Tuff dag på jobbet idag med... det beror verkligen på var man är.
Promenerat 5an idag med mamma, Micke och Emil.
Solat med kissarna i gräset och fortsatt läsa i Life of Pi som jag påbörjade och hann läsa halva boken för ca 2 åt sedan...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var en tuff arbetsdag idag. Kort men händelserik.
Jag har annars hunnit bort till vcentralen och tittar på min tumme, gått 5an i Vilsta med Ellen och Patricia och tittat på Vem bor här med Micke (tack Hanna för tipset!)
Har även busat med kissarna massor. 💕

Likes

Comments

Har varit dålig på att dokumentera idag, men det har inte hänt massor idag heller. Jag har gymmat med Micke och tagit en liten promenad själv. Annars har jag inte haft någon lust att hitta på massor heller. Har haft en avslappnande söndag med Micke och kissarna. Ibland har man sånna dagar.
Har träffat Patricia en stund också och rastar kissarna på gården i solen.

Likes

Comments

Hunnit med två konstutställningar (Linda Wästerlund och Johanna Ljungqvist). Jag har tagit promenader, shoppat lite, myst kissar och lite mer. Har varit en underbar dag!

Likes

Comments

Helt sjuk värme idag! Idag har jag hunnit med en intervju (skräll haha) och även tagit en prommis med mamma i Vilsta. De var rent ut sagt lökigt. Men så mysigt ändå!
På kvällen så begav vi oss ut och grilla på Mickes land. Vi åt gott och lekte bolllekar!
(Vill även tipsa om min och Mickes grillade toast som vi gjorde som helt klart var godast av allas mat!)
Vi använde oss av:
Surdegsbröd
Avokado
Tomat
Prästost/herrgårdsost (ta de ni gillar)
Philadelphia
Babyspenat
(Vi hade inte med de, men lägg gärna till peppar och oregano!)

Släng på de på grillen och violá!

Likes

Comments

Idag fick jag hem min nya beställning av Womens best slimshake! Hade beställt hem mer åt mig, mamma och Ellen. Jag köpte hem smakerna cookies and cream och vanilj. Jag får dock blanda in den i dieten jag försöker rätta mig efter jag fått av träningscoachen. Det var en fick syn att se mig försöka cykla hem med två stora kartonger.

Sen har jag varit ute med kissarna mycket när det har varit så fint väder. Det är såna dagar som denna jag önskar att vi hade tomt eller balkong.

Likes

Comments

Blev inget inlägg igår då jag var sjuk och inte hade något att berätta om just den dagen.
Idag har jag jobbat, men de var tufft med virus i kroppen. Som tur var det en kort dag. Mot kvällen gick vi på bio på Royal och tittade på Your Name. Den var sååå bra! Animationen var amazing, musiken och handlingen också! Jag rekommenderar den varmt till alla! Den går även att ses på svenska eller på engelska.

Likes

Comments

Jobb men har blivit sjuk. 😷 efter jobbet åkte jag och hämtade ut min nya scratch map och har suttit och skrapat. Så trist att man inte har rest så mycket som man vill! Har så många planer var jag vill åka.

Likes

Comments

Riktig lat dag! Känner lite ånger att man segar bort den, men samtidigt behövdes de. Gå promenad, äta sushi och dumplings i solen med Micke och Emil, laga hemmalagad mat för första gången på länge, ta sig tid att mysa med kissarna och med varandra. En riktigt rehab dag. Imorgon blir de att återvända till livet igen och börja om ännu en vecka med jobb, intervjuer och annat.

Likes

Comments

Blev en våffelfrulle och en promenad med Micke. Vi letade #geocaching och hittade en!
Efter de så var jag på kalas och firade Gittan och Alex!
Nu drar vi, hela familjen hem till mina föräldrar. Prinz tar hand om sin lillebror och presenterar honom för de andra kissarna och vi ska kolla Alien.

update: vi åt vegetarisk kebabtallrik och balansera lite lina.

Likes

Comments