Hej kompisar!

Nu när jag skriver detta sitter jag på flygplatsen i New York påväg mot min värdfamilj i Nebraska. Dagarna i New York gick så fort men jag hade otroligt kul och lärde känna många andra utbytesstudenter! Första dagen kom jag tillsammans med 16 andra ungdomar från Sverige och Italien fram till Campet kl 23.00, det första vi gjorde var att gå och lägga oss direkt eftersom vi skulle upp 06.00 nästa dag.

Dag 2 startade med frukost tidigt och därefter blev vi alla 76 utbytesstudenter uppdelade i fyra grupper. Efter frukost var det classes som stod på schemat. Vi gjorde några sammarbetsövningar tillsammans och vi fick prova på både cheerleading och American fotball vilket var riktigt svårt men roligt! Sedan bar det äntligen av till Manhattan där vi gick på Brooklyn bridge, shopping, båttur och Times Square på kvällen.

Sista dagen började med en American history lesson efter frukost med en riktigt begåvad men lite humoristisk lärare. Därefter åkte vi till Central Park och hade en jättemysig picknick tillsammans, sedan var det BBQ kväll!

Efter 3 dagar i New York känns det nu tråkigt att lämna alla men äntligen dags att åka vidare till min värdfamilj, det jag väntat på otroligt länge nu!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Om exakt en vecka lämnar jag min familj och mina vänner hemma i Sverige för att ge mig iväg på mitt största äventyr någonsin. Det som länge varit en stor dröm för mig blir nu istället verklighet. Jag är alltså påväg till USA tillsammans med många andra ungdomar som sitter i samma sits som mig. Vi alla ska till våra nya hem i USA där vi kommer få leva det typiska amerikanska livet.

Mitt utbytesår börjar 9 augusti då jag sitter på ett plan påväg till New York tillsammans med andra utbytesstudenter som är lika peppade och förväntansfulla som mig. Väl framme i New York samlas alla studenter på ett Camp där vi kommer tillbringa fyra fullspäckade dagar tillsammans på bland annat Manhattans gator. Därefter bär det av till det alla har väntat på, våra nya hem. Vi ska äntligen, efter lång väntan, få träffa våra värdfamiljer för första gången.

Ainsworth, Nebraska är staden jag kommer tillbringa mina tio månader framöver i. En liten men ändå mysig stad med endast 1700 invånare, rätt stor skillnad från Stockholm. Här kommer jag bo hos min värdfamilj, gå på High School, träffa nya människor och mycket annat skoj. Min placering är jag mer än nöjd över och värdfamiljen verkar otroligt snälla. Min familj består av min värdmamma Cheryl, värdpappa Shawn och mina två värdsystrar Shawna 13 och Kaitlyn 10.

Med detta sagt är avresan otroligt nära nu och jag märker hur pirrigt det börjar bli. Jag hoppas ni vill följa med på mitt utbytesår för fler inlägg kommer snart!Likes

Comments