Detta blev ett inlägg som glömdes bort. I fredags hade jag en liten reunion med några tjejer från klassen i Skogstorp. Det var supermysigt! Vi satt och grilla på (enligt mig) en av enskilstunas finaste platser.

Efter de blev de en spontan fest och vi åkte hem till Ellen och hade superroligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi spelade kubb, brännboll, lyssnade på livemusik (Rånda), satt framför elden, uppvaktade solnedgången och hade de allmänt mysigt. En av de bättre dagarna dethär året. Riktigt magiskt var de!

Likes

Comments

Lite seg dag, tog vilodag från gymmet. Har ist städat och plockat ihop lite kattleksaker jag fick hem idag.

Kl 16 börjar arbetspasset!

Sen har jag bakat dadelborrar (som kära Hanna lärt mig receptet på).

Ekologiska dadlar
Cashewnötter
Kakao

Likes

Comments

Så, nu har jag tagit en paus då jag ett tag där tappade motivationen att blogga. Det fanns liksom ingenting intressant med mitt liv att skriva om. Det hände för lite och jag funderade för mycket. Lite ups and downs osv.

Men nu ska jag komma igång igen. Liten recap då. Jag har äntligen kommit igång med träningen (denna gång ska de hålla i sig!) Enligt mig är de ett stort steg som tagits då jag äntligen lagt ner lagom mycket tid på att gymma så jag nu tillslut tycker de är roligt! Så nu är jag taggad att planera min träning och kost! Jag följer även slaviskt Mikaela Möller! Jag har köpt hennes kostguide och hon är en helt fantastisk trevlig och motiverande människa!

Du hittar henne här!

https://www.instagram.com/mollermikaela/
http://nouw.com/mollermikaela

https://www.youtube.com/channel/UCmbayaYnHnwf24dgQcXkneg


Annars så har jag från och med idag tagit ett beslut att satsa på något som kanske inte kommer gynna plånboken men psyket. Jag kände när jag var på skrivkursen för några veckor sedan hur otroligt mycket gladare jag blev på bara fem dagar. Det var skönt att träffa nya människor med samma intressen och få ett kreativt utlopp. Jag passade på lite spontant att söka till Konst 1 på Eskilstuna folkhögskola, bara för att liksom. Sen kom jag in. Och jag kände att jag blivit osäker på ifall jag ville gå på högskoleutbildningen jag sökt, och var osäker på om jag bara ville fortsätta jobba som innan. Så jag tacka ja nu. Ett år av konst. En paus från allt oroande om vad man ska bli. Ett år av roligt.

Det ska bli så spännande.

Likes

Comments

God eftermiddag! Jag tänkte ställa en fråga, ifall det är någon som läser den.
Hur gör du för att vara mer produktiv? Under jobbet så har jag alla tankar på de jag skulle vilja göra när jag är ledig. Alla idéer om att ta tag i saker jag vill göra mer av, eller lära mig. Men sen när jag är ledig faller man lätt för latheten. Motivationen är liksom inte där, oftast är inte heller någon av vännerna lediga så man kan hitta på något spontant där heller. Så min fråga är helt enkelt; hur gör du för att se till att vara produktiva på er lediga dag? Gör du listor? Hur gör du? Hur går du från wish till DO?Likes

Comments

Då var det dags för mig att försöka sammanfatta denna vecka. Under denna vecka har jag gått en skrivarkurs på Eskilstuna folkhögskola. Det har varit otrolig lärorikt och roligt. Kursen hette "väck din skrivarglöd" och det gjorde den verkligen. Att vara omringad av människor med samma kreativa intressen, att vara tillbaka i skolbänken för en vecka, att få känna en social samhörighet igen. Det har varit tufft men helt underbart. Jag har lärt mig mycket och främst knutit nya kontakter. Jag har fått suget av att börja lära mig igen, det som man tappat bort.

Igår hade vi lite fest. Ida, Patricia, Johan, Emil, Micke och Amanda. Supermysigt!

Likes

Comments

Bästa lillebror tog studenten igår!

Likes

Comments

Oj oj... idag är inte bra för kostschemat 😅
Först hade vi picknick med släkten i sundbyholm, de spelade även in bonde söker fru så vi stod och gluttade på de.
Efter de tog Micke och jag och hem och gick över vägen till Djurgården för nästa picknick. De var Hannas födelsedagspicknik, vi hade de mysigt och spela kubb och Poole-boll som Hanna och jag har döpt de till.
Efter de gick Hanna och jag ner till stan och åt spicy och prata gamla engelska-skolan minnen.

Myyyyys

Men imorgon är de back to business. Kost jobb och träning!

Likes

Comments

Riktigt usel på att uppdatera just nu. Iaf så har jag boxats med Ellen idag efter jobbet och även påbörjat en teckning till henne som hon kanske ska använda till en tatuering 😄

Likes

Comments