Aayla fick idag sin första låda från Hundboxen.se och man kan säga att hon är lagom bortskämd och nöjd för tillfället. En egen julkalender har hon fått och inte ens jag eller Lina har en egen, hmm..

Ska bli spännande och se vad hon får i de kommande boxarna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De är kallt, jag är konstant trött, det är mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag åker hem från jobbet. Men mitt i vintereländet så känner jag mig så tacksam och lyckligt lottad. Jag känner mig tacksam för..

.. att jag tog beslutet att följa min dröm om en egen kennel och tog Aayla till min egen hund

.. att jag har en sån fin familj som alltid finns där när jag behöver dem

.. att jag har så otroligt underbara vänner, min andra familj, som oavsett om dom är i Australien, Göteborg, Östersund eller här i Strömsund så kommer dom alltid vara vid min sida

.. att jag och Lina har en väldigt fin lägenhet som jag för övrigt stortrivs i

.. att jag och mina nära & kära är friska och mår bra

Ibland är det så lätt att underskatta saker och ta människor förgivet, därför känner jag mig så otroligt lyckligt lottad där jag är idag.

& det bästa av allt, min fantastiska familj ska bli större. JAG SKA BLI FASTER.❤

Likes

Comments

Har precis varit ut på en långpromenad med Aayla och vädret är heeelt fantastiskt, några få minusgrader och sol! Lilla busfrö har blivit ett trotsigt monster och vill varken göra eller lyssna på vad matte säger och helst av allt så gör hon tvärt om. Pratar man med någon så ska hon överrösta hela samtalet, skälla inomhus får man inte göra men det gör vi ändå och tuggar på allt annat förutom sina leksaker. Trotsåldern är på ingång, Gud ge mig styrka.

Förutom ett trotsigt monster så rullar allt på som det ska. Hon har varit helt rumsren de senaste dagarna och börjar bli mera självständig. Ganska skönt att hon väljer själv att gå undan ibland och har äntligen börjat bli kompis med hundburen i bilen. Nu håller vi tummarna att allt fortsätter rulla på och att trotsåldern blir kort, haha!

Likes

Comments

Förra veckan så hämtade jag hem Aayla som kommer att bo med mig i Strömsund. Hon är född i början på september och är från en utav de två valpkullarna vi haft under hösten. Aayla är en Sibirien Husky och kanske den tröttaste vovven i världen, haha. Allt har gått jättebra veckan som har gått, är nästan helt rumsren, äter som hon ska och sover hela nätterna. Så hon är verkligen lättsam att ta hand om!

Ska bli så otroligt roligt att se hennes utveckling och vilken hund hon kommer att växa upp till att bli.

Välkommen hem, Toleks Aayla.

Likes

Comments

Tagit lite lång tid sen det blev någon uppdatering, så slänger in en liten sneak peak på vår nya lägenhet som vi fick förra veckan.

Likes

Comments

Bananpannkakor med skivade bananer, agavesirap och farmors hemmagjorda salmbärsylt gjorda på Gotländska salmbär. Sedan ett glas örtdryck: lingon och granbarr. Så gott!

Likes

Comments