Dagens arbete på jobbet. Bayblade turnering, plus plus bygge och my little pony i mängder (även inkluderat spännande och fascinerande intriger om vems pinne det var och vem som ska hålla hand till maten).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är min lilla tatuering. Ohana står det, det betyder familj på Hawaiianska. (känt från Lilo och Stitch). Från ena dagen till den andra funderar jag på om jag ska göra någon mer eller inte, och isf vad jag ska ha. Jag ska ju ändå ha det permanent på min kropp så jag lägger mycket tankar kring de innan jag tar något beslut... Men någon/några har jag nog i åtanke. 😍 Vad har ni för tatueringar?

Puss!

Likes

Comments

Jag lägger ut en liten recap av tvåtusensexton och delar av tvåtusensjutton. Starwarsfesten, kent avskedsturné, nyårspussen, julafton i ballaste Harry Potter tröjan, besök i Uppsala, Prinz och Ninja.

Puss!

Likes

Comments

Idag var en sån dag då man bara är superdupertrött. Det kändes inte under jobbet, men efteråt. Man känner verkligen att man var sjuk i princip hela förra veckan med halsfluss och har hunnit ställa om sovrutinen.

Många funderingar kring framtiden snurrar runt i mitt huvud hela tiden... studier, resor och allt annat. Är verkligen peppad att komma igång och plugga. Måste bara bestämma mig vilket de blir att söka till, sen får jag hålla tummarna att man kommer in. 🤞🏻

På eftermiddagen var vi på kalas och åt gott och träffade sötaste birman!

Puss!

Likes

Comments

Jag och Micke älskar ju och laga egen mat, gärna från grunden. Vi är ju vegetarianer och det var så spännande när vi flyttande in i lägenheten att alltid testa nya maträtter vi inte ätit tidigare! Tänkte att jag ska bli lite bättre på att dokumentera så ska jag dela länkar till recepten på maträtterna vi lagar, bilder på hur smaskiga de var och åsikter kring om de var goda eller ej. Jag känner att de är många som tror att man inte blir mätt på vegetariskt. För att göra en rätt vegetarisk så gör man maten precis som när man gör en vanlig rätt minus köttet (vilket resulterar i att rätten känns ofullständig). Vegetarisk mat är att byta köttet mot sojaprodukter etc. Jag tycker det roligaste med vegetariskt är ju de att värna om djuren OCH naturen. Det är därför vi köper nästan allt i ekologiskt. De vegetariska färdiga produkterna är ju oftast inte ekologiska så vi föredrar ju alltså att inte köpa färdiga grönsaksbiffar, utan vi vill gärna veta vad vi stoppar i oss så vi köper då råvaror och gör grönsaksbiffarna själva. Det är lätt och spännande att äta vegetariskt och de jag tänkte att jag ville visa är just de att de fattas ingen kycklingbit etc till rätterna vi gör.

Och på de en lite random bild på Micke när han är i sitt rätta element.

Likes

Comments

Haft en bra helg! Har städat i lägenheten och Micke och jag var ute hos mina föräldrar på lördagen. På lördagskvällen mötte vi upp vänner på grappa och åt gott och firade Sara som fyllt år. Efter de blev de en liten promenad och häng hos Hanna.😊
Söndagen spenderades också med Hanna, det var mysigt och pratat mycket om framtiden...
Vi kollade på Moana och åt vego-nuggets 😍

Likes

Comments

Mot kvällen tog Micke och jag oss ner till biografen och tittade på Beauty and the beast. Riktigt bra var den tycker jag! Det känns väldigt fräscht med en re-make med lite nytänkande. Den tecknade är ju självklart en klassiker men älskar att de gjort de små ändringarna i dem nya. Belle är mycket mer självständig, det känns väldigt jämställt mellan henne och prinsen. De tog med en homosexuell karaktär som verkligen var på tiden (även om det nästan var uppenbart att Lafoe var de redan i den tecknade). Den var riktigt underhållande och tycker den bör ses! 😊

Likes

Comments

Nu tittar jag tillbaka lite till när jag och Hanna fick träffa Linnéa Claeson i ABF huset på internationella kvinnodagen. Super intressant intervju och man drogs verkligen med. Kommer nog prata mer om tankar kring detta senare. Det finns mycket ratt säga och prata om!👊🏻

Likes

Comments

Så som jag ser de så finns de inget som heter "att vara neutral". Antingen är man för eller emot. Vi fick lära oss redan som barn att om du stod och kollade på när en mobbare mobbar bidrar du till mobbningen. Du bidrar till att mobbaren känner anledning att fortsätta. Och det känns ju som en självklarhet att mobb-offret inte ska behöva försvara sig helt ensam. Detta gäller väl egentligen alla problem vi stöter på i livet. Är du inte emot sexuella trakasserier/rasism/homofobi etc och aktivt försöker bekämpa de, så stöttar du omedvetet att de som utför de känner anledning att fortsätta. Och oavsett om det är någon som blir mobbad, sexuellt trakasserad, oaccepterad pga sin färg eller läggning så ska de inte behöva stå själva.
Alla har sitt ansvar att ta angående problemen i samhället.

Likes

Comments