Hej , jag är ledsen att det inte hat kommit ut något inlägg :(. Jag hinner inte riktigt med bloggen och så :( Men jag har bestämt att det kommer ett in lägg på måndagar och sen ett på torsdag och sen får vi se om det blir något extra inlägg. Murphy ponnyn jag skolar har dom rakat och klippt av hiv skägget på. Detta blir ett kort inlägg. Ses på torsdag och antagligen nån dag i helgen. God natt bloggen :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, Jag tog en liten paus från bloggen för det har varit mycket med stallet och så. Iallafall igår hade jag hoppträning för Helen. Hon har hoppat unghäst i Falsterbo. Jag skolar en ung ponny och han är inte den bästa på att hoppa. Jag fick över honom på 60 cm i galopp. Han hoppar oftast i trav men nu så ja, hoppa han i galopp. Helen sa att jag ska ha med mina sporrar. Men ikväll ska jag ha tjej kväll men mina kompisar. Det kommer nog ett upplägg imorgon. Det är jag och Murphy på bilderna :)

Likes

Comments

Hej, Jag fyllde år igår därför så updaterade jag inget. Jag var i stallet idag och skötte min skötar ponny Billy. När jag hade varit inne och hälsat (han står i spilta så man måste gå förbi hans bak för att komma ut) när jag ska gå ut så drar han ut bakbenet och sparkar rakt i väggen och jag får ju typ värst hjärtattacken :) . Aja sen så gick jag och en kompis och hade picknick i täreng (stav) hagen. Efter det så åkte jag hem och gjorde läxor. Skola på morgonen oxå ://. Lite länge inlägg idag och kommer kanske fortsätta att göra det. Ska sova nu för att jag har ju typ sömn problem så ja. Syns imorgon bloggen. Hästen på bilden heter Chiron. Kommer att updatera på kvällarna. God natt nu bloggen :)

Likes

Comments

Godmorgon, jag ska åka hem till min mamma idag och så blir det lite halv kalas tror jag men det stora blir nog imorgon :) Asså ska vet inte om jag ska lägga upp en bild på min uotfit ? Vad tycker ni ? Nu ska jag i alla fall försöka att ta mig upp ur sängen och planera vad jag ska ha på mig. Igår var jag och pappa på stan så jag fick lite saker. En flanell skjorta , tränings byxor, En kofta och en jätte fin blomning tröja. Juste jag har börjat att läsa en bok som Nellie Berntsson har skrivit. Hittills tycker jag att den är jätte bra. Tycker att omslaget är jätte fint och så men nu måste jag nog gå upp. Ses snart Bloggen :)

Likes

Comments

Hej, jag heter Lovisa och jag är 12 år :) Jag tänkte starta en blogg för att jag har mycket som jag skulle vilja skriva om och min utväkling inom ridning och träning. Jag som sagt rider och har ridit i snart 4 år. Jag har inte sån bra eq men jag har rätt så bra balans då dom första åren så fokuserade jag på min balans. Men detta var lite om mig och jag hoppas att ni kommer att gilla bloggen :)

Likes

Comments