Det her varit en så bra helg. Eller helgen har ju varit i toppar och dalar men min topp var definitivt att sitta i sängen och kolla på #metoo manifestationen i Stockholm. Jag kände/känner mig så jävla empowered. Det händer äntligen något. Vi kvinnor står eniga och ryter ifrån att nu är de nog. Jag är också så glad att feminism börjar ses för vad de är. Jämställdhet mellan oss alla. Det är dock larvigt att de ska behövas så mycket innan man såg allvaret i allt.

Vi är så jävla bra. Jag blir så jävla glad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 32 Readers

Likes

Comments

De är väldigt upp och ner. Blev av med cykeln, min dator har lagt av, min mobil strular, inbrott i bilen... strul med Milo.. de är mycket som drar ner en just nu.
Men har tatuerat mig och I löve it so much. Och dessa kattungar gör mig så lycklig. Prinz och Ninjas bebisar. Och skolan är bra. Trivs. Det känns liksom som att jag börjar hitta mig själv. Som om den jag varit har varit vilsen. Om de make sense?

Likes

Comments

Jag beställde lite smått och gott från wish för att se what's it all about liksom. Köpte en selfie light (låter så töntigt), den funkar superbra! Jag tycker man får ungefär de du betalar för (ibland mer, ibland mindre). Dock strider de ju lite mot mina principer i att man vill köpa mer hållbara saker och liknande, men ibland är de bara roligt att shoppa lite billigt trams.

Likes

Comments

Längesen. Igen. Tyvärr. Jag har så många saker och drömmar i huvudet ständigt. Så många saker jag vill göra samtidigt. Jag vill driva bloggen ordentligt. Jag vill bli mer aktiv. Jag lära mig ditt och datt.
Ville uppdatera när jag var på Malta men så blev de inte. Vi hade de iaf underbart. Vi hitta en liten kattfamilj som vi matade hela veckan. Vi åt extremt god mat. Det fanns mycket vegetariskt att välja mellan. Mer än i Sverige. Vi var runt hela ön och utforskade.
Jag såg en tjej som stod och målade av en gammal byggnad på andra sidan vattnet. Jag blev inspirerad av detta, att jag iaf ville ta tag i mitt målande på allvar. Jag har ju tackat ja till konst ett, men hade lite kalla fötter. Ni som känner mig vet hur jag funkar. Jag tänker på allt hela tiden. Kommer de funka? Hur kommer de påverka min framtid? Osv osv.
Men nu är jag här och tar tag i en dröm jag haft sen jag var sex år. Nu går jag på konstskola och trivs som fisken i vattnet.

Men till rubriken då. Fick en fråga för några veckor sedan om varför de inte längre räcker för mig att äta vegetariskt.
When we know better, we do better.
Ju mer påläst du blir ju viktigare blir de att göra bra ifrån sig. Detsamma gäller om man läser på om klimatproblemen vi har, när man är påläst känner man ett visst ansvar. Du vet att åka bil i onödan är dåligt för miljön. Då vill du försöka sluta med de så gott de går. Köttindustrin är sämst i både djuraspekterna och miljöaspekterna. Då vill jag sluta stötta den industrin. Jag vill iallafall inte kunna kopplas till sånt längre.

  • 84 Readers

Likes

Comments

Detta blev ett inlägg som glömdes bort. I fredags hade jag en liten reunion med några tjejer från klassen i Skogstorp. Det var supermysigt! Vi satt och grilla på (enligt mig) en av enskilstunas finaste platser.

Efter de blev de en spontan fest och vi åkte hem till Ellen och hade superroligt!

Likes

Comments

Vi spelade kubb, brännboll, lyssnade på livemusik (Rånda), satt framför elden, uppvaktade solnedgången och hade de allmänt mysigt. En av de bättre dagarna dethär året. Riktigt magiskt var de!

Likes

Comments

Lite seg dag, tog vilodag från gymmet. Har ist städat och plockat ihop lite kattleksaker jag fick hem idag.

Kl 16 börjar arbetspasset!

Sen har jag bakat dadelborrar (som kära Hanna lärt mig receptet på).

Ekologiska dadlar
Cashewnötter
Kakao

Likes

Comments

Så, nu har jag tagit en paus då jag ett tag där tappade motivationen att blogga. Det fanns liksom ingenting intressant med mitt liv att skriva om. Det hände för lite och jag funderade för mycket. Lite ups and downs osv.

Men nu ska jag komma igång igen. Liten recap då. Jag har äntligen kommit igång med träningen (denna gång ska de hålla i sig!) Enligt mig är de ett stort steg som tagits då jag äntligen lagt ner lagom mycket tid på att gymma så jag nu tillslut tycker de är roligt! Så nu är jag taggad att planera min träning och kost! Jag följer även slaviskt Mikaela Möller! Jag har köpt hennes kostguide och hon är en helt fantastisk trevlig och motiverande människa!

Du hittar henne här!

https://www.instagram.com/mollermikaela/
http://nouw.com/mollermikaela

https://www.youtube.com/channel/UCmbayaYnHnwf24dgQcXkneg


Annars så har jag från och med idag tagit ett beslut att satsa på något som kanske inte kommer gynna plånboken men psyket. Jag kände när jag var på skrivkursen för några veckor sedan hur otroligt mycket gladare jag blev på bara fem dagar. Det var skönt att träffa nya människor med samma intressen och få ett kreativt utlopp. Jag passade på lite spontant att söka till Konst 1 på Eskilstuna folkhögskola, bara för att liksom. Sen kom jag in. Och jag kände att jag blivit osäker på ifall jag ville gå på högskoleutbildningen jag sökt, och var osäker på om jag bara ville fortsätta jobba som innan. Så jag tacka ja nu. Ett år av konst. En paus från allt oroande om vad man ska bli. Ett år av roligt.

Det ska bli så spännande.

Likes

Comments