Tänkte ta mer er på en liten rundtur i min lägenhet då jag inte har så mycket annat att berätta. Har varit på jobbet i två dagar nu och lärt oss hur allt funkar osv så har inte hunnit med så mycket annat än de.
Så här kommer den, rundturen!

den fantastiska 60-tals toaletten där jag äntligen har fått upp ett duschdraperi "woohoo". Inga fler vattenpölar här inte.

kök/vardagsrum & utgång till balkongen

balkongen perfekt för vinhäng

sovrum, garderob & en till utgång

& till slut mina två älsklingar på nattduksbordet.❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag bjuder här på extremt dåliga mobilkamera bilder på en stad som borde fotas med en systemkamera för att kunna fånga dess skönhet.

Jag kommer aldrig mer klaga över kullersten längre, gatorna här är galna & livsfarliga

Likes

Comments

Jag och en av mina kollegor tog en långpromenad idag genom gamla staden och på tillbakavägen så gick vi längst strandpromenaden. Gamla stan är hur fin som helst och stora kontraster jämfört med området vi bor i. Fast ja vad kan man förvänta sig när man bor mitt emellan restauranggatan och bargatan haha.
De är väldigt fint väder idag också men blåser ganska mycket, de var dock väldigt skönt då det blev ganska så varmt inne i staden.

Just nu ligger jag nere vid stranden och läser lite i blåsten. Livsfarligt då man inte känner att man blir varm då vinden är väldigt svalkande, får väl se hur röd jag är sedan. hehe.

Nu tänker jag ta en nap här i solen och sedan vandra hemåt, slänger upp lite bilder från staden sen när jag är hemma.

Likes

Comments

Tidig morgon då vi var uppe vid 7 här vilket blir klockan 6 i Sverige. Har åkt runt och fixat och donat så nu har vi alla papper färdiga som gör att vi jobbar lagligt här i Grekland. De har varit mulet och regnat under morgonen men nu kom äntligen solen fram så efter att vi ätit så blir det nog en sväng till stranden och sedan kolla runt lite till. Har fått lite tips på saker som vi tydligen borde se när man är här så vi får turista på lite de här sista dagarna innan vi börjar jobba. Men just nu så vill jag bara ligga på stranden och få lite färg, och kanske ta en nap eller två.

och trött som tusan är jag..

Likes

Comments

Efter två dagar med mulet väder så kom äntligen solen fram, så himla skönt! Insåg att jag har morgonsol på balkongen så sitter och utnyttjar läget lite.

Eftersom det var varit påsk här i Grekland så har alla större butiker och affärer varit stängda så idag ska vi åka iväg och handla saker som vi inte kunnat köpa ännu. Till exempel duschdraperi, handduk, sopkorg och sånt. Sen tänker jag nog dra ut på stranden så att man kan börja de ut som en människa igen (få lite färg alltså).

Nu ska jag ta något att äta och njuta av solen.
på återseende

Likes

Comments

Kom fram igår vid 18 tiden, hamnade på påskfirande (ja dom firar påsk nu) och åkte sedan hem till lägenheten och började stöka lite. Har fått ordning på det mesta nu och kom precis hem från en promenad runt området. Hittade några bra supermarkets efter många försök och med bra så menar jag ställen som har mer än sprit haha.

Hade tänkt sola idag men det är mulet men ack så varmt, höll på att dö bara av att gå runt kvarteret. Märks att jag inte är van vid värme då i stort sett alla jag mötte hade tjockjackor på sig hah!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra mig iväg och äta nått, sen får vi se vad jag hittar på.

Detta är vad jag ser från min balkong

Strandpromenad (nästan) dock inte i flipflops

Likes

Comments

Jag kan redan nu säga att detta var nog bland de bästa besluten jag gjort.

Likes

Comments