Likes

Comments