View tracker

02:04
Man känner så mycket att det på riktigt gör ont i kroppen. Ibland funderar jag på om det är känslorna som är så tunga att kroppen inte orkar bära dem. Och trots att man känner så mycket så är huvudet helt tomt, jag vet inte vad som är värst, att tänka för mycket eller att inte kunna tänka alls.

Samtidigt är jag så jävla arg. Så jävla arg över att jag i smyg sitter och gråter över något som bara finns i mitt huvud, utan att kunna se allt det som finns utanför. Så många år, så mycket tid som gått förlorat av alla dessa hjärnspöken. Så många människor jag gjort ledsna, rädda och besvikna utan att någonsin kunna ta tillbaka det. När tankar, känslor och ångest väger så mycket att man inte tror att man står ut så blir man en jävla egoist. Och man skäms så mycket att man knappt vill synas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har precis lagt mig i sängen och det ska bli skönt att sova. Jag kunde inte sova i natt och fördröjde tiden med att titta på en ny serie, the returned. Jag brukar inte titta på serier eftersom jag ofta tycker att de blir sega och tråkiga efter ett tag eller så finns det alldeles för många avsnitt, men denna serie gillade jag verkligen, så mycket att jag inte har några avsnitt kvar att titta på nu...

Vid lunchtid lämnade jag lägenheten för att åka och shoppa lite julsaker. Tanken var att handla adventsstjärnor men istället kom jag hem med en julgran som nu står färdigpyntad i vardagsrummet och lyser. Att det enligt många är för tidigt att ställa fram julgranen skiter jag i, den är helt enkelt för fin för att vänta.

Likes

Comments

Satt och googlade på adventsljusstakar förra veckan och hittade så många olika fina varianter som folk gjort själva. Eftersom jag älskar att pyssla, klippa och klistra så gjorde jag också min egen. Nu står den på köksbordet och väntar på att tändas!


Likes

Comments

Tiotusen tankar som bråkar om att få ta plats i huvudet, en låtrefräng på repeat, för varmt, för kallt, illamående. Och jag kan inte sova. Oskar börjar nog bli van med att vakna av att jag smyger upp på nätterna, att jag säger att jag ska lägga mig igen om en stund och att jag egentligen inte menar det. Jag älskar nätterna och har gjort det så länge jag kan minnas, jag känner mig lugn och trygg och konstigt nog som mest klar i huvudet just på natten. Morgondagen blir dock inte lika rolig och huvudet allt utom "klart". Jag kan t.ex. stå och lasta in nyhandlade varor i kylen och några timmar senare hitta schampoflaskorna uppstaplade bland mjölkpaketen. Eller gå in i badrummet för att slå på duschen, när jag i nästa sekund glömt vad jag precis gjort och går ut, släcker lampan och stänger dörren när duschen står och rinner. (Ja, båda har hänt på riktigt). Men det får helt enkelt vara så ibland.

Jag & Oskar åkte och hälsade på hos pappa idag. Jag har aldrig varit hos dem i deras "nya" hem, så det var trevligt. Vi fikade tillsammans med min "låtsasmamma" och lillasyster och skrattade åt gamla minnen. Jag gillar att de har så nära till skratt och humor, och som jag minns det så har det alltid varit så.

På tal om skratt och humor så har jag träffat mina bröder i helgen också, för att fira den äldsta som snart fyller år. Idag satte de sig dock på ett varsitt tåg hem igen, till varsin stad. Jag blir glad när de kommer hem och hela familjen kan samlas, och till den räknas så klart min moster. Det är därför jag älskar julen så mycket, för att alla är tillsammans och ingen är på väg någon annanstans.
Jag har alltid haft svårt med att säga till mina närmsta att jag älskar dem och hur mycket dem betyder för mig (för att inte tala om kramar och närkontakt...) Det är inte deras fel, utan det ligger hos mig. Men jag vet att de vet det ändå, att familjen är det viktigaste och mest betydelsefulla jag har.


Likes

Comments

Fina, fina Grekland. 

I detta underbara land spenderade jag en vecka tillsammans med Oskar & hans familj. 
Jag har sagt det flera gånger och jag står fortfarande fast vid att om jag kunde, så skulle jag bosätta mig utomlands. Allt är så annorlunda - människorna, miljön, maten. Jag älskar det redan när man kliver av planet och slås av den där kvava luften. Till och med lukten är annorlunda. 

Denna vecka har varit helt fantastisk och jag har haft turen att få spendera den med det bästa sällskapet.

Likes

Comments

Det är konstigt det där, att man varje natt ligger och planerar inför morgonen, för att få en så bra start på dagen som möjligt (och att man tror lika mycket varje gång på att man kommer att följa planen). I mitt fall hade jag tänkt gå upp klockan nio idag, för att i lugn och ro kunna göra mig i ordning, äta frukost och dricka kaffe innan jobbet. I själva verket släpade jag mig ur sängen efter att mitt sista alarm ringt klockan 10.45. Och nä, jag hann inte dricka något kaffe, men jag fick i alla fall i mig en risifrutti. 

Jag slutade jobbet klockan 20.00, gick hem och duschade och nu ligger jag i sängen och dricker kaffe. Har hört att det ska vara lite av en lyx att kunna dricka kaffe hur sent som helst och ändå kunna somna på kvällen. Jag lever ett riktigt lyxliv jag. 

Likes

Comments